47

Do Sane

преди 4 години

Кой ти каза че ще са два месеците? Отиваме на година и половина, до две мерки.

46

реалнафантазия

преди 4 години

"The answer to 1984 is 1776."Кой разбрал, разбрал. :)

45

ВЪПРОС

преди 4 години

Госпожо Фандъкова ,Как ще процедирате с Избягалите Вчера от София ?Как ще се върнат в Понеделник ?Не трябва ли да се направят временни бежански лагери ?Банско мина през Карантина , Трябва и София да се Затвори .

44

Sane

преди 4 години

Пак отрано ръсите акъл. Държави къде по-богати се изолираха за да не умират хора, но в България са всички специалисти. Видяхме опита на Великобритания и Швеция, където вече има 1400 жертви. Стойте си вкъщи и оставете на специалистите да говорят. Ако нямате пари да преживеете два месеца, това говори, че сте много неграмотни финансово, но за в бъдеще ще се позамисляте преди да вземете новия айфон на лизинг. Та и от това има полза.

43

Анонимен

преди 4 години

До Георги 48"Карантината" ще е ГОДИНИ без значение дали си стоиш в къщи или не.Ако не си го разбрал значи си ***(***).Но много преди края на "карантината" ще започнат гладните бунтове и гражданска война.Само гледай.

42

GOGO

преди 4 години

До Анонимен КОМУНИЗМА В БГ НИКОГА НЕ Е СВЪРШИЛ И НЯМА ДА СВЪРШИ

41

АнонимеН

преди 4 години

УДАРИХ СИ КРАЧЕТО В ЛЕГЛОТО КАТО ПРОЧЕТОХ, ЧЕ ТАЯ ГОВОРИ ЗА ОЩЕ ОГРАНИЧЕНИЯ!!! НЕ Е ШЕГА БОЛИ МЕГЕРБ И БОЛКА ЯВНО Е ЕДНО И СЪЩО !

40

Анонимен

преди 4 години

Махнете откровено нелогичните наредби, като например маска, когато около тебе на 15 метра няма човек, или забраната за пребиваване в парк, планина или гора, на разстояние.Напълно нелогично е - може да идеш на църква да се моташ в тъплата, а на слънце в градинката не може!Не съм софиянка, не одобрявам и онова, което вчера направиха с лъжите на КПП.Но ако бях на тяхно място, да чакам от 3 месеца 4 почивни дни, да е пролет, а вие да ме плашите с глоби заради Витоша, и аз щях да лъжа!

39

Анонимен

преди 4 години

Има черно тото с броя на заразените.

38

Георги

преди 4 години

Заради такива като тук пишещите ще има и по-строги мерки.Заради такива немислещи индивиди.И така,като не спазваме мерките , вместо карантината да мине по-бързо и безболезнено ще продължи.Сами си го правим.Но кой да мисли!?

37

ОСТАВКА

преди 4 години

Търпение! До кога?! И само не ми казвай, докато е нужно.

36

Анонимен

преди 4 години

Някой спомня ли си че ограниченията трябваше да са 14 дни и всичко щеше да се оправи???????Пак ви ИЗЛЪГАХА, баламурници !!Това е НОВОТО "нормално".Години ще е така.

35

Анонимен

преди 4 години

Те хората се заразяват в градския транспорт понеже седалките трябва да са по-малко и возещите пътници да са по-малко.Никой не се сети да ограничи броя на хората които се возят едновременно в един автобус.

34

Алеко Константинов

преди 4 години

"Пази боже сляпо да прогледа "и селяни от софийско да станат вождове...

33

луТ

преди 4 години

Да ама онези милиционери сега са милионери.

32

Анонимен

преди 4 години

София е била 20 000 души, преди да я направят столица.... за какви софиянци говорите, там са се набутали селяните с болни амбиции

31

Анонимен

преди 4 години

държави в пъти по-зле от нас минаха пика, при нас след 2 седмици ли е?

30

Анонимен

преди 4 години

То да търпи човек,ама има разлика.Ако си на държавна работа не те интересува,заплатата си я взимаш и не е намалена,няма съкращения.Ако си частник обаче и внасяш точно тези пари,които взимат назначените на държавна работа е съвсем друга работа!Социализма свърши бе другарко Фандъкова!!!!Как я мислите тая работа да се търпи?!!!

29

Анонимен

преди 4 години

Иначе к'во?

28

Анонимен

преди 4 години

Пуснете хората свободно в горите.Щото иначе ще се появят нелегални шумкари .Ще ядат кашкавала от мандрите. Ще взривяват влакове носещи бира ,да не попадне в неприятеля.