150

Shshs

преди 4 години

Още малко остава до 13ти Юни и сме в големите евро пари, честито на онези които ще облажат от кацата с меда! :}

149

Анонимен

преди 4 години

Айде Майтапчийски, страни с много повече болни почват да си рестартират икономиката. Вирусът няма да изчезне, докато не го мине поне 70% от населението. Тази карантина единствено забави вируса и ни смъкна имунитета. Като дигнете мерките все някога пак ще се разболеем всички, и този път ще има повече жертви. Хората не го разбират, гледам има доста фенчета в коментарите. Нищо, ще си говориме пак след 3 месеца.

148

Анонимен

преди 4 години

Вие май не разбирате, че този фарс, ако продължи още някой друг месец има реална опасност да се прекъснат веригите за доставки и тогава реално няма да има храни по магазините. Тогава ще ви видя, овчици, докога "ще си стоите вкъщи" и ще си блеете. Всъщност 500 години сте го правили и още толкова можете.

147

До 271

преди 4 години

Прав си човек, никъде няма щабари да плашат... там направо излизат военните камиони и хора със скафандри вадят трупове в човали от жилищата. Вървят по няколко камион в редица. Катафалките също докарват в редици в църквите. На тях не им трябва някой да ги плаши, смъртта вече ги е уплашила. И ти ли искаш тя да те плаши? Аз предпочитам генерала, той поне е служител на живота!

146

ИИ

преди 4 години

Уважаеми Всезнайковци,доц. Кунчев е епидемолог с над 25 г. стаж, проф. Кантарджиев е микробиолог с над 30 г. стаж, а проф. Мутафчийски е хирург - един от хирурзите в България, който прави трансплантации на черен дроб. Такива в България са 5 - 6 човека. Тези хора нямат необходимост да са там и да ги хулите. Те показват принципност и отдаденост зарди нас. Помислете за себе си, за близките си и за медицинските лица. Кой каквото сам си направи, никой не може да му го направи!

145

Анонимен

преди 4 години

До преди няколко дни ни сервираха по 20,а сега вече по 40 на ден.Очаквайте след празниците да ни снасят по 80 и така изолацията да продължи до безкрайност,за удобство на властта.

144

Анонимен

преди 4 години

Мерките много ми приличат на наказанието, което ни налагаха в училище( по времето на соц-а). Та тогава ако някой ядоса учителя той казваше- станете прави, стойте така до края на часа. И да знаете, че е заради него.

143

Анонимен

преди 4 години

До ъъъБойко си е тарикат по принцип, има се за някакъв цар.Обаче има някакъв инстинкт за оцеляване и приложи мерките на време.Тук не е въпроса дали вярваме или невярваме във вируса, просто усети на къде отиват нещата бат Боко.За негово съжаление, хората не "оценяват, плодотворната му работа", сега прочетох че най скъпия булевард в света се е пропукал във Варна.

142

Анонимен

преди 4 години

До Един от Северозапада 268Говориш несвързано.П.П. Нищо лично.

141

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен267 Грипа мина при нас на две вълни последната февруари-март.Силно подозирам, че втората вълна си беше чист корона вирус, и много хора го прекараха, но за това не говори никой-тогава още не бяха чували за вируса, а също имаше движение на гастарбайтери и туристи, и то-доста интензивно, навън и на вътре.Сега просто знаят какво търсят, и с какви тестове да го намерят, за разлика от преди 2 месеца.

140

Анонимен

преди 4 години

Терорът на безхаберието нон стоп.

139

Шаши

преди 4 години

На 200 канала телевизия. Никъде не видях. ЩАБ, щабари и заплахи за хладилници с трупове. Ако съм в грешка, кажете в коя страна има. И и в колко часа излизат, да си плашат народа.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Досега разбрах само кои олигарси получиха индулгенции чрез минимални дарения на фона на присвоеното.......................................................В тази връзка- чакаме шефчето да коментира дупката във Варна

137

Това сме го виждали

преди 4 години

Извадиха скритата лимонка - Хийганите!Те винаги вършат работа!!!Сега ще ги изследват, лекуват безплатно, ще ги подпомогнат и за изборите ще са напълно във форма ;)

136

Един от Северозапада

преди 4 години

До Анонимен256 Само един въпрос, към теб. Борисов отмени ли този закон, и колко даравери на тези , преди него разкри, и колко вкара в затвора? Повече няма да питам, беие риторичен въпрос.А за това, какво е направил за България-можем много да спорим, но общото мнение е че всичко направено от тях до сега е направено така, че след време да се отворят дупки, като във Варна. За средна класа-тръбнакът на обществото, по-скоро за убиването и-няма да пиша.

135

123

преди 4 години

До АнонименДа, има медицинско образование. Ама не е вирусолог. Те и зъболекарите имат медицинско образование - да ги вземем в ЩАБА? Освен , че не е вирусолог, той е и бюрократ. Никога не е ползвал знанията си да лекува хора. Демек и практика няма. Гологлавия манекен е коремен хирург. Е как без нито един вирусолог и без нито един амболаторен специалист ще борят вирус тия смешници?

134

До 264

преди 4 години

Не го мисли досега всеки който има пари или власт са го спасявали,така ще е и занапред да му мислят обикновенните хора.

133

ъъъ

преди 4 години

Според мен, изтърваха нещата - от некомпетентност, нерешителност, тънки сметки, донякъде, признавам, и поради липса на ресурс. Но така или иначе, заразата вече е плъзнала и не може да се спре. А всички мероприятия в момента имат една единствена цел - да се оневиним, да посочим виновен и да прехвърлим вината от болната глава на здравата. Това вече добре ни се удава.

132

Хирург или касапин?

преди 4 години

Щаб за борба с Covid 19 без вирусолози, е като стрелба с пушка без патрони. Явно се разчита на това, че "Господ е българин".

131

Анонимен

преди 4 години

В неврологичните отделения скафандри и цели екипи няма.А болните си вървят ,лекарите слизат постоянно до спешните центрове където болни и евентуално заразни с ковид се обслужват смесено.Поне трябваше ръкави и дублиране на спешни приемни за сепариране и отсяване ама де акъл.