129

Епитафия

преди 4 години

Селянче с филия мас - Пожарникар - Бодигард - Кмет - Министър председател - Затворник

128

Анонимен

преди 4 години

Радой РалинПростакът е кремък- корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае предели стига простакът до своята цел,Защото простаци край него вървяти дават му знаци и правят му път Надкласов, безкласов, без род и съюз,но винаги касов, но винаги в плюс Без ден да протакаш, дори да кърви война на простака до смърт обяви За срам на Европа, на всичките нас,когато докопа в ръцете си власт

127

8

преди 4 години

Залагате на репресивните мерки , защото нямате тестове и апарати за обработката им и то един месец след началото на карантината .Отчетохте ли какво сте постигнали ?Не! Защо ? с Сега ще ми играете на пулове -нещо като хвърляне на боб :един за пет ще се броят !Голяма методика !Ама , карай да става шоуто ! Не им пука за нас изобщо !

126

Euronymous

преди 4 години

Не мога да разбера на тази снимка коя част от тялото му е покрита с маска 😄🤣, и защо аджъба продължава с нарцисизма си

125

Анонимен

преди 4 години

Тиквата, ти от толкова шляене по пътищата ще умориш магнолиите от жажда в двора си! Не се спря да го играеш велмоджа с раята..да я наобикаляш и да я съветваш и строяваш от колата си. Смооотаняк !

124

Анонимен

преди 4 години

От днес ще си нося маската така, в едно със снимка на овчаря на стадото, за да покажа, че щом той може, и за другите следва да е позволено.

123

Милият....

преди 4 години

Маската кърти... Като джихадистки лидер :D.

122

Анонимен

преди 4 години

Бойко е само един актьор и нищо повече! Сигурен съм, че и на него му омръзнало да се прави на клоун, но няма избор

121

Анонимен

преди 4 години

До БайфиданТози начин на избори в България същият ли е като в демократичните страни ? Бооже народа събира пари ,живее в мизерия да има за избори тези наглеци политиците да плащат на роми да ги избират . У нас след 89 г. няма един избор наистина ,всичко е уйдурма зависи кой колко плаща а Герб много се налапа има милиони в сметката си от мъката и гладорията на цял един народ !

120

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Идва лято. Топлото време ще ни направи маските непоносими на лицата.Аз смятам да си нося маската така, като я виждате на снимката ...Като ме спрат полицаи и ми направят забележка ще им отговоря, че взимам пример от министър-председателя Бойко Борисов.

119

Тиквоч

преди 4 години

Реве, че нямало пари, пък не са спря да си развява *за и да харчи държавни пари, по 10 коли с него, че и хеликоптери - ***....к!

118

Анонимен

преди 4 години

До 77 Ти не си с всичкия бе ненормалник щом не можа да го опознаеш за 11 години че той си е комунист по манталитет ,по наглост и по лакомия а както знаят умните българи че е комунист с червена книжка член на БКП още като курсант а и достоен наследник на баща си виден комунист от Банкя ! Отвори си очите и виж реалността бе наглец ? Или и ти си ветропоказател като него ,вие сте еднакво опасни точно като комунистите !

117

Много хора

преди 4 години

дори не разбраха, че са умрели от коронавирус.

116

Анонимен

преди 4 години

Като тръпне що търчи из България за наша сметка? Нека сам да си плаща масрафа.А, да - и някой да му обясни най-накрая на тоя как се носи предпазна маска.

115

Мор

преди 4 години

Нас вирус ни не требе, ние си имаме селянина от Банкя

114

Бочко Фурмата

преди 4 години

И що го търпим тоя?

113

Анонимен

преди 4 години

Този нагъл и алчен човек е по-опасен от Вируса.

112

Няма страшно

преди 4 години

разминава се вече. Много хора вече го преболедуваха без да са разбрали. Човек като внимава, слуша тялото си си обръща внимание при първи симптоми и всичко е наред.Стигне ли се до болница и вентилатор - вече е утекла работата. Така че лекувайте се преди да стигнете до болница.И Задължително с Маски! Маската може да не пази теб, но пък ти пазиш всички останали!

111

АТАКИСТ

преди 4 години

до 112 Несебър, аз и без това не ходя на море. Най- много 2 пъти да отида през лятото за по половин час да се похвърля от някоя буна на варненския плаж. Пекъл съм се по цял ден като малък на плажа всяко лято по 90 дни в продължение на 15-20 години...Сега не искам и да чувам за слънце, препичане и "кристалната" ни морска вода.

110

Анонимен

преди 4 години

Дреме му за неговата заплата и тая на неговите папагали не за бюджета ,този бюджет ,който никога не стига до 80 % от българите и пенсионерите....Цял народа работим за да задоволим тяхната лакомия ,да има пари за увеличаване на заплатите им на три месеца ,за безплатните им глезотии ,коли ,апартаменти ,охранители и т.н.