63

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието, щом реве, значи мерките са правилни. Ще се научите на ред, особено като дойде втората вълна на вируса.

62

Анонимен

преди 4 години

Разбрахте ли,че представлението не е заради вируси, камо ли от грижа за хората. Взимат ни правата и свободата,нашата и на децата. Ако си стоим вкъщи,значи това заслужаваме. Само не знам как ще гледаме децата в очите,като пораснат и ни питат какво сме правили докато са отнемали бъдещето им.

61

Анонимен

преди 4 години

Ако се приеме рещение за 14 дневна карантина, кой от работещите и живеещи в чужбина ще идва на почивка в България, ами за чуждите туристи пак ли ще има карантина ?

60

КактоПървоНиеПисахме

преди 4 години

Правната комисия е приела ПРОЕКТ на закон, който тепърва ще влиза в пленарна зала за ГЛАСУВАНЕ.Не подвеждайте.Не че няма да го гласуват, за да им вървят в пълен размер заплатите де.

59

Нормарен

преди 4 години

. Става дума за работещи и учащи бе умници ! А не за вашата безработна многознаеща и нищонеправеща ,,гвардия"! И с карантина и без карантина вие сте си все в същото положение Едно разглезено,мързеливо поколение,не признаващо ред,закони,норми ,правила и дисциплина!.Живеете в Гугъл извън реалният живот и чакате НЯКОЙ ДА ВИ ДАДЕ ?!? За какво,заради неграмотноста ви като на ЕДИ КОЙ СИ например.Това сте вие мрънкащи ,обиждащи и не ставащи и за ч.п за зеле!

58

Диктаторчето

преди 4 години

До 55 вече почнахте да заплашете и по форумите ли, скоро какво щпиц команди Бойко югенд ли да очакваме!

57

ПроСоТо

преди 4 години

и още нещо,макар и не толкова оптимистично:-Недостойните ви вкараха в КЛЕТКА,хора!..-Клетката на ПАРИТЕ.Колкото и да се противите и "шавате",просто нема къде да мърдате заради КЛЕТКАТА!!!!..Разбира се,ако имате достойнство,ще се противите,но РЕШЕНИЕТО ще дойде .."Отвън" и "Отгоре"....Има и друг вариант,но той е почти невъзможен:-Разбивайки главите си в решетката на Клетката,да я счупите..Невъзможен е,защото "Клетката" всъщност осигурява някаква възможност да ЖИВУРКАТЕ...Но,въпрос на

56

До31

преди 4 години

Кой колко и до кога да работи хоум офис си зависи от фирмата. Ние ще работим още неизвестно колко от в къщи защото сме на 14 бюра в едно помещениеМалко е скучно но, няма как. А в парка няма кой да дезинфекцира всяка една пейка непрекъснато,което в заведение не е проблем,за всеки стол и маса.-толкова е просто за всеки който разсъждава нормално!..И мерките унас не са най строгите както в много други страни,но национална черта си ни е да се вайкаме и недовостваме.

55

Анонимен

преди 4 години

До ДиктаторчетоПодготвили сме ти едно затворче...

54

Диктаторчето

преди 4 години

Подготвил съм ви едно законче

53

Анонимен

преди 4 години

Това заслучавате, овце.

52

Анонимен

преди 4 години

Сменят само името за да могат да си получават цялата заплата бедничките.

51

Анонимен

преди 4 години

Наистина днес.беге, подвеждате читателите си и от тази гледна точка сте подсъдими за разпространението на фалшиви новини. Нищо не е решено преди да се гласува от народните представители. Вътрешните парламентарни комисии одобряват законопроекти, но не гласуват закони. Нищо не е решено. За съд сте за разпространението на фалшиви новини в епидемиологична обстановка. Плашите хората! TOЛУПИ!

50

Анонимен

преди 4 години

Остава им само 1 годинка още! После на ***!

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен "Парламентарна демокрация - най крадливата и безотговорна форма на управление,вече 30 години берем нейните плодове!"

48

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

СЛЕД 100 Г. МАНИПОЛИРАНЕ ПО РАДИОТО 70 Г. ПО ТВ И 25 ПО ИНТЕРНЕТ ГОСПОДАРИТЕ НА СВЕТА СА ГОТОВИ ДА НИ СЛОЖАТ КАИШКАТА НА ВРЪТА ПОНЕЖЕ ЗНАЯТ ЧЕ КРАЯТ ИМ НАБЛИЖАВА

47

Анонимен

преди 4 години

Какви мерки?Не им пука за хората,а гледат да не побегнат докторите с писъци,че като рипне тоя народ тесно ще им се види!Крадат и от кризата с короната тия,заедно с БСП и всичките вътре!!!!

46

Анонимен

преди 4 години

Толкова злоба и жлъч се изля от нашия народ, че е по-неприятна от самата болест

45

Анонимен

преди 4 години

Гласуването на първо четене е утре. Бързат много и вече са вкарали вестниците в убеждаване на аудиторията, че всичко е "решено".

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - А тогава защо има матура за 12-ти клас пък са отменени за по-долните класове.За да могат да кандидатстват за ВУЗ.Матурата не е задължителна за веднага и за всички, може да се отиде и в друго време. За когото е важно, то ще отиде сега. Другите ще си преценят.