5

Анонимен

преди 4 години

Хваща ли само 2 от 6 ама друг път! В държави, които правят стотици хиляди теста на ден се говори за цифри като 2 от 12 до 2 от 10.Искат да кажат, че с мижавите 1200 теста на ден откриват повече от другите?! Хаха

4

Мнение

преди 4 години

След като тук броят расте, защо мерките се охлабват? За да не стоим още месеци затоврени, не беше ли редно пишман ресторантьорите да изчакат още няколко седмици без клиенти? Накачулили маси и столове в на хартия летните си градини. Това е нереално и го има само у нас. Ще рискуват да пламнем заради техният кеф и някой изкаран лев по време на чума, докато другите се пооправят. Дано им дойде акъла навреме и затворят. Но без забрана това няма да стане.

3

Българин

преди 4 години

В България нараства , защото се прибират и атцеките ни с български паспорт от западна Европа . Пък и преди , не се правеха тестове. Спрете притока на атцеките в България , които са работели уж в парници в Холандия , а са си работели в бордеите в Холандия и за това , не е да имат осигуровки там.

2

Анонимен

преди 4 години

Това че разхлабиха мерките не означава, че пандемията е приключила.Означава само, че за момента имат свободно място в болницата ако се заразите, разбира се само ако не ви го заеме някой от етноса, че те са с предимство. По цял свят гледаме как се дезинфекцират и почистват всички публични пространства, но у нас за момента това се случва единствено в махалите им.

1

Анонимен

преди 4 години

Голяма илюзия е да предполагаме, че може да се говори за подобряване на ситуацията. Ние все още сме в началото на пандемията, мнозина забравят този факт!