29

Анонимен

преди 4 години

До Излъгаха - Очертава се интересна българска реколта. А и по магазините ще такава!Нали казвате, че нямате пари да купувате? Какво значение има за вас нещо, което ще е недостъпно.Нинова, предлагам да ме наемете за инструктор в централата! Гарантирам, че дори да не им предам марксистко-ленинската идеология и основите на диалектическия материализъм, то поне ще ги отуча от формите на когнитивен дисонанс, присъщи за платените от вас писатели по форумите.Отчайващо зле са, повярвайте ми!

28

vaseto willi

преди 4 години

Попитайте "умника" Радев, в такава депресия ще ви вкара че ще ви се иска да сте мъртви!!!!

27

до 1 от франкофон

преди 4 години

Това е симулация, батьо.А не реалност.

26

Плешундер изкукал

преди 4 години

Дженералито и от радиация ли започна да разбира?!

25

Анонимен

преди 4 години

Няма коронавирус в България и той не е с нищо по-различен от обикновен грип. Ще изкарате по едно грипче, ще кихнете и пръднете веднъж - дваж и сте като нови. Тъй каза генерала. Защо сега да му вярвам, при условие че той излъга на първа среща. А и като вземат да обясняват и успокояват за нещо, без никой да ги пита, работата не е много чиста.

24

Лека нощ

преди 4 години

Щом някоя българска институция Ви казва "Няма опасност" - да си знаете, че опасността е огромна.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Къде бяха властите да ни уведомят предварително?!Слаба опорка!

22

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски ще ни спаси от радиацията и от Короната.

21

Анонимен

преди 4 години

Мен ако питате, вадете Гайгерите..

20

Излъгаха

преди 4 години

Пожарите ги загасиха преди седмица, но дотогава фонът бе повишен.Много ясно, че сега фонът е близо до нормата няма го източника а и въздушните течения от 4-5 дни са в други посоки. Досега укриваха информацията и чак когато нещата влязоха в норма заявяват че всичко е ОК.Очертава се интересна българска реколта. А и по магазините ще такава!

19

Анонимен

преди 4 години

В момента няма, а каква беше тя на 10-13 април?За нещо случило се на 10-13 април защо днес 20 април в 23ч. бяхме уведомени на извънреден брифинг с водещ коремния хирург. Не е ли гражданска защита отговорна за това. Ето го облака по дни кога мина над нас. Източникът не е Фейсбук а международния институт за атомна защитаhttps://m.youtube/watch?v=drBEy4V0j3IКъде бяха властите да ни уведомят предварително?!

18

Ужас

преди 4 години

Точно тоя да ти говори за това... за съжаление много прилича на друг от един филм..

17

Jj

преди 4 години

Според мен това си беше класически опит за отклоняване на вниманието от темата чий депутатски син се забърква с история с убийство и наркотици. Спешен кризисен ПР. Знаят че обществото е чувствително на тема радиация и веднага я извадиха от ръкава.

16

Анонимен

преди 4 години

Хаха верно, според позитанци сега има радиация, вируса е измама, а иначе когато гръмна Чернобил бяха под дъжда на манифестация с червените знаменца щото любимата партия го скри това от милите хора

15

Анонимен

преди 4 години

Мдаааа, този път наистина се наиграха. Щом в 23 през нощта пускат запис от незнайно кое време през деня, значи има нещо. Не вярвам в конспирациите, но.........

14

Бръснар

преди 4 години

Абе, кви са тея голи черепи в кадър? Не стана ясно

13

Антимута

преди 4 години

Я, от черни дробове стигна до специалист по радиация. Всестранно развита личност. Днес новините 15 минути не се занимаваха с него, а с Милен Цветков, и подивя.

12

Хемус

преди 4 години

Айде всичко се покри под леглата!Утре значи ще е хубав ден за разходка и бира

11

Уффф

преди 4 години

Ами като не застрашава, защо трябваше посред нощ да излизате с тези трагични физиономии?????? Извънредно!!!! Хайде стига вече!

10

Ураний

преди 4 години

Този и от това ли разбира??? От вирусология, биология и математика бива, ама и от трансгранично радиоактивно заразяване ..