515

До комунягите !

преди 4 години

Без денят на "победата" и руският ботуш тъпкал България, вие щяхте да сте още по дупките.

514

4epa

преди 4 години

ТОВА СБИРКА НА МИЛИОНЕРИТЕ В БКП-БСП ЛИ Е !!!!!!!!!!!!!!! РУБЛАТА МНОГО СЕ СРИНА ЗА ТОВА ТАСКО Е ПОСЪРНАЛ ТОЛКОВА- ДА ГО ОЖАЛИ 4ОВЕК !!!!!!!!!

513

Анонимен

преди 4 години

БСП е отвратителна партия с още по-отвратително ръководство. Тия на снимката стават само за коменданти на ГУЛАГ (Главно Управление на ЛАГерите)

512

Анонимен

преди 4 години

При соца имаше свобода. "Свободно " застрелваха всеки който искаше да избяга от комунистическия "рай".

511

Анонимен

преди 4 години

Другарят Тодор Живков - тоя човек обичаше народа.

510

Чцч

преди 4 години

Всеки от присъствалите там е с психически отклонения от норматат!

509

Анонимен

преди 4 години

Русофили, смяната на нацизъм с комунизъм не е освобождаване. Правилно е да се нарече "от трън та на глог".Русия има много здраве, че е освободила Европа. Русия пороби и раздели Европа и точно това робство и разделение днес празнуват празноглавите русофили.

508

Зозо

преди 4 години

На 05.09.1944г. СССР обявява война на България и на 09.09.1944г. слагат на власт марионетките си от червената чума БКП /сега БСП/ Този на снимката е жив пример за руски продажник и ***.

507

Младеж

преди 4 години

Некой тука много лъже. Съветската армия била окупатор, пък в България не е имало съветски бази. САЩ не са окупатори, пък сега има тук американски бази. Млад съм, не разбирам много, но надушвам някаква грозна манипулация.

506

Некой

преди 4 години

Средната възраст е като на концерт на Веско Маринов!

505

Зозо

преди 4 години

Хахахахааа, на снимката Таско ДС-то накичен с руски ордени............... Без коментар...

504

Анонимен

преди 4 години

До 536 "Путинофилите вчера хубаво си начесаха крастата." - Ние, путинофилите и вашата краста хубаво сме я начесали, ха ха ха, нацистче кривоусто, на тая дата - 9 май 1945 - безусловна и пълна капитулация в Берлин, милост, че ние, синеоките рицари, сме напълнили гащите и нашият фюрер пи наздравица с цинакалий за славата на нацизма и си пръсна с куршум свинската зазурлица, ха ха ха, мизеръбъли

503

Заслужен подарък

преди 4 години

В чест на скъпия за руските окупатори и колонизатори на Източна Европа празник 9-ти май в Прага е възстановен кремълския изтукан на кървавия руски маршал Конев. На осиротелият постамент е поставена огромна тоалетна чиния от която излиза руского знаме. Това е приноса на Русия за "свободата" на Европа.

502

Дедо

преди 4 години

Имаше дРЪти хора с портрети на ЛЕНИ и СТАЛИН - тях ЗАЩО НЕ СТЕ ГИ СНИМАЛИ!Имаше и петолъчки - комунистическият режиме е ОБЯВЕН ЗА ПРЕСТЪПЕН през Април 2000 г. - ТОВА ЗАЩО ГО ЗАБРАВЯТЕ?!?!?!

501

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 538Тези три "фрегатки и разрушителчета" могат да затрият половин Русия.

500

Анонимен

преди 4 години

До VСтрапончев?

499

Анонимен

преди 4 години

През нощта на 08-ми срещу 09.05.2020 г., пиндостанските разрушители "Портър", "Доналд Кук", "Рузвелт" и наглосакската фрегата "Кент" напуснаха акваторията на Баренцово море.Същата нощ, в чест на Деня на Победата, руският изкуствен интелект, вграден в подводния безпилотник "Витязь", покори хидрокосмоса (10 028 м.) на Марианската падина в Тихия океан. "Витязь" остави вимпел със символика "75-години от Деня на Победата".

498

Европеец

преди 4 години

Да поднесем тържествено веници в памет на загиналите Американски пилоти ,загинали над бомдировката над София..

497

Анонимен

преди 4 години

Путинофилите вчера хубаво си начесаха крастата.

496

рублофилия

преди 4 години

София прайд тая година е подранил...