61

ДоброУтроКапиталисти

преди 4 години

Мисля, че демокрацията не забранява човек да има повече от една кола - нали така. Аз по едно време имах 4, 3 от които почти в движение. Сега е 1. В последните дни на социализма съм бил бебе, но не съм сигурен дали тогава човек е можел да има 4 коли. Какво говори този човек по-долу, ако искам и си плащам всичко и си подържам колата може и 50 годишно бмв да карам - нали сме демокрация. И какви са тея глупости да гледаш комшиите какви и колко коли карат.

60

Вербовка Буда

преди 4 години

Същият е бивш служител на МВР, ръководи лицензиран охранителен бизнес и работи в среди и контактува с лица, представляващи оперативен интерес.ЦСБОП

59

Ф.С.В.

преди 4 години

До 68 До ф.с.б.- Аз отдаван съм се реализирал бе "приятел"- Но виждам моите приятели как се мъчат години наред да оцелеят в БГ - И са доста по умни и интелигентни от теб -Но нямаш ли връзки в партиите любими- си финансов "труп" Бизнес без протекция от властта не оцелява в БГ ! А за работници няма какво да говорим -живи роби -И не всеки може да е ИТ или да е физкултурник с 6 апартамента (и 2 милиарда) в Партия!!

58

АНТИ

преди 4 години

Защо скачахте за капитализъм, като българина тук не става за капиталист ?!Получихте уродлив капитализъм = капитализъм по български.Чехи, поляци и унгарци скачаха през соца, но те искаха капитализма и стават за капиталисти.Българина не е за свобода, защото самоизяждането в племето върви с пълна сила !!Само за Военен режим сме !!

57

ГЕРП

преди 4 години

Който има проблеми -да тегли кредит - с преференции от СГ груп- (групировка изнудваща и заплашваща длъжници лепяща стикери по вратите им за задължения 5 лв към БТК изкупена и с продадени дългове на СГгруп от ВИВАКОМ и разни Банки)

56

"Депутат",

преди 4 години

Тоз път съм сериозен,съчувствам Ви, отменил сте почивката в Солун, но е по-важно да се видите с приятелите, няма значение къде.Не падайте духом, на никой от нас ситуацията не е лесна.Богатите се страхуват да не ги хване вирус, загубили са чувството за емпатия и съпричастност, те си имат свои проблеми, и те не са малко.Бедните имат приятели, помагат си взаимно.Няма да се предавате, светът е преживял толкова трагедии, каквото има да става, ще става, особено събития независещи от Вас-пряко!

55

Анонимен

преди 4 години

спокойно Банов каза че ще се увеличи драстично бюджета за култура ще ви нахрани със зрелища

54

До ф.с.б.

преди 4 години

Слушам го от 6 години ! Измисли нещо друго !С какво наприпер ГЕРБ е виновен на теб,че обвиняваш държавата ,че не си се реализирал.Границите са отворени,щом си много кадърен и можещ- пробвай в Русия,Германия,Англия.ГЕРБ очевидно търпи критика за социалната си политика,но трудоспособен човек да обвинява държавата,че е беден,не се връзва.Много западни компании има вече в България,пробивайте там! Има възможност за частен бизнес( занаят) и т.н.Стига все някои ви е виновен бе !

53

ВЪЛЧИ ВРЕМЕНА

преди 4 години

Може да решава тоя ,който има пари бе!Щом немаш пари,какво ще решиш ти бе?Ти немаш право да решаваш!" -- Т.Живков

52

Анонимен

преди 4 години

Какъв капитализъм със социалистически човек?Много точно казано. Аз съм един от малкото в блока, който има само една кола. Даже доскоро имахме уникален случай - двама шофьори с три автомобила. Чак наскоро продадоха единия. Три таралясника, човек. Кризата си е криза, но че нашенецът е комплексиран бабаит и няма никаква финансова култура, е факт. И огромното количество стари баварци и мерджани по пътищата го доказва.

51

Бай Х@й

преди 4 години

Нали затова идеята е да има повече бедни - по-лесно се управляват!

50

Ф.С.В.

преди 4 години

ГЕРБ са "пътници" -ако не са го разбрали -да им го напомня !!! Видяхме "ПОМОЩА" на Държавата ! Трагедия!! След кризата още 500 000 ще напуснат БГ! --Не роби!!,, а роби на снимка няма да видите!!

49

баба мара

преди 4 години

след пандемията идва гладът и мизерията управниците да вземат мерки да не сеизнася пшеницата и царевицата от българия до новата реколта ако има такававсички безработни с мотиката на полето

48

Анонимен

преди 4 години

Защо си мислите,че на Запад е много по-различно?60% от западняците също живеят месец за месец с тази разлика,че стандартния им живот,тук наричаме СУПЕРЛУКС.Наем+сметки 1400£ два автомобила лизинг 700£ ,лизинг битови уреди 100£.Цените на труд са значително по-високи и едно подстригване е 10£,а ремонтите и услугите са двойно на тук,за ресторанти и барове е убийство.Масло Total 1l. е 8£ ,а тук 7лв.( менте естествено). и т.н.Просто тук сме пълни с ментета и евтиний,а те живеят с качество!

47

Анонимен

преди 4 години

До СОРИПо-скоро е изключение,отколото правило!

46

Анонимен

преди 4 години

Не забравяите , че и много хора имат да покриват кридити. Ще оцелеем и на сляб и сол но това ще е последния мандат на герб

45

ген Майтапчийски

преди 4 години

Вируса е особенно унищожителен за бедните народи -там повечето измират в последствие (от глад ) -

44

Анонимен

преди 4 години

мутафчийския корема-вирус ни разказа играта

43

Пффф

преди 4 години

Хората *** приди, а държавата няма и за 1 месец да изкара. На СИК златната к/очина със златната икономика от 20 години във възход при краля-мутра-слънце...

42

Дипудат Каптилист

преди 4 години

Един ВЕЦ да бехте завещали на отрочето, 70% гарантирана печалба.Може ли така бре народе мой, шъ ви дърпам ушите грам ентусиазъм, мерак, индивидуализъм нямате.Поне на тъщите да бяхте обърнали Фнимание, ей го на, купуват по 6 Хапартамента от спестявания с честен труд.Пфуу, не се научихте от мен знаещият, можещият, инициативният - че се караме.