385

Анонимен

преди 4 години

Евро та евро, аман вече. Дания лесно го реши с референдум, иска ли народа или не иска. Само Бойко ще решава от името на всички...

384

Базята

преди 4 години

Само милиарди в главата на тоя. Една мяркка имал да изпълни... То за Шенген от години всички условия все са изпълнени, а сме в Шенген като гледам.

383

Ха-ха

преди 4 години

Бойко, зощо изобщо обръща внимание на Мунчовите изцепки. Да си кара работата. Да си лае "президента"

382

Анонимен

преди 4 години

Язък. Човека развали седянката на БКП-то.

381

Kaka Kuri

преди 4 години

До Анонимен Наблюдател и Призив от ПозитаноТи ще видиш какво ще те направя на Конгреса ни !

380

Анонимен

преди 4 години

Полицейска държава на мутрите сме,това е!

379

Анонимен

преди 4 години

до Kaka Kuri Наблюдател и Призив от ПозитаноНе те ли е срам цял ден да тролиш под различни никове, гербава амебо?

378

Kaka Kuri

преди 4 години

Ей, палячовци! Не ви се плаща да сте толкова деликатни! Я ударното плюване и оливането с помия да почне вече! И се пазете от короната, че едвам са ви намерили... Иначе - всички вън и да празнуват кой каквото се сети.

377

Наблюдател

преди 4 години

Бойко, отбранявай се като те нападат! Хващаш ръката и тръшкаш тялото с някоя хватка.

376

Анонимен

преди 4 години

"Сравняват ме със Сингапур, с Германия, с най-подредените държави в света, ядоса се премиерът."Абе ти на какви наркотици си бе ***, ти си за наркокомуната бе!

375

Анонимен

преди 4 години

До Тая гадинаШвеция и Беларус не обявиха безумна карантина и никой не умря в тези държави от измисляния им юдо-масонски вирусСигурен ли си?Швеция има 4.5! пъти повече смърни случаи и над 5 пъти повече критични на милион в сравнение със съседна Норвегия, която влезе в карантина много по-рано! Беларус имаха първия смъртен случай на 1ви април а в момента са почти колкото нас и 4 пъти повече критични от нас!

374

Анонимен

преди 4 години

Ааа моля ти се ти обичаш да си мериш шушумигата с по напреднали страни кво се сърдиш като ушипана мома....

373

Разбрах

преди 4 години

О всичките коментари искате да лижите подметки.Дерзайте.

372

Анонимен

преди 4 години

Изчезни бе *** банкянски Бай ***! Ти си срам за държавата!

371

Нищо ново

преди 4 години

До Луканов: На историк ли се правиш? Коя година сме сега, та да се занимаваме пак с Луканов. Ако търсиш отрочета, ще ги намериш във всички партии.А по приказките на Бойко: Този човек има проблеми със психическото си здраве. Всяка критика приема едва ли не като обявяване на война (но само пред медиите) и то за да баламосва електората, че е неповторим и непогрешим. Не знам дали и сам си вярва, че е така.

370

Анонимен

преди 4 години

До Митко-до 402Мисля че не разбираш какво представлява тоя процентен буфер. Той е средство за запазване стабилността на общата парична система без това да влияе на т.нар. convergence rates. Това няма нищо общо с печатане на пари, и не означава "излизане от валутния борд" в смисъл, че трансформацията остава в рамките на фиксирана стойност (просто в малко по-широк диапазон), което е и логично, тъй като става дума за напасване към много повече от един "партньор".

369

Barba Ganios

преди 4 години

До селянин от хасковскоdo 412 ..prezidenta go kaza " niama nishto po- opasno ot aktivnata glupost " !!!

368

М, да ...

преди 4 години

До селянин от хасковскоББ парите от еврофондовете в какво ги инвестира??? Днес е видно че са изхарчени, а не инвестирани в нещо полезно !

367

Луканов

преди 4 години

До Анонимен 387Алоу къса памет или амнезия имаш.А за Лукановата зима и купонната система и големия глад,кой ще ми плаща ?Техните некадърни отрочета ли да гледам?А сега ходом марш наляво,надясно и право в лай..то прясно!

366

М, да ...

преди 4 години

До селянин от хасковскоПак за пари ли иде реч? типично в стела на герберските *** : ние акъл имаме, прари ни дайте! Радев как така с това образование и проф. опит в рискова професия ще им дава акъл на пожарникоро-милиционерите и най вече на рекетьора и бивш мутрак ББорисов, м?