136

Анонимен

преди 4 години

Да е ясно - избягалия е на гробаджийски депутат сина! Някой дали се есъмнявал?!

135

Анонимен

преди 4 години

Абе боку да не е избягал в ОАЕ, що мълчи кат п....! Ще си правят компания с божков, а?!!!

134

Тонката

преди 4 години

до 138 А бе амфетките не се въртат в ръцете на такива които имат много пари:):):)Явно на тоа шаран с Q7цата са му ги набутали вместо "скъпото":):):)

133

Хан Крум

преди 4 години

Румба - не плямпай много щото дрогираното ***.нце е син на твоя червена партийна другарка и съдружник на твой основен спонсор - сега подсъдим за организиране на престъпна група. Продължаваш ли да си риташ канчето, ще ти спрат субсидиите другарите и после Деса как ще изкупува бутиците? Ще си вкараш автогол самаЛьотчик - червените олигарси не прощават такава липса на лоялност. Все пак сте от един отбор. помисли и за материалните нужди и на Десито - впрочем как я кара тя в Африка при Веска?

132

Анонимен

преди 4 години

Трябваше ли да стане катастрофа за да видим, че младите хора масово се дрогират, и дрогата най вече се върти в ръцете на такива с многото пари. Това се знае от всички, но всеки си трае. Полицията трябва да работи повече да се издирват такива, най вече в подрадтващото поколение. Те са най уязвими.

131

XMAN

преди 4 години

ГЕРБ-аджийски нещастни тролчета. Скрийте се в дупките си, нещастници такива. Като сте толкова велики защо вашия бащица Боко тиквата мълчи по въпроса със смъртта на Милен Цветков. Мълчи като дупе га не е яло боб.

130

Симо

преди 4 години

Страхливец, остави народа си да бъде мачкан безмилостно...Изчезвай такива баровци не са нужни на България

129

Тонката

преди 4 години

Баща му кога бутна оня инвалид с количката?Нищо не казва:):):)Там няма проблем:):):)Ех свекърво,свекърво:):):)

128

абв

преди 4 години

Свекървата пак се изцепи!!

127

Калеко Алеко

преди 4 години

От надгробното слово на Радев, разбрах че Милен е осъден на мълчание от българските медии, а присъдата му е изпълнена от беззаконието на българската държава и че подобна участ грози всеки български гражданин Тирадите на беквокалиста от Дондуков 2 стават все по метафорични, загадъчни и конспиративни, а тези дето му пишат есетата, май пак са поппретоплили манджата !!!

126

Reptile

преди 4 години

Г-н Президент, я направо си кажете, че Борисов лично го е блъснал и е накиснал синчето на ваш спонсор.От Вашето писание излиза, че наркоманчето е жертва на прогнилата държава, а не на парите на родителите му - ваши, червени другари.Изключително политическо изказване с уклон за оневиняване на една отре. пка.Не усетих, че това е мнение на Президента на ЦЯЛАТА нация, а не само на ЦК на БКП!

125

Sata NATO

преди 4 години

Не всеки.Само тези, които се будалкат с фашистката партия ГЕРБ.

124

Тодар Правешки

преди 4 години

Товарищ Радев, вы большой учный!

123

Анонимен

преди 4 години

Плоха рАДЕВ! Трябваше само да излезеш и поднесеш съболезнования. А ти се мъчиш отново да лансираш полит тези. Простото си е просто.

122

Анонимен

преди 4 години

ДЕЛА трябват не думи

121

Хм

преди 4 години

Тоя защо не си направи някоя екскурзия до Бали например под предлог,че ще засилва връзките между двата народа и не ни отърве от присъствието си.

120

ноятс

преди 4 години

Грозно, Господин президент! Поиска ли позволение от сирачето на Милен да правиш политика от личната трагедия на детето?! Краен съм, защото съм безкрайно възмутен!

119

Анонимен

преди 4 години

Поне два пъти последната година бях свидел на безумие изпълнение на кортежа на президента. Първия на магистрала Тракия. Пристигнаха колата пред мен без никаква причина и човека щеше да се блъсне в мантинелата. Преди месец покрай канала в София същото изпълнение. Да не говорим за изцепките на Деса Мерцедеса. А и да припомним Миньо и хората му не бяха ли му спонсори? Безочие и наглоста!

118

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Президентът Радев и журналиста Милен Цветков, макар и от различни позиции, бяха едни от малкото казващи истинатта за престъпното управление на мафията. Сега мафията ликвидира журналиста и се опитва да затвори устата на президента. Дано мафията не успее.

117

Dio

преди 4 години

Абе, кречетало безполезно, няма ли да се спреш най-после???