49

Анонимен

преди 4 години

А всъщност защо задръстват болниците с вече оздравели хора, чакащи заветните 2 отрицателни проби? Няма смисъл, при положение, че по-голямата част болни се лекуват в домашни условия и си го чистят самостоятелно и безконтролно. Омръзна ми бе, омръзна ми да ме лъготят със "загрижени очи", както е писал един поет.

48

perry

преди 4 години

Лекар ! Лекува, облекчава, дава лекове, а не дрънка глупости по телевизиите.

47

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГда пазиБЪЛГАРИЯ

46

Анонимен

преди 4 години

В тая държава има взети кризистни мерки само за три месеца 2009 година !!!Те така вече 10 години.Не им вярвам.

45

Некъф

преди 4 години

За лекарите съм на вата фронта. Къде са лекарите като отиде болен в болницата? Крият се като мишки, но и с там където бяха като ги бият и хулят!

44

избирател

преди 4 години

Всеки ден,"Следващите две седмици......"Ми то с тая мантра,ще мине ВЕК!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Нека останем вкъщи 10 години! Така ще построим светлото гербаджийско бъдеще и Боко ще може да се хвали, че е изпреварил развитите страни

42

Санитар

преди 4 години

Останете си в къщи, за да *** тихо и спокойно от глад и безпаричие. Така няма да затрудните медиците ни, че по закон ако *** в болница имат бумащина.

41

2019

преди 4 години

До Ivan... не съм казал, че не е страшно, но при всяко инфекциозно заболяване лежиш в болница сам със седмици, нещо което явно ти както и много други сте открили за света вчера, а днес сте напълнили памперсите... Наздраве и брой трупове, аз ще се радвам на живота, не на смърта. Поздрави и бъди здрав!

40

различен

преди 4 години

Тоя затвор, после трябва да го плати някой!!!Ние сме си плащали данъците, къде са милиардите за здравеопазване?Системата нямало да издържи!!!

39

Ivan

преди 4 години

До 2019Явно е прав приятел който каза: Коронавируса не е страшен, докато не се разажиш ти. Много ще ми е интересно дали ще пишиш мъдрости и ще всяваш раздор в обществото ако беше в болницата, без право на свиждане и щеше да броиш секундите, часовете, дните и седмиците и да си мислиш: Ако само бях стоял още 2-3 седмици вкъщи

38

Анонимен

преди 4 години

Ама кажи ги кои са бе , амебо. Кажи да ги видим милиардите. Ама ти си пр.ст и нищо не си разбрал. Тука само бакшиши, сервитьорки и общаци се изказвате като последна инстанция. Кажи ми за милиардите, искам да чуя.

37

Анонимен

преди 4 години

Щом гербаджията *** пита кои милиарди има ли смисъл въобще да му обръщаме внимание

36

Анонимен

преди 4 години

Здравеопазването ни е на апаратно дишане, затова цялото лекарско войнство е изкарано да говори за трупове и за смърт! На днешния светъл празник да развявате мрачната сянка на смъртта, това не го разбирам, а Вие разбирате ли го? 😢

35

Анонимен

преди 4 години

2000 лева са малко за лекари, които са учили над 10 години. Колко да получават и директорите на най-големите болници? И те ли 2000 лева? Ти за колко би се хванал на тази отговорност? Значи ти с таксито да взимаш 2000, а докторът 1000?

34

Анонимен

преди 4 години

Стига сте призовавали бе! Като ще се седи вкъщи, правителството да издаде нареждане. Иначе винаги ще се намери поне половината от мат'ряла да джитка навън по купони и разходки. Стига сте хленчили, ами кажете - хайде, 2 седмици пълна карантина за всички, излизане само до магазин и аптека (и то до най-близките) и това е. А не само да се молите и да хленчите, а в същото време да ограничавате за месеци нормалните, съвестни хора.

33

кк

преди 4 години

До ВинетуКакви 2000-на Александровска взима 80000,Балтов-30000,не ми се мисли генерала колко получава.

32

3M

преди 4 години

До Ей тролеГРЪМНИ СЕ, за да не се мъчиш

31

Анонимен

преди 4 години

Кои милиарди са окрадени? Стига общи приказки.

30

Ей троле

преди 4 години

Конспирация няма, има едни милиарди окрадени, една фалирала държава и едва кретащата и икономика е спряла. И всичко това се оправдава със сезонен грип.А разни погребални агенти и *** реват по заръка на Винету.Добре му дойде да отвлича вниманието от престъпленията си. Сега с още милиарди плаща за пропаганда и манипулации и смята да купува и следващите избори.