88

супер наплашен

преди 4 години

Лелеее този страховит грип ще ни изтрепе какво ще правим сега аууу ще се напишкaм от страх

87

Тоя Бойко

преди 4 години

съсипа тоя свят, бе....

86

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден от години насам по света умират 15 000 деца. Днес от Ковид-19 ще умрат 7000 100-годишни (естествена смърт)

85

2020

преди 4 години

Китайски Комунистически Диктат Надвисна над Цялата Планета!

84

Анонимен

преди 4 години

закривай света и да се приключва

83

Анонимен

преди 4 години

Годжи махай карантината ypoд

82

Уруш

преди 4 години

Вече като видите "учени, експерти, еди си каква титла" имайте едно наум. Има зависими експерти и независими във всяка една сфера. Тези дето ги дават по телевизията, пишат статии за тях или ходят напред назад само като рок звезди като Нийл Де Грас Тайсън са хора в задния джоб на хора, които ги използват да контролират темата и посоката в която един разговор поема. А независимите учени и интелктуалци дето протестират срещу корпорациите никой не им обръща внимание. Дали защо?

81

Международен Трибуна

преди 4 години

за Си ЗинПину и Бандата му от ***!! Си ЗинПину е най-провалилият се Диктатор на Комунистически Китай за Всички Времена!

80

Анонимен

преди 4 години

*** той умрял ***...Няма вируси в тая жега навън

79

Анонимен

преди 4 години

Никъде в Европа няма значително увеличение в смъртността поради пандемията...дори в Италия...за първото тримесечие броят на починалите е средно с около 3-4 човека на ден повече ...като цяло миналата година в Италия от усложнения вследствие прекаран сезонен грип са починали около 30 000 човека...до момента уж заради Covid 19 са починали около 22 000 човека... България съответно 1000/ 35...Не вярвайте? Проверете за себе си. Със статистиката не може да се спори.

78

До анонимен

преди 4 години

Цялата работа наистина мирише!Толкова много учени!Имате една клетка вирус и безкраен ресурс и пари в момента да правите експерименти, лекарство и ваксина! До сега резултата за половин година е кръгла НУЛА!

77

Комундетата от Китай

преди 4 години

Съсипаха Света! Друга Истина Няма!!

76

Това Разбира се

преди 4 години

ако има Оцелели до 2022! Все пак Мутацията на Вирус е на 1 ръка разстояние!!

75

Анонимен

преди 4 години

Самия факт, че след толкова време никой не знае какво да прави, е показателен!Хората сме като добичета в скотобойна,чакаме колача!

74

Ники

преди 4 години

Превземане космоса , готвим се за междузвездни войни , присаждаме сърце , полови и всякакви други органи , ще колонизираме Марс , измислихме интернет , летящи коли , свръх оръжия...... и вече половин година не знаем почти нищо за грипа , няма и лекарства за грип.Аз ли нещо не съм наред или нещо намирисва наистина??

73

До Чекатин

преди 4 години

Сигурно си майстор в областта си,....но първо си избърши жълтото...

72

Ще стане каъо6

преди 4 години

Женския девиз :- По добре СПИН, отколкото с един!

71

вирус

преди 4 години

Коронясаха ви ***

70

За учените

преди 4 години

Човек, няма как учените да изучат нещо което не съществува! А иначе корона вирусите по животните са изучени още преди 50 години и за тях има ваксини.Вие слепи ли сте, глухи ли сте....аз не мога да разбера? Излезте навън и се огледайте бе! Няма никакъв вирус. В най лошият случай има сезонна епидемияВие знаете ли какво означава пандемия?

69

Какъв е интереса?

преди 4 години

Какъв е интереса на Харвардския институт за обществено здраве?Явно значителен в парично изражение за да плаши правителствата за наливане на мно...ого пари за откриване на ваксина и лекарства.А иначе вируса мутира като отначало 1 човек заразяваше 5 после 2,5 сега последно германците говорят за 1,2.Ако премине и през държавите през Южното полукълбо къде беше лято а сега есен ще намалее още и може да стигне до настинка или съвсем да изчезне.Не се плашете да се пазим сега и да не мислим за 2022-2024