155

Страничен набююдател

преди 4 години

Китай бие запада във собствената им игра - икономическо информационната. И запада както не е свикнал да губи се държи грубо неспортсменски!

154

ДОЙЧЕ

преди 4 години

Ако нямате имунна система в следствие на тежките метали и токсичната храна и среда то всяка безобидна бактерийка и вирусче са смъртоносни каткто е за болните от СПИН.Свта е е затворена система и всички трябва да я пазим ,а не някакви тримилярда(китайци и индийци) да искат да изгарят,изяждат и консумират всичко и да се правят на велики с някакви токсични джаджи,чиято технология са откраднали от запада....

153

Анонимен

преди 4 години

До KromЗа огромно съжаление си абсолютно прав. Това стана особено очеизвадно покрай историите с Турция, когато въпросните се въртяха като ролките на бинго ролетки за Ердоган и за кюрдите, в зависимост от това в какви отношения беше Раша с тях. Жалка картинка.

152

ЦРУ Слаб 2

преди 4 години

Американците са виновни също.Отдавна трябваше да бъдат въоръжени уйгурите и Хонконг и да се разпали гражданска война в Китай.

151

Зозо

преди 4 години

До ВасилевИ колко порасна стандарта на обикновения китаец? За това ли ядят прилепи, котки и кучета, змии и други твари? А някои партийни другари станаха милиардери....

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 150ТОЧНО! Това е абсолютно НЕРАЗБИРАЕМО. ТАйните служби на няколко европейски държави предупреждават собствените им правителства, че има опасност от шпионска дейност от Китай, но същите тези правителства въпреки всичко позволяват китайската апаратура и то за сметка на европейски производители!

149

Анонимен

преди 4 години

До Къса паметХора в чиято памет кънтят единствено залповете на Аврора нямат право да говорят за понятието памет.

148

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСамо Тръмп спря заразата защото може.

147

Krom

преди 4 години

Едно нещо отличава българския русофил от нормалното човешко същество. Дори и в тая тема да не присъства Русия, той/тя немедлено става китайл-фил и се мята също Павлик Морозов на амбразурата. Той/тя мрази и собствения си народ. Ако примерно в друга статия пише, че темпа на нарастване на болни в Русия е най високия в Европа, той/тя се чувства длъжен да напише, че в България е "същото или по зле". Уникални бля.дове.

146

Факт

преди 4 години

Не бъде ли намалена раждаемостта до нула и населението на Катай това ще бъде само началото.

145

Анонимен

преди 4 години

То излезе малка подробност че американците са спрели финансирането и са се изтеглили от Уханската лаборатория малко преди заразата да тръгене.Явно китайчетата са били само маши и всичкото е излязла от контрол постановка на чичо Сам.Та да видим дали и докъде ще стигне "разследването"! Сигурно ще стигне до сваления боинг от урките -тоест до нищото, щото западния виновник няма да позволи по-натам.

144

Мда

преди 4 години

Германците са виновни за Европа те въртят бизнес с Китай и им пълнят гушите.Още 1945-та трябваше Европа да приключи с немската пасмина като ги изтрие от картата физически.

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 129Когато Тръмп забрани полетите от Китай, СЗО го разкритикува!Когато забрани полетите от Европа, СЗО го разкритикува!И има хора които имат наглостта да питат защо Тръмп не е взел още по-радикални мерки!

142

редакторчетата

преди 4 години

Откога името "М.У.Н..Ч.О" се цензурира със *** ? Вие наистина изтрещяхте бе хора!

141

Анонимен

преди 4 години

До Къса паметХора без никаква памет говорят за къса памет.

140

Анонимен

преди 4 години

Еврооейците са *** затриха Алкател като доставчик на оборудване сега не искат да купуват от Ериксон и Нокия а купуват от Китай при положение че има безработица в Европа.Тия трябва да са се побъркали.

139

Къса памет

преди 4 години

И къде е направен вируса?A SARS-like cluster of circulating bat coronaviruses shows potential for human emergenceConstruction of SARS-like chimeric viruses.Department of Epidemiology, University of North Carolina at Chapel Hill. . ."крадеца вика дръжте крадеца"

138

Социопат

преди 4 години

До ВасилевЗемята е малка и ще ти търпи икономическия бум на жълто-кафевите още максимум 20 години после ще колабира и ще изпукаме от нови болести кто прокажени мизерници ,но с последен модел смартфон в ръката, където приложение ще тикаже, че да ти окапе косата за 12 часа не е проблем просто си стоял под токсичен дъжд повече от 5 минути....

137

Хи хи

преди 4 години

Китайската икономика няма шанс освен ако не тръгнат към Сибир.Да му е сладко на Путин.То те са тръгнали де

136

Ее

преди 4 години

И ние ,ако бяхме си затворили границите за електората на Боко,сега нямаше да си стоим затворени в къщи.Нашата мисир,ка на външните работи да се засрами ,а не да се хвали ,колко била прибрала заразени от чужбина.