13

А

преди 4 години

Кога най после ще свържат терминалите на гранична полиция и НАП. А и други институции. Просто е - искаш да излезеш от БГ или да влезеш, имаш глоби, отиваш, плащаш и прав ти път. Нали е работил в Германия.

12

10,000 е малко

преди 4 години

Такава глоба не ги стряска!Друго си е да му дадеш 25 години условно със 100 години изпитателен срок,и глоба поне 100,000 лв!Тогава вече се вижда колко е страшно да нарушаваш карантината!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Обадете ми се като получите 10 бона от цикламен гамен

10

Анонимен

преди 4 години

На Асан му е през оная работа. Никой няма и да го търси да си плаща глобата. Утре пак ще е навън. Ходят да крадат и се оправдават, че ходят за лекарства.

9

Анонимен

преди 4 години

Какво ще рече "С 10 минути закъснях"? Идеята на карантината е да си седиш у вас, а не да гледал да не те хванат, че се разхождаш и да се прибереш навреме за проверката

8

Анонимен

преди 4 години

Неговото дете било болно!А колко други хора ще се разболеят заради безотговорността на Асен?Този Асен е еталон за начина на мислене на неговия етнос - изтъква само своите интереси с убеждението, че някой му е длъжен и че всичко трябва да му се прощава. Докога?

7

Асен отчита ли

преди 4 години

на какво е обрекъл неизвестен брой хора с неговото шматкане за кеф насам и натам?Едни е обрекъл да изкарат заразата на крак, без да я усетят, но ще заразят някои от най-близките си.Други ще прекарат болестта тежко, тоест Асен ги е обрекъл на мъки. Не се знае на какви финансови щети обрича семействата им, защото ще се наложи да плащат за какво ли не.Други няма да оздравеят - Асен ги лишава от живот.Но Асен веднага протестира, че ТОЙ е ощетен финансово!ПРИСЪДАТА Е ПРЕСТЪПНО МЕКА !

6

Анонимен

преди 4 години

Вижте го добре!Бъдещето на българия!Жалко за децата ни!Който може да бяга и да се спасява от тая обречена на унищожение територия!

5

63289

преди 4 години

Щом глобата го обрича на мизерия, да я отработи с обществено-полезен труд.

4

Бау

преди 4 години

Асeн дано се е прибрал с някой лев, че да има какво да му вземат... За лекарства бил отишъл душата :D

3

Мнение

преди 4 години

10 бона от които Асан няма да плати и 10 стинки и 3месеца условно!Демек нищо няма да му направят на тоя терорист-заразител на българи и ще продължава да заразява наред както цялото му пpимитивно племе!А защо не 3години затвор задължително както е по закон?За къв Буй са тия закони тогава?Тикварска к0чина!Едно лаят денонощно по телевизора,друго вършат!

2

;-)

преди 4 години

Тъй, както го гледам, Асен ей сега ще отиде си плати глобата. Само дето сега е затворено, ама в първия работен ден ще се нареди на опашката в данъчното.

1

Анонимен

преди 4 години

Нищо няма да плати.