46

Анонимен

преди 4 години

И ще стане същото, каквото стана с катастрофата на МЕстана!

45

Аман от лайнарчета

преди 4 години

Гледайте сега как ще потулят случая: изведнъж ще му стане лошо на лекето, ще има високо кръвно, няма да може да седи в ареста, ще го пуснат под домашен арест, ще се почнат технически експертизи, ще се окаже, че спирачките не работели на джипа, после ще се окаже, че не е бил под влияние на наркотици, ами онзи ден пил взимал, след това 2-3 години ще се точат дела, накрая ще го осъдят условно на 3 години и след това мама ще му купи нов джип с крадените пари от еврофондовете.

44

Анонимен

преди 4 години

Почна се: Положителните тестове са полеви!!! ПОзнайте от един път какво ще покажат кръвните тестове! Накрая по стара българска традиция ще излезе, че Милен Цветков е спрял неправомерно на червен светофар и е бил на пътя на летящото ***, което ще пледира за обезщетение!

43

Hunter

преди 4 години

Просто спираме да купуваме продуктите на винпром Карнобат!Пълен бойкот!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен - Няма да залагамПък може и да заложа. Ще ги жертват.Все пак зависи де. Нека да видим екшъна по софийските КПП-та довечера и ще мога да дам по-точна преценка как ще се наклонят везните.Но за момента ще ги жертват.

41

Анонимен

преди 4 години

Честно казано, в този свят с толкова развити технологии където всичко се вижда и знае, факта как *** *** хвърчи по улиците на София с бясна скорост остава незабелязан е извън моите разбирания.

40

Анонимен

преди 4 години

Спокойно това и бил полеви тест, а чак сега ще му направят кръвен тест! И кръвния тест след 10-12 часа ще покаже почти нищо! И на мама боккулка ще си е пак вкъщи ...

39

гуню адвокатина

преди 4 години

До Анонимен 35Точно така е станало!Горкото детенце,добре че се е измъкнало живо!

38

Анонимен

преди 4 години

Кофти шанс да те блъснат отзад и да идеш зян.

37

Анонимен

преди 4 години

Сигурен съм, че малкият *** няма и ден трудов стаж, a мама вече му е купила джипката-подарък за бала с пари от еврофондовете. След това го е пратила да учи в чужбина, за да го подготви да наследи семейния бизнес с усвояването на еврофондове. Хайде сега да му купи и свободата.

36

не е поръчка

преди 4 години

До вчера джипа е нямал гражданска отговорност,а днес вече има!Тия са се задействали светкавично!Как на връх Великден са я направили не ми е ясно!Явно вече почват да го измъкват!И като гледам ще го измъкнат!

35

Анонимен

преди 4 години

До айде Поръчка е, но изглежда като инцидентИ за какво да го "поръчват" по толкова сложен и несигурен начин?Ами ако беше с колан? Ами ако не беше натиснал спирачките?Много "хилаво" даже и за аматьорска поръчка.

34

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще излезе, че Цветков (светла му памет) е спрял на светофара и после с *** газ е дал на заден, сплесквайки предницата на джипа!

33

бай х

преди 4 години

полицията ще разпита като свидетели двама души, които са били в джипа ..... щом до сега не са ги разпитали вече е късно , адвокатите са им написали сценария на версията , кръвните и нарко тестовете ще ги изчистят и.... очаквайте да се окаже технически неизправен автомобила

32

До 24

преди 4 години

Един младеж който не е рмлянин в една дискотека бе скочил на полицай ....бой,бой,бой-вода ,бой...сега ходи инвалид с главата -Това ли е хубавото ,смотан !?

31

Анонимен

преди 4 години

До Сат - Именно коланът в този случай ще ти натроши гръдния кошМислиш и после пишеш, или само пишеш, без да мислиш. Травмата е основно в областта на главата, която се е ударила в предното стъкло.Та те такъв предпазен колан...

30

айде

преди 4 години

Поръчка е, но изглежда като инцидент

29

Анонимен

преди 4 години

До 1 - Ти май не си родител.Вероятно е родител. Повечето от родители прекрасно съзнават своята отговорност пред обществото и не клякат на децата си.Ама за нормалните родители пиша. Ситуацията тук е друга. Хлапето е средство за демонстрация на престиж. Обаче не става да е жертва, че се дава лош пример сред "колегите". А иначе и мама и тати са го отписали, но късно са се сетили, да не казват, че им е син.

28

Анонимен

преди 4 години

Не е поръчан след като са били и други в колата, но не това е важното. Трябва да се промени закона и да започва минимум от 15 години до живот без право подобно убийство ! А сега максималната от 15 години за този *** !

27

бивш

преди 4 години

Работих на паркинг, в центъра на Сл.бряг.Имаше много шофьори под въздействието на упойващи в-ства.НО, една жена упоена не видях !