33

Анонимен

преди 4 години

Този човек не е добре!

32

Bad Company

преди 4 години

Популизъм по време на чума = идиотизъм

31

Анонимен

преди 4 години

хаххаа то няма внос...таман да им вдигнат двойно цените

30

AZ

преди 4 години

Ами продължете с мерките-горна цена на зеленчуците 2 лв.

29

Анонимен

преди 4 години

А банани?

28

Чиновник

преди 4 години

Повечето така и не разбрахте, че на българския пазар проблема са прекупвачите. Заради тях ядете ранните плодове и зеленчуци на цени като за вратни пържоли. Защото производителя продава за стотинки и е на ръба на загубата. А стоката като мине през прекупвача и стигне до магазина цената става няколко лева. Като се елиминира прекупвача от веригата, тогава хем производителя ще има печалба, хем цената в магазина ще е по-ниска и съответно повече хора ще могат да си купуват.

27

До22

преди 4 години

Напротив точно сега е време за тотален протекционизъм!В сфери като,Хранително вкусовата,Фармацевтиката и Медицинските консумативи,трябва да бъде тотално ограничен износът!

26

БАНко

преди 4 години

ТОЗИ САМО ТЪПЪНИЗМИ МОЖЕ ДА СЛОЖИ В ДЪНКИ И БИЛА !ЧАКАМ СИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА КАЗАРМА ТОРБАЛАНЕ !!!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда да се забранява вноса , само накарайте митничарите да проверяват както трябва- документи, произход, за нитрати и което не е изрядно да ги връщат от къде са дошли.

24

Анонимен

преди 4 години

Това ми напомня паметната 1979 година когато се получи тотален дефицит на всякакви плодове и зеленчуци и другаря Тодор Живков абдикира тотално от социалистическите принципи на икономика и издаде указа за самозадоволяването на българина с плодове и зеленчуци. Този указ разкри окончателно социализма като система негодна да се справи с изхранването на населението и *** на ТКЗС и АПК. Другарите започнаха да раздават по 100кв.м. земя за самозадоволяване. Каракачанов ни връща в ония времена.

23

Анонимен

преди 4 години

Този май гледа на армията като на торба с картофи и зарзали.

22

Анонимен

преди 4 години

Направете изключение за Северна Македония ако сте патриоти.

21

Анонимен

преди 4 години

Тоеа си е чист популизъм и протекционизъм, който няма да доведе до нищо добро. Щом някой има нужда да държавата да го защитава и да принуждава хората да купуват продукцията му, за да има шанс да я реализира, значи не произвежда конкирентноспособна продукция.Как така, въпреки огромните дотации от ЕС ние все още не успяваме да произведем по-евтина и конкурентна земеделска и животновъдна продукция от много държави, които не са на дотации? Хем пари от ЕС, хем държавата да ни пази скъпата продукция.

20

Анонимен

преди 4 години

И БГ лимони, да не забравиш

19

селянин

преди 4 години

предлагам да се въведе трудова пвинност в рамките на 80 часа седмично срещу полувинка хляб и една чаша вода мярката да важи за всички съкратенино тъй като трябва да сме хуманитарни предлагам още по две кутий цигари и една бира месечно гласувайте

18

Анонимен

преди 4 години

Този да не би да налага студена и търговска война на ЕС и санкции и ембарго, те че ги хапят щъркелите е ясно ама вече тотално са изпушили бушоните. Военните самолети кат додат от заразения САЩ и излитаме кат прилепи.

17

Totenkopf

преди 4 години

Чеверме Воевода освен от скара-бира, се оказва че разбира и от плод-зеленчук. А комисионната от самолетите му стои в сметката на Нидерландо-Антилските острови.

16

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

олигарси политици капиталисти министри банкери зърнари застрахователи чси колектори са безчувствени жестоки те не изпитват състрадание жал емпатия към обикновения човек

15

Земледелец

преди 4 години

Какво е производството на родни зеленчуци и плодове? Дали ще може да се задоволи пазара? Големите производители на качествена продукция са сключили отдавна договорите за иснос,така че там не става! За нас ще останат тези с ниско качество,натъпкани с нитрати и други химикали,на високи цени!

14

Доко

преди 4 години

До 12Я виж султана какви субсидии дава за тоя сектор и на какви пари влиза стоката у нас и после пак приказвай. Отделно имаш бонус забранени за ползване в ЕС пестициди.