52

Рентиер 3

преди 4 години

До Рентиер 2Колега, трудно се възприемат тези неща от пролетариите. На тях още им дрънкат червените ескадрони в главите.

51

Анонимен

преди 4 години

Всички с по 20 жилища, както и оня морски ще си ги занесат... те знаят къде...

50

Рентиер

преди 4 години

Имам 20 апартамента а нямам наематели какво ще правя трябва да продам 1 за да продължавам да живея като бей

49

Анонимен

преди 4 години

А какво се случва с онези със къщите А гости

48

Георги Илиев Митев

преди 4 години

Висшист започнал да говори, за да уговори някаква игра значи е в беда. Учен да те зашити от "селските черти " и "градските мечти "значи , че греши, защото най-голямата беда е планетната мечта.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните ,полицията, медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).

47

Анонимен

преди 4 години

Какво да намалява то е невъзможно

46

6ак

преди 4 години

Единственото хубаво на кризата е че миризливите бивши шестаци рентиери, ще разберат къде дефикират гладните!

45

Анонимен

преди 4 години

В пъти по-малко пътувания и туризъм, по-малко работни места,преориентация към провинцията и агробизнес, човек не трябва да е пророк за да предвиди тези неща през следващите години. По-малко производство, по-скромна консумация, и т.н. Сами си правете заключения какво ще стане с бизнеса с недвижими имоти и наеми. Това няма да е криза като преди 10-11 години, а пълно преосмисляне. Сега ще разберете защо през 90-те години някои уж "активи" бяха продадени за "жълти стотинки".

44

Анонимен

преди 4 години

Живея в къща в областен град.Къщата е на три самостоятелни етажа,като имам две деца.За всяко дете има жилище.Казал съм им или да останат тук,или да отидат в САЩ при чичо си.Ако заминат за Шопландия да забравят,че съм им баща.Най-отвратителният и мръсен град в България,с най-недружелюбните хора.Повечето са парвенюта без покритие.Говорят на софийски жаргон,а се присмиват на хора,които говорят на диалект.

43

Рентиер 2

преди 4 години

Сега ще ви го обясня като на дураци 1 тия като мене с по 20 апартамента не ги мислети ние ще се оправим 2 имам свободен кеш само чакам да паднат цените и пазарувам на далавера после ще давам пак под наем след кризата с печалба 3 при мене банките не играят със собствени пари 4 вие обаче сте роби на системата с вашите кредити наеми заеми и ипотеки 5 дал съм 10 дни отсрочка на моите наематели да си плащат после не отговарям за последствията 6 аре сяя хак да ви е слатайте ми минуси

42

Морският бей

преди 4 години

Не ми берете грижата на мен отивайте пазарувайте на Шанзелизе рака де Графа ако не е в ремонт и си носете маски и дезинфектант :-) къде са ви чужденците там на Витошка в целофанените заведения -наргиле барове хахах . Най ми е кеф онова заведение *** до Минисстерски съвет на 10 м от министерски съвет бар вие сте посмешището на Балканите по гнусна столица е може би само Тирана

41

Анонимен

преди 4 години

Всяко нещо, което се качва, рано или късно пада. Физически закон. Дошло е такова време. Ще си научим урока по болезнен начин. Ако някой си мисли, че след месец-два всичко ще се оправи, брутално се заблуждава.

40

Вуйчо

преди 4 години

Цените са си почти същите.

39

Анонимен

преди 4 години

До Морският бейще чакаш англичани и холандци, ама някъде след 2023 година

38

Морският бей

преди 4 години

Шопчета шопчета завистливи вие Андрешковците сте последното перо в моят бизнес вашите въшливи левчета си ги пазете .... само англичани , холандци с евраци ии подобни гости приемам европейци с европейска пара в джоба а не анадолци от Шоплук с една стамболовка в джоба рупащи софийска баница сутрин

37

Анонимен

преди 4 години

Търсенето може и да е паднало, но я кажете как е с наемите..,

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61 такава защита за наемателите у нас няма, ако в договора е посочена дата на която следва да се плати наема, след тази дата, ако не е платен наем има абсолютното право да ограничи достъпа до имота и да те изгони, разбира се ако няма някаква защитна клауза в договора, в повечето няма

35

рентиер

преди 4 години

"най-сигурното предпазване от този риск е да се избере сериозна агенция или брокер." - по-голям виц няма...

34

Анонимен

преди 4 години

До Морският бейти първо погледни си цените по бетономорието, че там сте на 100 % зависими от туризма, и по-добре си пази парите да изкараш следващите 2 години, че иначе може да почнеш да ядеш арматура :)

33

Анонимен

преди 4 години

За хазаите ще стане и по-зле, защото и да не им плащат наема нямат право да ги изгонят по-време на извънредно положение, евентуално по съдебен ред, но това е само ако имат официален договор и са плащали данъци.