93

Анонимен

преди 4 години

Гледайте сега как ще измайсторят нова Виденова зима, затова Б.Б. се напряга да влизаме в Еврозоната по-бързо, за да си реализира плана. Всичко ще поскъпне поне 2 пъти и това което струваше 5 лева. ще струва 5 евро, а заплатите и спестяванията ще са наполовина.

92

Анонимен

преди 4 години

Цялата управляваща ШАЙКА е ПРОТИВО-БЪЛГАРСКА ! Слуги и васали на ЕС и САЩ, те държат Б.Б. здраво в ръцете си заради ембаргото върху Югославия и други далавери. Ако им се опре, свършено е с него и кликата му. Не чакайте помощи от ЕС, на продажници и натегачи никой не помага. Полша и Унгария може да получат помощ, защото лидерите им са на уважение. Подмазвачите само ги целуват по челото (Жан Клод Юнкер).

91

българин

преди 4 години

Гн измислен "министър"! От свитата на др Борисов! Само да те попитам. А обществените тоалетни "затвори" ли ги? Че то там що хора се бутат да пик ..т и сещаш се де. Та заразата им е в кърпа вързана!!! Нямам думи вече за хунтата ви! Да идват Парламентарните и да се свършва всичко! То вие отдавна сте свършени ! Ама още не го знаете!!! Боже боже! *** народ управляван от хитри нагледци!-:(

90

Ликвидатор от ГРОБ

преди 4 години

Малко са безработните!

89

Ганьо Балкански

преди 4 години

Бай *** е микробиолог, вирусолог и доктор от най-високо световно ниво, той каза - "вирус няма" "всичко е конспирация"......, доизпи чашката с ракия, бучна последната краставичка и олюлявайки се и псувайки отиде да си легне!

88

Анонимен

преди 4 години

Им чувството,че търговците на изборите няма да гласуват за гроб. :😂

87

Анонимен

преди 4 години

Играта е много по-голяма. Става дума за преразпределение на световните ресурси и за налагане на глобална власт на капитала над всички.Властниците са три типа:1.Играчи, които са наясно с играта;2. Ерудирани комплексари, които са лесно манипулируеми от играчите;3. Явни про-ста-ци, които са много необходими на играчите за да си наредят играта. Последните не мислят, а изпълняват заповеди.Господ да ни е на помощ!

86

Анонимен

преди 4 години

ГРОБ са противонародна, антибългарска престъпна организация с иделна цел - ганоцид над българите.

85

Ели

преди 4 години

Жалко за малкото свестни търговци, но на пазарите обикновено работи тях страшни мърлячи.

84

Анонимен

преди 4 години

куките да въведат ред, общинските такива. Хората стоят в студ и пек на сергията, те ли да въвеждат ред, като гледат и някое от махалата да не крадне. Нека министърът бъде човек и да се постави на мястото на тези хора!

83

А или О

преди 4 години

Не разбрах на пенсионираният счетоводител-министър на здравето,фамилията с коя буквичка започва - А или О ?

82

Анонимен

преди 4 години

А само до месец се кефехте на хамериканските гаври с Турция нали ? Сега е ваш ред да се гаврят хамериканците с вас. Наздраве!!!

81

минзухар

преди 4 години

Сутринта оградиха Факултето и половината членска маса на Бсп се оказа изолирана. А сега в малкия багдад е изолиранана другата половина.

80

Анонимен

преди 4 години

Аз познавам хора, които имат оранжерии за цветя от 30 г.Е, вече нямат благодарение на шайката герб. Ще си купуваме цветя от Македония.

79

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега, след като ви изтребиха свинете, добрите Америка и Европейския Съюз ще ви пращат и лееееекинко със завишени цени плодове и зеленчуци. България няма нужда нищо да се напъва да отглежда, да произвежда. Добрите ни приятели, новите ни господари ЕС и САЩ ще се погрижат за нас. Както винаги. Хе-хе.

78

Анонимен

преди 4 години

До *** БалканскиБай ***, ДОБРЕ ЛИ СТЕ?

77

Да бе

преди 4 години

Ананиев това, Ананиев онова .... Няма такава патодия. ТОЗИ НИЩО НЕ РЕШАВА.ВЪОБЩЕ 99% ОТ ВЗИМАЩИТЕ РЕШЕНИЯ СА ЗА ПАРАВАН, ЗАБЛУДА И РАЗМИВАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ.

76

Анонимен

преди 4 години

До тук с дребното земеделие в България. RIP

75

Анонимен

преди 4 години

Аз имам тоста турски лири и е важно лирата да пада.

74

Анонимен

преди 4 години

Защо гербаджии най-много ги е страх от вируса?Те неорекъснато заканват за глоби, затвор, смърт???