19

Анонимен

преди 4 години

Тази харчи още от мафиотските пари на Красимир Маринов за да си позволява такъв луксозен апартамент и кока.

18

Real estate agent

преди 4 години

Тази отровна змия тотално сваля стойността на имотите в целия вход. Помислете си, бихте ли си купили апартамент със съсед по вход Евгения Калканджиева? Аз не бих. Нито един нормален човек не би го направил.

17

The Ghost

преди 4 години

Е какво има да се отлага делото за 25юни? Нещо ще се промени лиНе. Но такова е цялото ни правосъдие.

16

Анонимен

преди 4 години

Замисли се за високия манталитет на звездната двойка ..замисли се каква класа са тия хора Двамата подсъдими ,съседите им не ги искат и само детето остава да им вземат

15

Наблюдаващ

преди 4 години

Гост веднага дойде на натроли в полза на Маман Калкан.

14

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Големия Маргин, тази алкохоличка щеше да си остане само с 6-тото място и повече никой нямаше да чуе за нея. Но след това толкова си повярва че е нещо, че Маргина се вбеси до такава степен, че накара негови хора да я пребият почти до смърт.

13

Анонимен

преди 4 години

2 дела образувани срещу нея и мъжът и ..Ако съседите си измисляха онова недоразумение Тачо нямаше да е под гаранция и с обвинение за заплаха за убийство а тя нямаше да е арестувана ..Това ли е V.I.P very important person ?Как паднахме до това ниво да гледаме тая и*мет по телевизията като някви важни персони ??

12

Граматик

преди 4 години

До Бък: пич, фекалии се пише в мн.ч.

11

Анонимен

преди 4 години

Защо ни занимавате с това алкохолизирано семейство. Какво падение! Жал ми е за детето.Защо социалните са превят на слепи и глухи.

10

Анонимен

преди 4 години

Е защо я пускат тая?

9

Бък

преди 4 години

Красива жена е,но е от онези редки фекалий който не ги искам за съседи нито на този нито на онзи свят.

8

Анонимен

преди 4 години

Малкият Жорко изкара умения си ден в кауша. Службите за закрила на детето ще си свършат ли работата, или тяхното мизерно съществуване е да тормозят само нормалните хора и децата им?

7

Ром'с

преди 4 години

Абе то бг не са цвете за мирисане, а вие искате ромите да са... ! ВъОбще нещо куда в закоността на държавата ни, щото такъв идиотизм като на тази и да не може да се осъди, щото требвало двама свидетели... Нещо гнило има в нашата страна и това не са ромите или комунистите, нито пък Бойко.. нещо по надълбоко е... и колко по-бързо се изкорени,толкова ще по-доброму.

6

Анонимен

преди 4 години

Социалните взеха ли й детето? Или чакат да ги свърши като московски?

5

Една от Видин

преди 4 години

Маман знае спатиите на елита и затова се чувства силна и от никой не й пука. Толкова за бързото производство, щом ти отлагат 2 месеца делото. Прехода още не е свършил!

4

Анонимен

преди 4 години

Тази като излочи 3 уискита и не знай к'во прави. Всички я видяхме в Брадъра...по- зле е и от мъжа си като се нагърми.

3

ужас

преди 4 години

И това е ВИП , който го канят във всички телевизии !

2

Слушай внимателно!

преди 4 години

Нещо, което е на 87 в момента в никакъв случай не трябва да доживее 88. Матриархът на тоя род ще падне и когато тя падне, ще изпопадат всичките. Много се бавиш дъртофелницооо .....

1

Киро Х

преди 4 години

Ох, целолупния български народ си отдъхна! Довечера, като се напие и нашмърка пак ще има нов епизод. Тачоще участва също!