97

Анонимен

преди 4 години

след последното празнуване сме на 1200. След това ще сме на 12000.

96

Анонимен

преди 4 години

Кажи му "софиянец " и това е

95

Анонимен

преди 4 години

До До @Има заразени в старчески дом в България, Видинско.

94

До @

преди 4 години

Спазват стриктно - айде стига. Там не е забранено да говориш с хората или да седиш в парка. Твоите примери за "нарушения" тук там не са забранени. За Шведите половината им умрели са в старчески домове - що ли при нас няма такива. Може би щото няма нужда - тука бачкаш докато умреш.

93

Анонимен

преди 4 години

За ККП-та. В САЩ съм,тиражия съм (*** човек)Да влезеш в Тексас се минава през КПП,всички автомобили без тировете. На доставки и на товарене на входа идва един"космунафт" разпитва те за симптоми,попълваш формуляр,дават ти маска на някой места ако нямаш,носиш си химикал или ти подаряват такъв,също ни измерват температурата с лазерен(без допир) термометър. Питат те дали си напускал САЩ в последните 30 дни и дали си от Ню Йорк,Масачузетс, Кънектикът и Ню Джърси. Едно да чекнеш и не те пускат.

92

До 97

преди 4 години

Защото гр.Банкя е в софииска община (номерата на колите са С,СА,СВ),а Костинброд си е отделна община (СО)

91

@

преди 4 години

До До КмНяма, но хората спазват СТРИКТНО препоръките на властите а не използват всеки момент да се съберат на седянка! А за шведите не ми говори: 6 пъти повече жертви и критични от Норвегия на милион, вече минаха 2 хиляди а вчера и днес имат рекорден брой новозаразени. Ще си мечтаят след 2 седмици да са забравили. По-скоро след две седмици ще заравят рекорден брой трупове!

90

Смутльо

преди 4 години

Балканския *** също гледа, ме при по-строги мерки умират по 50 на ден, и нещо не му се връзва. А му и писна *** да сменят правилата всеки ден - затегнете до край дражте две седмици пък после отпускайте, а не като сега - а напред а назад. А генерала да научи богоизрбания как се носи маска на сурат

89

Ората копата !

преди 4 години

И ква стана тя ? защо даде бонуси на Полицаите ? като пускат всички И кво, ние дето си стоиме в къщи сме най-големите Балъци ? Не е честно !И защо на гр,Банкя Няма кпп, а на гр Костинброд има кпп ?

88

Анонимен

преди 4 години

Байрам!!!!!!

87

Анонимен

преди 4 години

Капепетата бавят шаферите, щото заразяването изисква време.

86

Анонимен

преди 4 години

Абе вие не слушате ли на вожда речите бре те са за напомняне.

85

До Км

преди 4 години

И ние като в Германия носим задължителни маски, но там за рзлика от тук КПП-та няма. Шведите не ги мисли - те ще са забравили за вируса до 2-3 седмици.

84

Анонимен

преди 4 години

Яснооо, КПП-тата са за да не се позволи на данъкоплатеца да изрони качествения асфалт на "магистралите".

83

Sata NATO

преди 4 години

Много е правилна мярката на НОЩ - и без това изоставахме досега с колективния имунитет. Важното е случаите да нарастват плавно и равномерно навсякъде, а да не се получават концентрирани огнища. Освен това голяма част ще си отидат по вилите, ерго, няма да са контактни с никого.

82

Много

преди 4 години

Баби хилаво бебе правилен подход няма.Има добър и по добър или опакото.

81

Анонимен

преди 4 години

Ще има опашка, защото има КПП-та.

80

Km

преди 4 години

До До до проблемътЯ се информирай- в Германия тъкмо уж да отхлабват и от вчера носенето на маски стана задължително, във Швеция мрът вече по 90 на ден, във Норвегия от 5 дена са отворили някои детски градини и хоп в е че има болни деца и пак ще играе ключа. Само Балканския бай *** знае всичко...и не спазва нищо...

79

Германец

преди 4 години

На снимката не виждам кола под 15 години. Така ли живеете българите? Като скотове?

78

Анонимен

преди 4 години

ВДИГНЕТЕ НА 5 ЛВ. ЛИТЪР БЕНЗИН И *** ЩЕ Е СПОКОЕН И ВИРУСА НЯМА ДА ГО ХВАНЕ