74

Маргинал

преди 4 години

Не може Вируса да засяга само Частния Бизнес а Държавната администрация да не губи доходите си!За това се продъни Бюджета само за месец защото пълнещите го останаха без работа а празнещите го си получават заплатите.

73

Ура!

преди 4 години

Следващите депутати ще бъдат сирамахомилите,хората от кофите,мързеливите,неграмотните лудите!Аман от популисти!По добре разпускате държавата и гасете телевизора!

72

Факт

преди 4 години

До АнонименПри социализма нямаше и кофи - ядяхме всичките си бо.кл.уци , нищо не хвърляхме ! С 6 $ заплата или 3 $ пенсия как ще хвърлиш нещо ???

71

ист

преди 4 години

ДДРОнетПрочети какво си написал за неграмотниците, защото нищо не разбрах заради словореда който използваш.

70

До Работник

преди 4 години

Това с колите и телевизорите приключи. Хората започнаха да живеят по- добре и веднага ги пандемосаха. Всичко е заради Китай. Накрая ще видите резултата - скъпи стоки малки доходи.

69

Доктор

преди 4 години

Абсолютен цинизъм се вихри в т.б. народно събрание ! Подхвърлят си някакви десетки хиляди за заплати , спорят колко да са хилядите..... ! А това , че около 2 милиона пенсинери живеат с 250-300 лв на месец , никой дори не си помисля ! Значи една трета от целиа народ все едно е напсуван от дупетатите , за да си наредят хилядите заплати !! Псувайте ни , дупетати ! Псувайте си народа ! Ще дойде време и ние да отворим усти !

68

Маргинал

преди 4 години

Защо ще ги замразяват към момент в които е нямало криза!????Защо хората не продължът да работят така както са работили през декември месецНе може защото е криза а заплатите на депутатите може да са замразени като преди кризаПак гласувайте за ГЕРБ за да ви казват кака при тройната коалиция живота бил много лош а днес си живеете добре без доходи и си плащате в пъти увеличените сметки и винетки и Гражданска на колатна която не можете да карате.

67

Анонимен

преди 4 години

Няма вече евтини стоки от Китай. Това е истинската американска мечта, всички да купуват скъпи бооклуци.

66

1

преди 4 години

До Хе,хе!, тиквата и него ли ще изрежем,и той е комунист,и вярвам ,след това България,ще се оправи.

65

Хе,хе!

преди 4 години

До Работник 42 : Другарю ,питаш дали заплатите станаха капиталистически . Да , станаха , защото махнахме комунистите от властта и вече заплатите не са социалистически ! А помним какви социалистически заплати ни давахте - 6 $ на месец !!!!!!!!!!!!!!!! Еееееех, комунисти ! Вие сте циреят на България ! Колкото по-бързо го изрежем , толкова по-бързо ше прогресираме !!!

64

Анонимен

преди 4 години

Тотал щета са тези депутати. Като би казал Йода - да идват новите, трябва.

63

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е българина да разбере, че при капитализма няма солидарност. Кои каквото си изработи и кои както се уреди. Затова по умните, оправни и комбинативни дърпат напред и се развива света, при соцялизма никои няма желанието да го прави за нищо. Аз едно време се правех че работя, както всички, то и да работех все тая даже и пари да се изкараха, кола чакаш с ред и т.н. Сега бачкам яко и изкарвам яко , хич не ми пука 240 души колко взимали, важното е останалите 7млн какво изработват.

62

Трайно безработен

преди 4 години

Вижте какво дебелочие само 4 часа дебати за Заплатата им а кога гласуваха глобата 5 000 лв. бяха единодушни!Без да се замислят, че за 80 % от Населението тази глоба е равна на Годишния им доход а за 20 % непосилна сума за цял живот така, че това дискриминационна глоба след като не се отнася до всички а само до тези които могат да си я позволят.

61

Анонимен

преди 4 години

На депутатите разрешено ли е да работят на две места?Ако го правят не са ли в конфликт на интереси? Гледам една депутатка е и личен лекар пък и председател на здравната комисия.Задавам си следните въпроси: -кога от толкоз много работа в парламента успява да преглежда болни-вероятният отговор е, че тя е разпоредила да се раболяват само в събота или неделя. -докога парламента ще прилича повече на модно ревю отколкото на работно място.

60

Маргинал

преди 4 години

Седнали да плашат хората, че ако икономиката спре ще останат пенсионерите без пенсии!А Държавната администрация няма ли да остане без заплати те са по важни да са нахранени

59

1

преди 4 години

деси-ароматната,не замлазяване,а намаляване на заплатите ви, до минималната от 610 лева,вие това заслужавате.

58

А защо не и 215 лв.

преди 4 години

И с книжка за лекарства по здравна каса.А, хайде от мен да мине, може и помощи за отопление. Дано изкарат няколко месеца.

57

Анонимен

преди 4 години

Целияа държавен апарат трябва да бъде с намалени заплати защото освен, че само теи ходят на работа все едно вироса не ги лови тях ами и получават огромни заплати!

56

Маргинал

преди 4 години

Цинично е да гласуваш Извънредно положение при което стотици хиляди останаха без никакъв доход и да спориш дали заплатата ти да е 4 или 5 хиляди!

55

ЗАПЛАТА

преди 4 години

700 ЗА ЛЕКАР 7000 ЗА ДЕПУТАТ