75

До86

преди 4 години

Ще емигрират ама някой друг път,при тая безработица която се задала на Запад,точно за нас размитат!

74

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНикой интелигентен, образован, знаещ езици човек няма да отиде на село и да изкарва за "манджата". Нали съзнавате, че в момента, когато се вдигнат мерките масово хората, които са загубили от мерките ще емигрират. Никой човек, вложил всичко от себе си, за да развие някакъв малък бизнес, няма да се примири с това,че е фалирал "за общественото добро".

73

БАЧКАТОР

преди 4 години

Ами ако абитуриентите не успеят да си направят бала знаете ли какво ще е? Отиде на кино властта.

72

Анонимен

преди 4 години

До ЕвроатлантикНаучи се да пишеш правилно.

71

Анонимен

преди 4 години

отиди до Фрайбург да видиш,носа неможеш да си покавеш на вън.

70

Анонимен

преди 4 години

Какви строги мерки видяха? През КПП та минаваш показвайки лична карта, по магазините си пазаруваш без проблемно, ресторантите правят доставки, всеки се разхожда свободно.Вместо да протестират, че държават не предприема никакви мерки за почистване, дезинфекция, установяване на заразените, те ще протестират срещу нещо, което не съществува реално а е само по телевизора.

69

Тру

преди 4 години

Искам да видя физиономията на някой от протестиращите, в момента, в който си е измерил температурата и показва 39....ще гледа като пос.раан..иначе много им знаят балалайките

68

Германия

преди 4 години

Всеки си заслужава съдбата. Наздраве с едно червено вино от Бордо.

67

Анонимен

преди 4 години

Някой прави ли си сметка че хората ще се юрнат по кръчми, хотели, ресторанти, барове ... Аз съм 100% сигурен че ще има спад от 70%+ и докато не се успокоят нещата с короната бизнеса в определени сектори ще си седи затворен

66

До протестиращите

преди 4 години

В момента в близкото фантастико търсят служители, също така в селското стопанство търсят. Гледам много BPO центрове търсят служители, обявените заплати почват от 1800 и стигат до 3500. Също гледам има обявени свободни позиции за програмисти, QA, софтуерни инженери с обявени заплати по 8000 лева.

65

Анонимен

преди 4 години

Макявигърберска налазили сте форумите като *** и само минуси цакате. Какво ще спечелите с това държавна службичка на хранилка ли. Ще дойде видов ден и тогава ще ви покажеме пътя истината и живота. Тези дето скачаха на кара на драгалевския мънгожери и им го отпраа до тааците сега се пребоядисаха на гърбави. Ваштамакядевнем бояжииска.

64

Хемус

преди 4 години

Хората независимо какво работя си искат работните места,а не подаянията на държавата,които коректен данъкоплатец трудно може да вземе!Аз съм сам обръщам спестяванията в бира,но хората има семейства!Айде да видим с уж 375 лв или фокусите 60/40 кое по-напред!

63

Анонимен

преди 4 години

Малките пишльовци са добре дошли на Село,винаги ще изкарат за"манджата" ,филмът с"добрите"Софийски заплати и безгрижният живот Свърши!А по строгите мерки,трябва да ги има навсякъде където където тая гад почне да се разраства!

62

Анонимен

преди 4 години

КЪв тоя малумняк??

61

Анонимен

преди 4 години

Браво на хората! Трябва да се протестира, докато още имаме пари, когато останем без средства, тогава вече ще е късно! Наистина ли някой хора не схващат, че заради мерките на извънредното положение, хиляди хора губят доходи и обедняват!

60

Анонимен

преди 4 години

Хехехе келешчето на 20г без грам мозък с голеМИо ланец не му се седи затворен вкъщи а му се ходи на купони. Страшен протест направо смях ...

59

Един от Северозапада

преди 4 години

До Хан Крум Не съм ги видял, не съм в София, но метода е правилен.Повече няма да пиша, за да не ми дойсе МВР Пикчърс нощем на гости, или да не ме баннат оттук за няколко дни пак.Всеки да го разбира както иска.

58

До 57

преди 4 години

Само тези дето плащат на милицията ли са държавата ,грешка бе полицията....

57

Анонимен

преди 4 години

В Германия всички са навън. Само в България отново е криворазбраната цивилизация. Никой не може да обясни как на чист въздух при спазване на елементарни правила може да се заразиш

56

Анонимен

преди 4 години

Само бой ги оправя тия наглеци!