520

Анонимен

преди 4 години

От години но подобни *** никой не им прави забележка. По магистралата те притискат и ти сметката от 1 километър. А откакто има извънредно положение се напълни със състезатели по улиците. Вчера двама с БМВта изтикаха в банката, защото се състезаваха. А полиция няма, или ако има е някъде да пречи на нормалната хора.

519

Чокумба

преди 4 години

Сега баретите ще нахлуят ли във фирмите на мама и тати? Ще питат ли какви далавери въртят? Абе къде е Гешев?

518

Красимир Кънев

преди 4 години

Ние, от БХК ще протестираме срещу ареста на този млад и перспективен младеж! Стана вече ясно, че вииновен е Цветков, защото не си е сложил колана- ние ще докараме експерти, които ще докажат, че е можел да се размине и без одраскване! Шест месеца условна присъда с една година изпитателен срок са достатъчни! Няма да съсипваме бъдещето на Кристиан!

517

Жоро

преди 4 години

щом Q7-цата е останала без предница, едва ли е била 80км/ч скоростта...а това с липсата на спирачен път не мога да си го обясня, освен ако младежът не си е мислил, че играе GTA

516

Корекция на 770

преди 4 години

И преди три месеца същият джип е засечен да минава на червено. Явно момчето е убедено, че за него правилата не важат и вярва, че винаги ще му се разминава без наказание.

515

Трол ли пище тук?

преди 4 години

Тук някой цяла нощ повтаря, че МиленЦветков е бил без колан.От време навреме други пишещи му обясняват, че при удар с такава скорост и с толкова мощен джип, водачът на ударената кола пак ще се блъсне в стъклото и ще е с фатални последици.Та се питам, още преди да се развихрят адвокатите, на *** ли платиха мама и татко, за да формира обществено мнение в полза на синчето им? И дали само в този сайт вече пишуркат защитници на убиеца?

514

Шивачът

преди 4 години

Жалко за ЧОВЕКЪТ!ТЪЖНО Е! ВЧЕРА БЯХА 100км.,утрв е невинен.

513

Чичо Пешо

преди 4 години

Майка му на този е и собственичка на частната детска градина "ТУТИ" намираща се в кв. Лозенец - Ул. "Червена стена" в София. Поредното *** с кеш. Въпроса тук е знаела ли е майка му /или е била прекалено заета със себе си/ че сина и е наркоман, на всичкото отгоре се е друсал и с евтини наркотици - амфетки и трева. Продължавайте да си пращате децата в "ТУТИ" там ще ги възпитат най-добре

512

Харабейшио

преди 4 години

И последно от мен: Родитетели са изпратили момченцето да придобие "западен маниер", а в същото време му дават "хубавЮ пример, като му купуват стар, но голям и мощен автомобил - селска комплексарщина. Там, къдеот са го пратили да се учи на академични знания и маниер, хората не избиват комплекси и масово управляват нови, но среден или нисък клас автомобили.

511

Анонимен

преди 4 години

С 80 или 180 км.Започва замитането.

510

Анонимен

преди 4 години

Съдба.

509

До Пижо

преди 4 години

Кристиан Асенов Николов се казва нещото, което е получило този мощен джип като подарък за абитуриентския си бал. Не знам на чие име е регистриран джипът, но мърльото го е получил като награда за това, че е успял да завърши гимназия.На теб баща ти какво ти подари за бала?Хората правилно питат чии пари перат родителите на ле.кенцето, след като са собственици и съсобственици на много фирми? Това ще е и отговорът на въпроса защо лигльото се чувства недосегаем. И 3 месеца имал нарушение с този джип

508

аноним

преди 4 години

Миещ препарат

507

Анонимен

преди 4 години

Доживот за този убиец,но като знам в тая държава какво става и на този ще му се рсзмине....такива не заслужават милост !!!!

506

аноним

преди 4 години

Звездички - ***

505

Даниела Гергова

преди 4 години

Жалко за Милен Цветков. Добър в работата си. Не го харесваха много хората, заради това, че казва истините, но много добре си се справяше с работата в журналистиката.

504

аноним

преди 4 години

Народа е мъдър и за такива е казал - "краденото не стига до трето коляно". Каквото и снизхождение от КАТ,прокурор и съд да получи - няма да му се размине. Тези дето му дадоха колата - те да му берат греха. Като си знаят стоката, що му дадоха възможност да се прояви. Сега как ще се покажат пред хора. И за това народа е казал - "очи като плочи". ти го плюеш - то вика дъжд заваля и търси *** да се умие.

503

истина

преди 4 години

Аз като гледам снимката джипа ауди на келеменцето е ударил от зад комбито,Милен е чакал на светофара и тоя с джипа се е натресъл от зад без да спре и ако е било с 80км. просто Милен не е имал шанс,но ако е бил с колан е имал някакъв...поне нямаше да си удари главата в стълкото и волана.

502

Харабейшио

преди 4 години

До Анонименнапълно съгласен. Това е сравнително стар автомобил - новите модели от марката имат един куп интелигетни системи и напрактика почти не можеш да катастрофираш по този начин. Да връчиш на 22 годишно недоносче, този голям и мощен автомобил е като да си играеш с огъня на бензиностанция!

501

Анонимен

преди 4 години

80км при едната кола спряла и такива поражения? Хелзинкския комитет, Радан Кънев, Христо Иванов веднага ще съдят България,че нарушават правата на това "нещо". От 3 до 15г доколкото чух, абсолютно неадекватно наказание(в цяла Европа де), разни правни хватки тип ДБ и излиза за 4,5 години, 2,3 години дело под домашен арест и на 27 години вече с нов джип от мама(ти да е..)