167

Анонимен

преди 4 години

До Програмист - Правата на един гражданин свършват точно там, където започват правата на другите!Все едно, че политолог го е написал, а не ай тИ. ;)Имаш +.

166

Жоро

преди 4 години

До ПрограмистКато чета писанията ти, и оставам с впечатлението, че навън върлува Черната смърт от 14-ти век. Погледнах през прозореца, за да се уверя, че няма трупове по улиците - е няма.

165

Анонимен

преди 4 години

16 часа за същите пари. Алооооо, профсъюзите, къде спите? Ама и вие сте се снишили, както съветваше бай Тошо по време на перестройката.

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - по-изгодно е 60 процента бза 0 часа,Спорно е:1. На колко си осигуряван/а? Повечето от напиращите да "пътуват" считат за престижно да са на минимална, а останалото в плик.2. Няма после да те вземат на работа на същото място или поне не при същите финансови условия, а със сигурност на по-лоши. Работодателят не е изтривалка за капризите ти!3. Пособието по безработица е ограничено като време и зависи от предишния трудов стаж. Провери дали изобщо ти се полага преди да пишеш.

163

Жоро

преди 4 години

До кака тиБлагодаря за пожеланията. Да ти се върнат двойно и тройно ;)

162

Анонимен

преди 4 години

Работните часове дори не са 12, да станеш в 5 и да се прибереш в 21... 16 часа.

161

Програмист

преди 4 години

До Жоро (145)За какви граждански права говориш? Правата на един гражданин свършват точно там, където започват правата на другите! Значи смяташ за свое изконно право да разнасяш зарази, но не признаваш правата на останалите да бъдат предпазени от теб?

160

Анонимен

преди 4 години

по тези опашки има и много изрядни, които просто пътуват по работа ... каква ли част от бизнеса ще остане без работници днес

159

Анонимен

преди 4 години

Хората са така изтрещели вече , че като трябва да се размина с някой на тротоара ме заобикалят и слизат на пътното платно с риск да ги сгази някоя кола.И едно младо момиче ми вика ! - маските са задължителни.До там я докарахме ! - все едно сме прокажени.

158

акуд

преди 4 години

това са10% хората правеики на инат. това са 10% хората споделяйки фалшиви нови без да ги четат. само допадаики им заглавието.това са10% хора опитващи се да спират прогреса защото са опрастени по природа. разбира се такива 20% и.а и в управляващите и институциите

157

Анонимен

преди 4 години

Няма да ходя на работа, докато не се нормализира влизането и излизането. То и ние душа носим. 12 часов работен ден за същите пари просто не си струва. По добре в бюрото, с 60%, по-изгодно е 60 процента бза 0 часа, вместо 100 процента за 12 часа.

156

кака ти

преди 4 години

До жоро. А ти като скиташ какво смяташ, че ще постигнеш? И понеже си голям тарикат ти пожелавам да заразиш родителите си или детето си. И тогава пак се прави на интересен.

155

МКII

преди 4 години

До ЖороКакви права бе, шумкар. Капризите на ceлcките пръчки не са никакви права. Покрай тези мерки и вие ще се научите на ред. Ще ревете, докато се учите, но ще се научите.

154

Байфидан

преди 4 години

До пепе. И? Кой идва и какво прави по-добре?

153

Анонимен

преди 4 години

Те и милиционерите душа носят.В един момент ще им избият балансите и...

152

Серсемин

преди 4 години

Ся да въ светна. С жените е по-лесно, спират на Ихтиман един камион, правят на шофера един вятър и он ги прекарва през кпп-то. С мъжете е малко по-сложно щото наште шофери нещът мъжко, ама с някой турски тиражия работата може да стане.

151

изнервен

преди 4 години

Един от тарикатите казал, че няма никаква организация? Каква организация искаш бе, галошш, като сте се юрнали в карантината хиляди коли да ръсите зараза и трябва да ви набият в *** кратуни каква глу.пост извършихте.

150

Нинова

преди 4 години

До Анонимен - Спокойно пуснаха ги.Другари, за пореден път ви УМОЛЯВАМ, НЕ ЛЪЖЕТЕ, следят ви, смеят ви се!Да, екипите са увеличени, но часовите прозорци не са променяни!

149

Жоро

преди 4 години

До кака тиМи стой си вкъщи, како. Жива и здрава. Крий се като мишка и чакай плешивия генерал да ти каже, че вече е безопасно. Кой ти пречи? Ако искаш, цял живот не излизай от вас.

148

Анонимен

преди 4 години

Ще си търпите всичко!!!Да не сте го избирали !!!