166

сара

преди 4 години

До сара" ............ да си заминат от България ......"Звучи грозно и пошло!Човеко, не търси под вола теле! Точно това исках да кажа - те са тука, но живеят в други страни и отдавна са планирали пътуването си натам, но не могат да заминат. какво грозно и пошло , хайде със здраве...много ти е дошло днес - отиди в парка.

165

Анонимен

преди 4 години

Даже и заразени полицаи няма доколкото знамТова е чиста кражба на бг граждани които си плащат данъцитеНа първа линия според мен са медицински работници и персоналИ касиерките по магазините

164

redordead

преди 4 години

5G, плоска земя, анти-ваксъри, ХААРП, кемтрейлс, ваксините на Бил Гейтс - е, тия дето вярвате в това да ви себрат всички някъде и да ви изполират и рязко ще се повиши общото IQ на населението...А това, че някъде в нета е написано и да го смяташ за достоверно, показва само, че явно рептилите са ти измускали мозъка...

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 169Значи отказваш да защитиш твърдението си? Ясен си. Значи нямаш идея за какво говориш. Както впрочем всичките застъпници на въпросната конспиративна теория. Жалкко, че забавата с теб беше толкова кратка. Последния път един господин поне се позова поне на листа от 200 "лекари и учени" които са се подписали под петиция за забраната на 5Г. Не изкара дълго, но поне беше забавно.Свободен си

162

Анонимен

преди 4 години

До сара" ............ да си заминат от България ......"Звучи грозно и пошло!

161

избирател

преди 4 години

Само да попитам....Пик,кога да очакваме?До две седмици?!

160

Анонимен

преди 4 години

Все още няма починал полицайУж са на първа линияСкапана държава

159

Анонимен

преди 4 години

Сара, хайде кажи как е ТАМ с 5 джито!Стига си ревала!

158

Анонимен

преди 4 години

До 167Щом имам опонент, следва да заключим, че има две страни. Всяка страна е свободна да защити тезата си. Ако желаеш, моля. Моята е защитена от стотици учени и няма нужда да повтарям като папагал. Твоята се защитава от мобилни оператори.Дерзай.

157

Тялото

преди 4 години

МНОГО важно уточнение. Въпросните случаи подозирани като реинфекция бяха разследвани и бе потвърдено, че се касае за фалщиви положителни във всички случаи, а влошаването е в следствие на сериозни усложнения възникнали от забляването, които са се проявили със забавяне. Генерала си мисли че губи доверие заради конспирации , а реално е заради такива полуистини и заради издънки като това че всеки ден кацат заразени от чужбина и си шляпат на воля.

156

сара

преди 4 години

До АнонименНе знам дали българите сме индивидуалисти или не, но като стана дума...чак до гледане на "собствения си кеф" не съм я докарала. До завръщащите се - без да се отрича това тяхно право то трябва да се разгледа в контекста на случващото се, а не да говорим, че са граждани на държавата си и следва като такива да имат далече по-отговорно поведение от това, което проявяват. Тази държава обаче често става "тяхна" при проблеми, а иначе сме "***".Както и да е - отивам да си гледам кефа.

155

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 168Не функционира така. Не си учил логика. Ако направиш твърдение, трябва да го защитиш ти, а не опонента ти да доказва, че не е вярно. Ти направи твърдението "5Г е опасно". Сега следва да го защитиш.Дерзай.

154

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ... До ЕДИН ДРУГ ОТГОВАРЯАми щом искаш и теб да убие - давай!

153

Анонимен

преди 4 години

До 165Ще ти обясня, след като ми обясниш защо не са опасни.

152

Анонимен

преди 4 години

До ЕДИН ДРУГ ОТГОВАРЯАко убива вирусите да го пускаме по-бързо а? Точно сега тва ще ни дойде екстра.

151

Анонимен

преди 4 години

До сараНапротив, става. Даже някои се противят, че става. Зразата дойде все отнякъде, но тя вече е тук и няма смисъл да се занимаваме с глупости. Ако не си разбрала, ти отказваш на хората да се приберат в държавата на която са граждани. Такъв филм няма, колкото и да мислиш само за собствения си кеф. Знам, че българите сме индивидуалисти, но някои сте направо зле.

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164Не се отказвай толкова лесно. Какво точно е 5Г? Обясни, с технически термини, за да те разберем.

149

ЕДИН ДРУГ ОТГОВАРЯ

преди 4 години

ДО ......"Аз те помолих да ми обясниш технически какво имаш предвид, а не да ми разкаваш Туин Пийкс и какво е ял агент Мълдър за закуска." ИМА СВЕДЕНИЯ, ЧЕ И 5 Г-Т0 УБИВА ВИРУСИТЕ, НО И .... ОТСЛАБВА ИМУНИТЕТА.ТОВА ЛИ ИСКАТЕ?СИЛЕН ТРАФИК = СЛАБ ИМУНИТЕТ???????

148

сара

преди 4 години

До АнонименДоста хора, планирали да си заминат от България месеци предварително не могат да го направят, защото не става. защо ли ?няма смисъл да се надприказваме - в голяма степен заразата се внесе отвън и това безотговорно поведение продължава.

147

Zlatena

преди 4 години

За заразяването с коронавирус са виновни единствено алчните бизнесмени и неуките много отворени роми тези хора не осъзнават ще с излизането си на вън по улиците на на градовете на цяла България заразават с коварната болест коронавирус друг човек и му отнемат живота.Алчните бизнесмени и неуките роми с своята безотговорност и безмозъщност съсипаха и унищожиха живота на нас нормалните Българи в България