161

Хорър фен 4

преди 4 години

Бива и филмът:Friend request. От филма разбрах Внимавай с кого ставаш приятел във фейсбук. Откажиш ли приятелството на този човек и той умре ли, проклятие тегне всичките ти приятели.Wish upon- прокълната китайска кутия е предимно за тийнейджъри. Имаше филм където едно момиче се ядосва на майка си и й прави проклятие,съжалява ама е късно.Психодрама Pyewacket.Заклинанието-Conjuring, прокълната кукла Анабел ги знаят всички, а класика като Екзорцистът и Дяволът в Емили Роуз нямат нужда от коментар

160

Й

преди 4 години

Голяма

159

От хорър филм 2 част

преди 4 години

Имаше корейски филм дори с прокълнат номер в училище-Bunshinsaba. Филмът с прокълната перука го има в замунда като избереш азиатски и страшни филми,ама не е нещо особено-wig За прокълната тетрадка :Death note 1,2,3. За прокълнат подарък индийския London 1920,само ефектите стават. Ако те интересуват проклятията над хора, те сещам за Raaz 3, Raaz 1,2,4 са за призраци.Pizza индийски филм с призраци я доста сполучлив , не пеят и не играят кючеци. The eye корейския вариант,2 са добри филми,

158

Анонимен

преди 4 години

До 171 не са лоши аз си падам не по такива по монстър тип филми в сайтове за филми онлайн има всякви но и тия не са лоши

157

Анонимен

преди 4 години

И двамата с мъжа й са хубави, свестни и интелигентни хора! Не правят конфликти, не се бият , не пият и се разбират с една дума! Каймака на ВИП-овете! Тя тези маниери ги е научила от едни батковци,на които беше на повикване години наред...

156

мен

преди 4 години

Гледах видео запис от случката. Потресена съм...тази жена има спешна нужда от психиатър. Дам, това са нашите випове.

155

Анонимен

преди 4 години

До 167 кажи им имената да ги гледаме

154

Хорър фен

преди 4 години

Любител съм на азиатските филми на ужасите. Досега съм гледал филми с: прокълнати къщи, прокълнат фотоапарат,прокълната видеокасета,прокълнати тетрадки,книги бижута и кораби. Наскоро ми попадна корейски филм дори с прокълната перука, НО досега не бях чувал за прокълнати накъсани хартийки пред съседски врати. Дано корейците ваимстват идеята и да се появи хорър филм и по случая на Жени. Който види хартийките да полудява и да крещи неистово.

153

Анонимен

преди 4 години

"Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия...."---------Психиятрията е единственото място където със сгурност ще я отървът от Магията!-))))))))

152

Шишо

преди 4 години

Надежда не е Бояна.

151

До 159

преди 4 години

Кога те пуснаха, кога започна да се самовъзхваляваш. Че на кого му е притрябвало ла.й.но като тебе, че и да ти завижда.

150

Опитен Вещер

преди 4 години

Гледам в кристалната топка и излиза,че магията е : ,, Жени да се превърне в крастава жаба". За нейното разваляне трябва да иде до блатото и да целуне първият жабок,който се изкикимори. Това трябва да стане до 3 дни,точно в полунощ,трябва да иде гола и сама до блатото,иначе магията няма да се развали. Побързай Жени,остават ти само 48 часа.

149

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 159Красавицата на мутрите.

148

Анонимен

преди 4 години

Женя може всичко да е но е родена с красота. Българския народ е завистлив и не обича това. Погледнете се в огледалото и освен това сигурно също си пийвате, особено домашно.

147

Един българин

преди 4 години

Тая Жени като няма с какво да се занимава,защо не стане доброволка? Не е ли грехота да хвърля яйца пред терасата като в това тежко време на короновируса някои хора няма какво да ядат? Да ги беше сварила и дала в някоя кухня за социално бедни хора. Там нямаше да й правят черни магии,а да й благодарят. Ама тя е мутреса,как ще се сети?

146

анонимен

преди 4 години

Не и берете грижа на Жени ще се оправи ще има пак 'биг брадър а може и във фермата да влезе тя е като брадъра"там се плаща на всички зависи колко дена е бил вътре не само на победителя така ,че ще се оправи и пари и всичко ще има.

145

Анонимен

преди 4 години

Горкичката съчувствам и. Да имаш лоши съседи е едно от най лошите неща на света.Тя имаше чудна красота, но българския народ не можа да оцени това поради завист и омраза, които са направо национална черта. Женя трябва да се премести, да си намери работа и да продължи, има чудно дете. Вярвам да се намери добър изход за нея и детето.

144

лично мнение до 139

преди 4 години

Не искам да пращам когото и да било в лудница. На въпросната госпожа някой лекар да предпише обаче успокоителни. Не може човек да си върви по тротоара и някой си да го мери с яйца,защото съседите й били криви.

143

Анонимен

преди 4 години

Типична българка яйца през терасата,псувни магии щели да и правят абе млад меринджей

142

Loyko

преди 4 години

Защо ни занимавате с подобни вереци?