41

Само питам

преди 4 години

Тая не ходеше ли с Маргините? Като ги утрепаха, само Тачо и е останал,явно.

40

Анонимен

преди 4 години

Заради булчето,знаем,че Тачо е рогоносец номер 1 на републиката..

39

Въпрос

преди 4 години

Коя и калканджиева? Някой може ли да поясни? Съжалявам, но на нас 21 годишните името на тази леля нищо не ни говори.

38

Анонимен

преди 4 години

Работата на полицията е да неутрализират такива мирно, а той иска да прескочи закона и вика:Ти ли ще ми викаш полиция?.

37

Анонимен

преди 4 години

Изумително е на какъв мъж се спря, имайки предвид, че десетилетия беше смятаната за най-красива и желана българка. Голям късмет пропиля тази жена.

36

Анонимен

преди 4 години

Това момиче защо се затри чрез брак с такава мижитурка.И Тачо, и приятелите му, и неговите съседи не знаеха ли, че вчера беше Разпети Петък. Дори да не са вярващи, са потомци на християни.Има норми и традиции, които е редно да спазваме.За побоя не коментирам. Има следствие и съдилища. Всеки да си получи заслуженото.

35

Анонимен

преди 4 години

ами тези гилзи от куршуми дето ги показаха?

34

Някой си

преди 4 години

Съседът редовно да му пука гумите на колата. Ей това заслужава, тоя , като няма справедливост в тая държава.

33

Анонимен

преди 4 години

Тя най-добре знае за тежката му ръка!!!Простотията е по хората дето се вика.Мамин убавец!

32

Анонимен

преди 4 години

Добре че беше Брадъра наистина, че да видим какво всъщност представлява тази двойка.Пълни деграданти без морал, без свян, без нищо човешко у себе си като лепнат по 5-6 питиета...Алкохоликът и от 5-6 питиета се напива и става свиняяя!

31

Анонимен

преди 4 години

Полицията трябва да се чувства унизена, ама нали шофера на Мето...

30

Честно

преди 4 години

В България като платиш всичко едва ли не, ти е позволено. Тая мутра Тачо не вярвам да спре да надува музиката. Дано в следващия път в кауша да му теглят един бой.

29

Мхм

преди 4 години

Принудително да го заселят във Факултета. Те там и без това обичат силната музика и побоищата. Ще си паснат идеално.

28

Бате Гойко

преди 4 години

"да поздрави съседа отсреща със безмисленна силна музика (...) ми говори че е един недорасъл праз.ноглавец"По принцип, да принуждаваш друг да слуша музиката, която харесваш (каквато и да е тя), си е 100%-на ceляния. Музиката си е лична територия, дори бих казал интимна. И със сигурност не му е пуснал Браян Адамс.

27

Анонимен

преди 4 години

Тая разправя пълни глупости. В репортажа по Нова, гледах пияната и дрогирана с. виня мъжа й как удря и крещи по човека на улицата "Ти ли ще ми викаш полиция на мен бе". Не само този съсед показаха, а и други, които са пропищели от безобразията на тоя. Хората се оплакаха от денонощна силна музика и показаха гилзи от стрвлби от въпросния Тачо. А тая Калканджиева, пред Нова не беше толко отворена. Само смотлеви, че не живее от известно време с него. Явно и тя яде бой.

26

Анонимен

преди 4 години

Тоя я подритваше в Биг Брадър като удари една бутилка уиски и тая му се радваше. Няма такава пaчaврa!

25

Анонимен

преди 4 години

Преди време нея я пребиха, сега съпругът и пребива съсед. Весело си живеят. Голям екшън пада.

24

Тоя е гадина

преди 4 години

А какво му пречело да намали музиката? Съседите не са длъжни да му слушат гюрлотията. Тоя Тачо ми стана противен от Вип Брадър. Помня,че сложи кучешки *** в леглото на някаква рускиня,защото Жени не можеше да понася майка й( и майката на въпросната рускиня,извикаха в последствие в къщата) За тая гнусна постъпка дори не го наказаха. Той удари шамар и на бившата си любовница, манекенка с лабилна психика. Бяха го изгонили,защото и счупи очилата и накрая на предаването го върнаха.

23

Анонимен

преди 4 години

Това е реалността,никакъв респект и уважение,никаква ценностна система.Какво е това безобразие.Как може хора,които претендират за някаква социална роля в обществото да се излагат по този начин.Това са нашите ВИП-ове-мутри,чалга,платени жени,упадък.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако е пускал чалга, тогава е възможно и да му прилошее на човек, който не може да понесе подобно извращение срещу слуха си.