206

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера какво е това патологично неистово желание да умрат колкото си може повече хора, защото е ясно, че няма как по едно и също време да се лекуват у нас стотици хиляди тежко болни.Мангъров, идете и лекувайте най-тежките случаи - с вашия опит и умрелите навярно ще възкръснат, покажете като специалист какво можете, стига сте обикаляли телевизиите.

205

!

преди 4 години

До северозападГ-н Борисов е най значимата фигура в българската история от създаването и. Г-н Борисов в момента е един от най уважаваните политици в Европа. ДА г-н Борисов е ГЕНЕРАЛ които е заслужил званието си а не каро сегашното президентче.

204

До Иван

преди 4 години

80% нямат никакви симптоми - това не означава че останалите 20 са пневмонии и в болница. За това не ти излиза сметката

203

северозапад

преди 4 години

До иванАми 90% не разбират че са заразени и не е задължително всички заразени да имат пневмония.Тези със слаб имунитет го отнасят

202

До ЛЕКАР

преди 4 години

Смешно е като гледам как се носят маските - пожълтели от употреба, постоянно се местят от брадата на челото с "дезинфектирани" ръце. Какво общо има това с носенето на маски в операционната?

201

Анонимен

преди 4 години

Този човек излекува детето ми през 2018-та. Знае какво прави!

200

Анонимен

преди 4 години

До иванстава въпрос за шибеци. Тях не ги хваща. затова не ти излиза уравнението. все пак в БГ си

199

северозапад

преди 4 години

До Трудно еПрав си не се тества както трябва а и те не знаят какво да правят но поне могат да говорят Аз просто направих изчисление по официални данни разбира заразените може да са и 200000 хиляди но не са 1000 както тук някаква т..ва ми се смее

198

Анонимен

преди 4 години

Айде отиди ти в махлата дори и по нормално време през деня, аман от разбирачи!

197

иван

преди 4 години

Дано е прав този професор, ама нещо не излиза сметката - при 300 000 заразени имаме от тях 20% с пневмонии изискващи болнично лечение , значи 60 000. От тези 60 000 - 3000 (5%) трябва да са на вентилатор - ние нямаме толкова вентилатори - или са умрели. И в двата случая щеше да се разбере.

196

Да

преди 4 години

Умен човек,но не играе по свирката на ТИКВАТА и не е удобен.

195

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 193Тоя..е излекувал толкова деца, колкото не си виждал на куп !!

194

Кристиян Николов

преди 4 години

Дремеми аз вече имам имунитет за поне 10 години в централния, там съм защитен на сто процента! Е първите 14 дни ще съм в карантина после ме пускат при останалите и там какво ще ме правят, не знам ....

193

северозапад

преди 4 години

До азизползвам данните на любимия ти генерал или и неговите данни са лъжа

192

Анонимен

преди 4 години

Като пишете, че сте заключени вкъщи, вярвате ли си? На кого е забраено да иде до аптека, магазин или някоя служба? Кой ви забрани да ходите в църкви, като цяла седмица имаше служби? С изключение на някои заведения и хотели всичко работи. Да не би хилядите, тръгнали да празнуват Великден по цялата държава, да са били извънземни? Търсеха се доброволци - за разнасяне на учебни материали в махалите, за домашния социален патронаж, но нещо са кът. Къде сте смелчаци?

191

Анонимен

преди 4 години

Ако нямаш друг грип, племония, диабет или рак, короната минава леко, но уврежда и убива ако имаш някое от тия болести едновременно с короната. При 70 % заразени както Менгелов иска, жертвите ще са 7 % или около 500 хиляди българи ще умрат от и без това изчезващата България като население.

190

От Франция

преди 4 години

С любов:https://nova.bg/news/view/2020/04/22/285857/

189

Анонимен

преди 4 години

Тоя доцент ако небеше корона вируса сигурно никой нямаше да е чул за него.. поредният измислен герой

188

наблюдател

преди 4 години

Проф. Кантарджиев: Каквото можахме, направихме. Сега вече Господ да ни помага. ВБългария има много повече заразени от тези, които са откритиСпецовете най-после на едно и също мнение..

187

северозапад

преди 4 години

До !Ти Бойко за генерал ли го имаш.За да станеш генерал трябва да си завършил първо академия и после генералщабна академия Бойко къде ги завърши при мутрите 90 те години ли