317

Зозо

преди 4 години

До Селски хитрецНаправо си ни взеха на буксир. Това да не ти е СССР да ти кажат оправяй се сам, както стана 1989г. - Горбачов.

316

Селски хитрец

преди 4 години

Т.е., Падишахът иска икономически "големите" държави -Дойчланд, Франция и Швеция да ни вземат на буксир. Баце, те твърдо няма да се съгласят с тази роля. Всяка държава със свой "крак". Престани да се правиш на селски хитрец! Дори Тато не си е позволявал такава волност. А и времето на диктаторите отмина, нали!

315

Зозо

преди 4 години

Боко може да е всякакъв, ама прави *** дармадан. Вчера съм се смял с глас на пресконференцията :)))))))))))))))))))))))))))))) Направо ги закопа живи. Разхвърля милиони, а гладните *** преглъщат слюнка. Отдавна съм ви писал тук на всички ***, че гладни ще стоите още дълго време..... и, че ЕТН-то ще ви умори.

314

Анонимен

преди 4 години

Борисов, стига си каканижил тези изпразнени от съдържание клишета за "единност" и "солидарност". Никой не вярва вече на тези евро-атлантически мантри! Хората не ги интересува вашия оптимизъм, докато вие живеете в разкош, а те са затънали в блатото и не им предлагате изход от там! Стига празнословици, време е за действия!!

313

Анонимен

преди 4 години

Аз съм пенсионерка и като млада не пусках телевизора защото от там ме гледаше "умно " винаги бай Тошо ,сега май пак ще го спра защото бай Тошо 2 ми втръсна ! Това с което ни баламосваше бай Тошо сега ученикът му ни го припомня в същия стил и изказ !

312

Да допълня...

преди 4 години

До Спеца 331 Освем да се облече подобаващо, Борисов трябва да ходи и с букет червени рози в ръка , като Нинова. Така де !

311

Станчо Кутишката

преди 4 години

Бойко е фаворит за следващ мандат.

310

1

преди 4 години

До Анонимен-315 дрогар е твоята любима тиква,и то на 18г.става *** и дрогар.

309

1

преди 4 години

След калцуните,дочакахме и джуркането,благодарим ти мили боже,но по-добре е,да слезеш,и да си прибереш вересиите.

308

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам г-н Борисов ,кога България стана журналистическа република?Премиерът и министрите се отчитат пред журналисти!Да гледат пресконференцийте ,Той бил отговарял на всички въпроси,посъветва премиера опозицията!!!Имало депутати под карантина,продължава да ни" обработва" Б.Б.!Само ,че 2 -*** депутати са с Ковид-19 ,другите може да работят!В едно предприятие или болница когато под 1%от персонала са болни те не спират работа.

307

Спеца

преди 4 години

На тоя Бойко Борисов , дрес кода МУ е като на хайлазин от махалата!Няма ли кой да го облече и приведе в приличен вид?Все пак е премиер на България , а оня ден на конферентното съвещание на ЕС беше с жълта тениска!!!УЖАСИЯ!Но това все пак МУ е най-малкия недостатък!

306

Анонимен

преди 4 години

Скъпо платените поклоници на ГЕРБ които не спират да казват колко лошо е било при БКП.Да кажат как тогава Милицията ходеше пеша по двоики из кварталите. Сега летят с патрулките по 4 ***.Да продадът полицеиските коли и да ходят пеш хем здравословно хем по дъллго ще взимат високите си заплати.

305

Анонимен

преди 4 години

Аз пък вместо да гледам телевизия гледам от балкона колко от блока отиват на работа и да ви кажа отиват предимно тези които са на хранилка от държавата.

304

До 325

преди 4 години

Майка ми преди тебе ми каза, че няма да пуска телевизора защото и писнашо да го гледа

303

Анонимен

преди 4 години

Кога разпродадът автопарка на Парламента за да платят заплатите на Полицайте ще им повервам.

302

Анонимен

преди 4 години

И да не забравяте-само правилни въпроси като -"Г-н Борисов,а ние с какво ще помогнем на Брюксел?"Евалла майна,ти си върха в журналистиката!

301

Анонимен

преди 4 години

Петък сутрин ставам пия кафе и решавам да погледна българските новини. Пускам една телевизия и първото което чувам и виждам - любимият Ви премиер крещи и се кара

300

БИТоВи Сметки

преди 4 години

#ОстанетеСиВкъщиОчалвайте извънреден брифингРадиация няма има кови19

299

Анонимен

преди 4 години

Майка ми се изнерви, че не може да гледа филма! И да я питаш какво е казал нищо не помни

298

Анонимен

преди 4 години

Бойко ти които знаеш колко коли има бизнеса защо не кажеш колко коли има властаЗащо не продадете половината и дадете за заплати на чиновниците!