221

Кириакос Мицотакис

преди 4 години

Кириакос Мицотакис: Ресторантите и кафенетата в Гърция може да отворят на 1 юни, ако процентът на заболелите от коронавирус останат нисъкfocus-news.net/news/2020/05/05/2771164/kiriakos-mitsotakis-restorantite-i-kafenetata-v-gartsiya-mozhe-da-otvoryat-na-1-yuni-ako-protsentat-na-zabolelite-ot-koronavirus-ostanat-nisak.html

220

фурмата

преди 4 години

До Анонимен 5000 теста на денЩе ги правим, когато ни потрябва втора вълна и втори пик.Ако правехме по 5000 теста на ден, щеше да има смъртност 0,00 нещо си, сещаш ли се...А това не е удобно никому. Ние правим най-малко тестове от всички, ако щеш и от половината Африка. И журналистите ни са в конкуренция с Африка - 111 място пак,и стандарта ни на живот е подобен.Значи ние сме ...Африканци, ама с фурми и суджуциА да и мамини синчета с жипки и ...бело по носъ

219

До мнение

преди 4 години

Аз също мисля така! Щаба и Правителството се ядосаха и ни хвърлиха да пламнем!Ама защо като повечето хора ги одобряват!Защо слушате там някакви бизнесмени и разни дребни фирми дето реват!

218

ХАХАХА

преди 4 години

Искахте кафета и паркове,на ви кафета и паркове!

217

Анонимен

преди 4 години

Всяка война взима жертви - какво са няколко десетки хиляди загинали в сравнение със срината икономика?!?

216

Анонимен

преди 4 години

В Турция правят по 50000 теста на ден ,вярно е че са 10 пъти повече , но въпроса ние кога ще направим 5000 ?

215

Анонимен

преди 4 години

Около 20 май ще излязат днешните ходения и празника 6 май, ще излязат пак агнетата и ракията

214

фурмата

преди 4 години

За първи път виждам толкова много тестове да са направени. В общи линии вървим така около 500 теста - заразени около 20-25-27около 1000 теста - заразени около 50 -55сега 1500 теста - заразени около 70Някак си прекалено идеални ми се виждат тези бройки.Ама нейсе, аз от фурмите ракийса ще си сваря, не разбирам нито от математика,нито от вируси. Ей ги долу са се изказали спецоовете.

213

На бас се хващам

преди 4 години

Събота и неделя и по-нататък ще са от 100 заразени всеки ден а по другата седмица по 200

212

MaйMyната

преди 4 години

Кви мерки беей, това са италианци по гeтaта, и се заразяват срещу 500лв макс. Щом на нормални хора са предлагани 1 500лв значи тъмните са в пъти по-евтини

211

Sata NATO

преди 4 години

Докторята стабилно държат 10% пт заразените, страшни майстори са.... Мисля, че вътреболничните инфекции трябва да се вадят от общата бройка. Не може да ми вменяват вина и за тези случаи.

210

Що бе хора

преди 4 години

Голяма грешка да разпуснат Щаба и да отпуснат положението!Не може умни хора да се подават на крякането на някакви хора в социалните мрежи!90% от българите одобряват мерките и извънредното положение!

209

Анонимен

преди 4 години

Тези които искаха мерките да останат ги е страх че няма да преборят вируса ама добре че сега ще ги заразим и ще им запушим устите.

208

Анонимен

преди 4 години

Ами това е резултатът от разхлабването на мерките.

207

Теодор

преди 4 години

Точно тези са разултатите от великденските пътувания на бай *** и тъпкането му с агнешко, ракия и бира!Бай *** сам си го нататрузи пак, другата седмица връщат КПП тата и мерките, помнете ми думата! Пак ще коментираме тук понеделник!

206

Анонимен

преди 4 години

Предлагам Мангъров да отиде доброволец в инфекциозното в Сливен нали там нямаше лекари

205

Анонимен

преди 4 години

До Алооо 206Стоенето в къщи няма как да ми разкаже играта, Ганчоо!!Спортувам всеки ден в парка до нас, готвя такава здравословна храна ккоято няма ресторант в Бг който да ми направи, работя си и то прекрасно и най-важното !!!! не срещам толкова много грозни провинциални мутри по улицата!!Да не говорим че въздуха в София е толкова чист колкото не е бил НИКОГА в последните 100 години.ПРЕЛЕСТ !!

204

Иван

преди 4 години

Сега ще видим пика на точно празника да дигат всички меркии и КППта. Не можаха да почакат още един ден. Днеска всички или са на вън или пътуват.

203

Анонимен

преди 4 години

Не е в броя на тестовете работата, а в липсата на самодисциплина в максимално стриктното изпълняване на всички указания. Всички които продължихме да работим и се придвижваме до работно място рискувахме, но в началото отношението към дистанция, дезинфекция, лични предпазни средства бе едно, а сега е неглижирано. За това ще се появяват нови огнища, неясно как свързани по между си и т.н. А за капак неумните бързо прегърнаха тезата че било обикновен вирус, маски не пазели и др. безотговорно разпрос

202

мразичервенотиквеник

преди 4 години

Седемдесет и пет проценти от заразените са ромчета. За тях както винаги не важат правила , ама не го казват защото се всявала етническа омраза казват евро миндилите .