93

Анонимен

преди 4 години

До Анониме 87Ти от къде знаеш лампазите колко са сладки ,на Бойко такива ли са ? А за твое сведение Корнелия най-много се ядосва на това че най-вярната ,най-лакомата ,най- посредствената но значителна част от членската и маса премина в Герб и вече от това клониране не може да спечели избори ,но пък всички знаят че колкото и да си въртите г-ъ-з а виждат се от разстояние червените ви *** !

92

Анонимен

преди 4 години

Когато си военен лекар и генерал,трябва да имаш повече самочувствие и да изразяваш лично мнение,а не да повтаряш опорните точки на вожда.Това е недостойно и не носи дивиденти.Само капсулира статуквото,което не е от полза за никой.Освен за участниците в него.

91

от киреча

преди 4 години

И с тестове,и без,до като на вируса не му омръзне няма да спре!Пък вие си лекувайте,няма проблем!

90

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 85 България трябва рязко да си вдигне броят на направените тестовеА ти ли ще ги правиш тези тестове? Или те според теб сами се правят. В молекулярните и генетичните лаборатории работят съответните специалисти, които ги правят. Тези специалисти не растат по дърветата.

89

Анонимен

преди 4 години

Подстрекателите към безредици - съд и в затвора. Незабавно.

88

Анонимен

преди 4 години

Изпитват какво е търпението на българина за мерките и глупостите им! Нищо чудно пак да затворят всичко и да въведат строгите мерки, защото на 14.05 се организира протест срещу тях

87

мама миа

преди 4 години

До Анонимен 78Не ми се струва точно този бизнес да е в състояние да притиска държавата. Просто след тежката промишленост туризмът е на второ място по вноска в държавния бюджет. Иначе защо щяха да се загрижат, та чак работна ръка от Молдова и Украйна да внасят. Защо не внесат работна ръка за селското стопанство, където сезонни работници все не достигат. Нещо повече, с лека ръка държавата позволява точно селското стопанство на Европа да печели от наша работна ръка? Аз отговор нямам!!!!

86

Анонимен

преди 4 години

Зa тях e вaжнo дa oтклoнят внимaниeтo oт крaжбитe и излaгaциитe нa Бoйкo.Цeлия eврoпaрлaмeнт му ce пoдигрaвaт , a тoй cи миcли , чe му ce уcмихвaт.Нищo нe e зaбрaвeнo. Гoтвят вдигaнe нa тoкa. Вдигaт ce цeни нa хляб и мeco.Бългaрия e фaлирaлa и oгрaбeнa. И мнoгo зaвиcимa.

85

Анонимен

преди 4 години

Този генерал,заедно с хвалипръцкото от Банкя да кажат,защо единствено в България,от цяла Европа има повишение на заболелите.Нали уж бяхме за пример?!Истината вече лъсна-малкото тестове в началото създаваха фалшивото внушение,че имаме най-малко заразени.

84

Анонимен

преди 4 години

България трябва рязко да си вдигне броят на направените тестове, че с този брой (7450 на 1 млн. души) сме като някоя африканска държава. Естония има 44443 теста на 1 млн. души.

83

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Ама вие защо се подвеждате да се паникьосате? Какво ви е виновен щаба? От всички околни държави само гърците са се справили видимо по-добре с кризата. Но там мерките бяха наистина драконовски. Дори и църквите затвориха. А не като тук масово са решили да се направят на тарикати по Великден, преди Великден и след Великден.

82

Анонимен

преди 4 години

Генерал Годжи не обича да отговаря на неудобни въпроси.Дразнят го.Започва много да прилича на ментора си.Някаква председателка на асоциацията на лекарите от бърза помощ казала неверни неща за защитните облекла на лекарите.Според професора.Дори не каза,че ще провери.Направо отряза репортера.Така не се прави,генерале.

81

Анонимен

преди 4 години

Няма как да имам доверие на някакъв измислен генерал, направен такъв заради подмазвачество.Той не само че не е карал Генерал-Щабна академия, както и шефът му от Банкя, но дори не е бил войник, когато военнатат служба беше задължителна.Айде оня тлъстя Банкянец, поне е бил фазан в ШЗО-Плевен, като син на номенклатурчик.

80

Анонимен

преди 4 години

Кажете от какъв род войски поне е този "храбър" "генерал", който уж бил воювал в много битки в Афганистан и Ирак ?Нека да научим.Ама май по-скоро само е взамал тлъстата заплата и е ял боб в кухнята.

79

Анонимен

преди 4 години

Защо ГЕРБ не искат да има отчетност и прозрачност на средствата около Коронавируса ?За 2 месеца изхарчиха 5 милиарда.Как стават тия неща, това са пари на ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ - не на Тиквата и Домусчиев.Те са свикнали само да прибират, не и да дават.Кога Домусчиев ще върне 86-те милиона от БМФ ?Има ли Прокуратура в България или тя е само да обслужва Главатаря на Шайката ?

78

Анонимен

преди 4 години

Генералът - мишок, съжалявам че го казвам, изглежда свестен човек. Употребиха го.

77

Анонимен

преди 4 години

До кока колаПуснали са заведенията и правят реклама на туризма защото ги притискат от тези браншове... За мен това е НЕДОПУСТИМО В УСЛОВИЯТА НА ТАЗИ ЕПИДЕМИЯ... Няма нищо общо със здравия разум... човек да ходи на подобни места, където има голям трафик на хора по време на епидемия...

76

Анонимен

преди 4 години

Инструмента за изтриване на герб от България се нарича БСП!!!!Инстинкт за самосъхранение или градивен прагматизъм - както и да го наречем, за доброто на България, време е да го вкараме в употреба!!!!

75

Анонимен

преди 4 години

Нa бaт Баш Тулупа и мазното му Паркетно генералче, oтнoвo кривaтa рaкeтa им прeчи! Вcички други ca винoвни, caмo те нa бял кoн. Хoдили cи хoрaтa oт лeтищeтo у дoмa, ми къдe дa хoдят? Нa курoрт? Идвaт, тecт и кaрaнтинa или бoлницa в Coфия, вeднaгa! Тe oткъдe дa знaят, чe ca бoлни oт тoзи вируc? Увeличaвaт ce, нoрмaлнo - пoвeчe тecтoвe, пoвeчe зaрaзeни. 1 млн тecтa в Мocквa дoceгa, 100-200 хиляди днeвнo в Aнглия, рaзбирa ce, чe щe имaт пoвeчe зaрaзeни.

74

Анонимен

преди 4 години

Хората се умориха да се паникьосват!!! Само толуп и майтап не го разбраха това!!! С некадърността си ни докараха до там!