162

Анонимен

преди 4 години

До 123Прилепите са естествен развъдник на корона вируси (и не само). Може би единственото животно, което има способност да оцелява, дори когато е бъкано с тях. Както казах, нямаш си и представа за какво говориш.

161

Анонимен

преди 4 години

Нормално е Тръмп да изисква от СЗО, която със своето безхаберие доведе до тази пандемия, която руши живота на хората. Никой не знае какво се случва и живее в ужас. "По добре ужасен край, отколкото ужас без край"

160

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовМного те кефи да плюеш по ЕС , а? Възстанови ли си самочувствието на т*ол след като те намазах за Германската конституция и маневрите на Сталин?

159

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е най адекватния Президент на САЩ досега. Всички т.н. демократи са по лоши от социалистите.

158

1

преди 4 години

До 123Дрън дрън. Нямаш си и идея за какво говориш. Корона вирусите са група от вируси.

157

123

преди 4 години

До 167А що тогава във АМЕРИКАНСКОТО списание Нейчър още от 2015г има статия как АМЕРИКАНСКИ учени взели корона вирус от ПРИЛЕП и успешно заразили човешки клетки. Даже и взели че го патентовали 2016г! И статията и патента са лесно намерими. Та на въпроса окй го създаде вируса мисля, че обясних с факти. Сега да видим кой го използва като биологично оръжие!

156

1

преди 4 години

До дедо ТашункоВреме е Русия и Китай, които се пишат световни сили да започнат да внасят по 400-500 милиона, нали така?Или ....?

155

Анонимен

преди 4 години

Не го харесвах Тръмп, ама почва да ме кефи. Особено като се има предвид кой държи СЗО и кой има полза от болестите по света - Рокфелер и Ротшилд. Потърсете повече по темата, може много хора да си отворят очите.

154

дедо Ташунко

преди 4 години

Германия внася близо 300 милиона при 4 пъти по-малко на брой население от САЩ. Следваща крачка на Тръмп, от която се вижда истинското лице на северна Америка.Тежко и горко на СЗО, която наистина прави много за бедните по света. Благодаря на г-жа Василева, че повдига този важен въпрос за финансирането на СЗО.

153

Анонимен

преди 4 години

Този вирус , убива само цветнокожи и соросо-русофоби ! За това еврейското управление в сащ е недоволно !

152

ПРАВ Е ТРЪМП

преди 4 години

Този вирус е сатанинско дело на феодалните тирани от Китай и Русия, с цел унищожаване на голяма част от човечеството и установяване на примитивния им комунизъм и точно затова феодалите са подкупили СЗО, заради блокиране реакцията на света срещу вируса. Рано или късно Хагския трибунал ще се заеме с престъпниците и милост няма да има...

151

Анонимен

преди 4 години

трябва да има някой виновен за некадърноста на баш кравара...как цял свят знае само той не знае , ***

150

Анонимен

преди 4 години

Ха ами тоя точно като нашия бе,все някой друг му е виновен.

149

Анонимен

преди 4 години

До DVBНе, пак не позна. Нямаше "хиляди починали". В деня който спряха полетите починаха 168 човека, а тогава дори не се правеше подробен отчет пред обществеността за всеки ден. Преди това имаха 97 и 133. Това бяха дните с серизен брой починали. Преди това бяха по 30 и няколко. САЩ спря полетите от Европа преди Германия (която се смята в момента за пример как е трябвало да се реагира) да обяви карантина. Вируса дойде в щатите от бизнесмените, които постоянно пътуват между САЩ и Китай.

148

DVB

преди 4 години

До АнонименДо 168 Веднага, Италия започна края на Януари а в Ломбардия Февруари вече гореше. В момента в който Тромпета спря пътници от Европа имаше вече хиляди починали в Италия, така че коронкота вача се е била удобно настанила в някой Макдоналдс на таймс скуеър в Ню Йорк и си е хапвала бургер

147

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ са докладвали на Тръмп за вируса още ноември.

146

Анонимен

преди 4 години

Тръмп в случай е абсолютно прав!

145

Анонимен

преди 4 години

ЦРУ са му докладвали всичко за вируса. Какво се прави на ущипан? Намира си жертва която да обвини заради собственото си закъснение в налагането на мерки.

144

Бау

преди 4 години

Намери си кой да обвини дядото. Както винаги...

143

Анонимен

преди 4 години

До DVBТоест, когато започна кошмара в Европа. Пробвай пак.