46

Анонимен

преди 4 години

До Васил Не се хаби да им обясняваш на полираните мозъци,тези които не могат да обрят някого с факти само цъкат миниси и се крият като м8ишки.

45

Анонимен

преди 4 години

Отдалеч си личите стотинкаджиите на герб. Единственото за което ме е яд, че ви плащат с това, което вземат от мен. Иначе ви съжалявам.

44

От Германия

преди 4 години

До Васил:пич не се хаби да пишеш повече тука ,както и аз няма да го правя, не виждаш ли че е пълно с герберски ***, които не дават дума да се каже и веднага ти цъкат минуси... До герберските *** знаете ли какво ще правя след работа днес? Каквото се прави при хубаво време в парка край реката: с колеги ще жулим биричка ( на по 2 метра разстояние един от друг)... Ха-ха-ха...

43

Анонимен

преди 4 години

САЩ се справят най-добре в борбата с коронавируса. Да живее Евроатлантическата дружба. Не вярваме на пропагандата на Източна Европа. Източна Европа не споделя общи европейски ценности и се пази от евроатлантическите болести. Великобритания, Франция страдат, а Източна Европа не страда.

42

Анонимен

преди 4 години

За всички провали е виновно Правителството, а за всички успехи заслугата е на целокупния български народ. И няма начин да бъде другояче.

41

Анонимен

преди 4 години

лечение на смъртните случаи със съпътстващи заболявания. А кой в Мутристан няма съпътстващи заболявания? Статистиката трябва да се води на база процентно съотношение смъртност от коронавирус на общ брой на населението в страната,а не да се прави стъкмистика със измислени сравнения,поставящи ни на 3-то място в ЕС.

40

Анонимен

преди 4 години

Няма данни Словакия и България да са с по-ниска от Западна Европа. Това са фалшиви новини.Русофилите нападат Западна Европа. Западна Европа е най-великата в борбата с коронавируса.

39

Анонимен

преди 4 години

Германия трябва да се сравнява с големи сили като Франция Испания Италия и да като цяло добре се справят А тия бързи тестове си ги наврете дълбоко в тролските задни порти Оня *** Куомо в Ню Йорк кат тества масово до де го докара 4000 мъртви на ден само в Града дето е 7 милиона колкото цялата Бг ...

38

От Германия

преди 4 години

До41. Явно си много заблуден ,не виждаш ли ,че броят на заразените нисък,. понеже не се правят тестове.при 850 хиляди теста на седмица които правят в Германия от Роберт Кох институт заявяват че реално броят на заразените е между 4 и 10 пъти по-голям ( към този момент 125000 официално заразени в Германия)...

37

Анонимен

преди 4 години

Вместо да се радваме, че минаваме леко и вероятно сме та прания път, тук се изказва съжарение, че не изграждаме имунитет. Никоя нация не е изградила такъв, никъде не съм видял някъде да имат 50 процента заразени. Но стадото си иска стаден имунитет.

36

Анонимен

преди 4 години

Тоози в началото ми беше симпатичен, ама повече прилича на политик отколкото на военен. По-малка смъртност в какво, на глава от населението или в абсолютни стойности?

35

От Германия

преди 4 години

Не назначаване на терапии при хронично болни ,като диабетици ,хипертоници и така нататъка ,колко души са умрели за това ,че не са приети в болницата или неправилно лекувани по телефона ( както онази женица която се спомина от перитонит), колко хора ще се споменат от глад и мизерия (при вече повече от 100 хиляди нови безработни). Вие сте като хипопотама до шиятя в л***йната,ама устата широко отворена...

34

Анонимен

преди 4 години

Генерал годжи лъже като дърт циг.анин... Македония и албания правят повече тестове от нас - с правене на 3 теста на ден, може и словакия скоро да минем по този критерий.

33

Анонимен

преди 4 години

След медиите от поне 10 държави. Никъде няма такова плашене, каране, злобеене и прикриване на истини като от нашия "щаб". Нищо даже не се доближава. Да не говорим, че ако там се появи някакво нещо с униформа и започне да се кара и да говори за чували, ще го изнесат с белезници. Колко души умират на ден в БГ знаете ли? По 800 човека умират от ПТП, защо не направят извънредно положение за износени гуми и купени книжки? А за маскираните и наплашените: кога ще спре това с по 20 на ден пик, ваксина?

32

Анонимен

преди 4 години

Украйна 41,98 милиона починали по данни на СЗО са 133. Всеки да си го смята както иска.

31

Анонимен

преди 4 години

Както им е удобно на гробарите така броят!Помните как веднага уволниха Инджова, когато реши да каже истинските данни на статистиката и обявиха че са направили грешка с нейното назначение за шеф на НСИ.

30

От Германия

преди 4 години

Значи биете се в гърдите ,че имате само 5 починали на милион население, докато в Германия имала 56 и заразените били под 1000,докато в Германия са125000. В Германия в момента се правят по 850 хиляди теста на седмица!!!Болниците поддържат 20000 легла в готовност в случай на епидемия ,от другата седмица започват отновои плановите операции(досега бяха само спешни и наложителни). Някой ще попита ли така наречения щаб колко хора са умрели вече от отказване на лечение и не назначаване на терапии.

29

Анонимен

преди 4 години

И сега какво, направихме по-масов тест на рискуви групи за да може стигнем пика оправдаем парите които се харчат и затворим София и сега пак като преди няма и 20 случея. След седмица пак масов тест да могат кажат ето не ни послушаха разнесоха заразата. Елементарни са !!!!!

28

а не е ли

преди 4 години

коректно да се съобщава и другите починали от различни болести както сърдечни проблеми,рак на белият дроб,на черният дроб и т.н. така хората ще могат да си направят сметка колко реално смъртоносен е вируса спрямо други заболявания и дали наистина карантината е оправдана !! освен това щом в България имаме малко умрели от вируса значи и малко хора са се заразили и съответно оздравяли придобивайки имунитет. тоест когато другите държави придобият достатъчен имунитет ние ще сме все още без такъв !!

27

До 22

преди 4 години

Засегна ли се? Ще ти мине, байчо! Стига да свалиш феса и вмирисаните ***. 21-и век сме все пак.