10

х

преди 4 години

Какво ти трябва за да живееш нормално в 21 век?Здраве - здравеопазванеУчилища -образозованиеТок - енергетикаВода - викМобилен телефон - транспорт и съобщенияХрана - селско стопанство, транспорт, търговияПари - работа и банкиДом - строителствоФизическа активност - паркове, спортни съоръжения, природаНи ресторант, ни кафене, ни театър, ни кино, ни стадион, нищо което не е есенциално

9

58635

преди 4 години

Следва логичният извод, че държавата трябва да окаже помощ на хората, които произвеждат и преработвата храна, а не на ресторантите, хотелите и спортистите. Помощта трябва да бъде получена и от най-дребните производители с градини и кокошарници в двора, за да могат да произведат повече и да го предложат пряко на пазарите, а не прекупвачи да ги мамят.

8

Анонимен

преди 4 години

Всеки гледа от своята камбанария. Какво означава да не можем без нещо?Можем без всичко, освен храна. По тази логика трябва да остане само и единствено селското стопанство и транспорт - да внасяме и да изнасяме.

7

Анонимен

преди 4 години

Ей го на колко време няма футбол, пък сме още живи!Значи можело. Даже е по-хубаво така!Сам генерал Мутафчийски не се интересува от футбол по неговите собствени думи, трябва и ние като него!

6

Анонимен

преди 4 години

Ко речи?

5

фен на танас

преди 4 години

Не и не искам да съм жив в свят в който ще седя затворен без приятели и близки. Да съгласен съм да се заразя и ако остана жив да живея нормалния си живот. Не чичак аз без спорт и без социални контакти не мога.

4

Анонимен

преди 4 години

До: Ха!Достатъчно ми е да гледам Народното Събрание.

3

Анонимен

преди 4 години

Ами то и без туризъм може, и без ресторантьорство може, без медиците май не можем, но нищо няма да бъде предприето по този въпрос ...

2

Анонимен

преди 4 години

Не, не можем без футбол, чичак! Но определено можем без твоите големи "познания".

1

Ха!

преди 4 години

То животът ни в БГ е театър!