15

до 10

преди 4 години

Мошеници са примерно Microsoft, на които им се обаждаш, че нещо не ти е наред по лиценза на Офис-а, например? Или са мошеници AirBnb, ако искаш да се свършеж поради някаква причина с тях да питаш нещо. Или са мошеници Lufthansa, ако им се обадиш по спешност да ти асистират за нещо. Интересна логика. Даже бих казал абсурдно мислене.

14

страничен

преди 4 години

До 9 Какво работиш , ако не е тайна ????

13

Анонимен

преди 4 години

Да се не връщат!Дойдоха, заразиха ни, сега отиват пак да са роби!Колко трябва да се мразиш, че да си мислиш само за собствения ***. Скотове, а не хора. После ветеринари да ги лекуват!

12

До 9

преди 4 години

Човече, какво се връзваш на някакви коментари от интернет?! Погледни, че капка сиво вещество няма тоя човек и идея си няма що е то квалифициран и честен труд. Не се хаби.

11

БГ Робовладелец

преди 4 години

Тъкмо се зарадвах че за едно работно място -чакат 100 на улицата и сега кво стана ?? Защо робите бягат?-толкова много имаше на борсата че чак си спомних миналите години когато ми се молеха за работа и то без да питат каква е заплатата и кога ще им я дам!! Спрете робите -Киро Гела къде сте с секретарката ти Велев !!-ако робите не се върнат -ще ги заплаша че много скоро ще вкарам от Виетнам Занзибар Украйна Молдова и Кения роби и така ще си загубят сигурната работа при мен!

10

до търговец

преди 4 години

Че са мошеници, мошеници са тези от Кол центровете, но да кажеш, че те ме хранели, това са глупости. Валутата която носят ако изобщо остава такава отива в тоалетната, а ако изобщо изсират някакви данъци, то те остават в страната в която работят...

9

до 7

преди 4 години

Мyхльo, аз съм с петцифрена заплата и не работя в никакъв кол център и точно аз с огромните си удръжки от мен и работодателя ми храним тия нехранимайковци! Айде малко мисъл да вложиш. Защото квалифицираният труд е добре платен и при него няма сива икономика и заплати в плик. Носели били свежи пари. Какво носят тия бедняци, бе?! Какви осигуровки са платили тук, какви данъци? Мошеници били студентите, които заработват в международни компании. Абе, ти си абсолютно мaлoyмен, наистина!

8

пожелание

преди 4 години

Българите да не си мислят за екскурзии и почивки ,а да дано да могат да оживеят !!

7

търговец

преди 4 години

До Анонименте хранят таквиз като тебе те са хората които носят валутата в страната държавата взема парите на готово а тези от колл центровете са едни мошенници

6

Ato

преди 4 години

Предлагам и там да си останат а не да се връщат при всяка болежка....

5

59903

преди 4 години

Да, но преди отпътуването си да депозират средства за тестовете и евветулано лечение, като се приберат пак. Такива като тях донесоха заразата, нека не забравяме този риск. Защо не започнаха да отгеждат храна тук?

4

вижда се

преди 4 години

Глада е по силен и от тока !!Това ни осигурява боко в територията !

3

Анонимен

преди 4 години

Гладът е по-силен от страха и от тока и от ... първичния инстинкт.

2

:-)

преди 4 години

Ами какво да правят при герберската стабилност?

1

Анонимен

преди 4 години

Мале, мале... Група нулево конкурентноспособни, неквалифицирани селяндypи отиват за цяло лято да спестят толкова пари, колкото за месец би изкарал студен в кол център 2 езика, да не говорим за някой квалифициран специалист. Ама, така е, когато не влагаш нищо в квалификация, а мислиш само за чалгата, софрата и BMW-то.