246

Анонимен

преди 4 години

До А бе Ей, смелчаго! Гледай да не те докопа вируса и да ти покаже каква суха съчка си, нищо че си на 32. Много смелчаци като тебе в Европа вече са само спомен. Ти не се бой де, но все пак бъди на щрек!!!

245

Анонимен

преди 4 години

тоя е по зле от Радев

244

Анонимен

преди 4 години

Ами грижа се периодично мозъци като теб да получават reality check. Иначе бързо възстановяване ти пожелавам. Това, че се преболедувал обаче не те прави по-вещ, очевидно. Капацитетът не идва с антителата- трябва да се чете;)

243

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 120А на тебе кой ти преброи мозъчните клетки, че си ги знаещ колко са! доцента Ли?

242

Я

преди 4 години

Г-н Мангъров да прочете повече световни проучвания,според които броят на заразените се умножава по фактор 10, тоест в България заразените би трябвало да са около 16000 а не 500000 .За да са имунни 70% от населението трябват месеци или дори години.не е реалистично възрастните да са толкова добре изолирани , че рискът от заразяване при тях да е пренебрежимо малък.Освен това рискът за хората под 60 години остава висок.Схващането на М. не издържа критика.Той е мотивиран повече от собствените си

241

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 127всички са ***, само ти и доцента сте бацили.Радвайте се, че дизефектантите са в недостиг.

240

От шлосери,шофьори..

преди 4 години

Тарикат престани да обиждаш шлосери, шофьори,гумаджии ... защото ако Мангъров си изкарваше прехраната като хората от тези професии щеше цял живот да ходи гладен,бос и гол поради некадърност.Къде е доцент и на какво е началник на 65години като хабилитираните работят до 65години?А за стадния имунитет прочети освен германците и изследване на австрийците публикувано в "Дневник" преди 30 минути че само 0,11% ще имат стаден имунитет.Привет от всички буклуци с 2%мозък.Образовай се тарикат и не обиждай!

239

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен257"Псевдо" учения е началник на детското отделение в Инфекциозна болница. Там обаче от Боковирус-Банкянски щам, не лекуват:))

238

Анонимен

преди 4 години

До Поручик РжевскиПоручико, ти помниш ли как партията едно време правеше от Рабфак възпитаници, големи и важни професори.Я си помисли този книжен плъх дали не е такова научно творение. Сега истинските специалисти са в болниците и лекуват нуждаещите си. Там се трупа опит, в практиката, не в четенето и писането на книжки и дисертации. Тези хора искаме да ни дават акъл , а не псевдо учени като този човек! При това толкова нахален, че непрекъснато е по медиите да си прави пияр, вместо да лекува.

237

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 254Не в отпуск съм по болест. Възстановявам се от вируса след 11 дни в болница. А ти какво правиш тука, че през два три часа пускаш все един и същи спам?:))))))

236

До 253

преди 4 години

Я пак си помисли, безработен *** с 2 мозъчни клетки.

235

Анонимен

преди 4 години

С ти все тук ли висиш? За 5лв ли или щото си безработен и без друго интереси?

234

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 251Това го пробва преди няколко часа. И тогава не проработи. :)

233

Мунчо

преди 4 години

До Факт, който е още анонимен1, 2 и т.н.т.- слагай маска, че от теб извира Боковируса!

232

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомеpТи си анонимник И радио. Правилно, с теб няма смисъл да се влиза в спор, поради което и не го правя. Аз само те поставям на мястото ти с премерени намеси.

231

Анонимен

преди 4 години

Ейййй, как всички вие, таксиметрови шофьори, сервитьори, шлосери, продавачи, гумаджии и прочее форумни вирусолози се оказахте по-разбиращи от вируси и епидемии от Мангъров? Само на това някой ако може да ми отговори, ще съм признателен. На всичките наборът от прочетени книги се изчерпва с Винету, ама тръгнали доцент да критикуват. Аман от специалисти по всичко. Като сте толкова умни, защо повечето сте пълни неудачници? Защо? Кой ви е виновен? Благодаря!

230

Тъпомер

преди 4 години

До Анонимен,с радио и анонимници не се влиза в спор,безмислеено е.

229

Мен

преди 4 години

Колко души се лекуват в болницата на Мангъров? Нито 1. Колко души са диагностицирани в неговата болница - нито 1. Колко души се лекуват по протокол, съставен от Мангъров - нито 1. Колко болни се наблюдават от Мангъров, та да познава болестта? НИТО ЕДИН. За сметка на това, той обиколи всички студиа да се прави на специалист по болест, за която само е чувал и да плюва по хора, които се сблъскват с нея всеки ден. Очаквам скоро да кара такси.

228

Анонимен

преди 4 години

Някои живяха в инкубатора, а през това време този псевдо доцент си строши краката да обикаля медиите и да си прави реклама. Дано това е повишило имунитета му и да не е суха съчка като нас, дето бяхме в инкубатора. Но със сигурност наглостта и егото на този човек са по-високи от имунитета му. Пази ни боже от такива "специалисти" Бай бабо да не се налага този човек да ни лекува!

227

Анонимен

преди 4 години

До ТъпомерСамо дето хората стъпили здраво на земята съветват и правят обратното на Мангъров, а Мангъров спрямо тях е НИКОЙ.