39

до 37

преди 4 години

Ако се заглеждаш по всички жени значи не си ОК!

38

Анонимен

преди 4 години

Супер защитно облекло и накрая дъктейп. Гениално по хамерикански :-)

37

Бате Гойко

преди 4 години

"Напротив, колкото по-късно "лепнеш" вирусът толкова по-еволюираал ще е"Както е казал колегата, по-надолу, не е точно така. Никой вирус не иска да убие преносителя си. С времето той ще се нагоди към новия носител (човека) и имунната ни система също ще се научи да го разпознава и да се бори с него.

36

29

преди 4 години

До 35Прочети пак поста ми!!Сметките са ти кръчмарки в стил Бойко от Банкя.И да, в статистиката съм от тези които го изкараха много леки симптоми без температури, кашлици и т.н.полагам услия в последните 20 год за здравето си и това ми се връща като бонус.Сега по-ясен ли съм?!

35

Анонимен

преди 4 години

За тези дето не знаят как да намерят нещо в интернет в този линк ще намерите всички цифри. Обновяват се в реално време:https://worldometers.info/coronavirus/

34

Анонимен

преди 4 години

Ние както винаги сме на опашката. Нито заразените ни кат хората ни умрелите.

33

Анонимен

преди 4 години

Това започва вече да се превръща в гадна манипулация и шантаж върху хората със съобщаването на тези цифри и статистика.1млн. са заразените, а не болните. Защо не казват колко от тях се разболяват, интубирани са и са в критично състояние ? Те може и 50 млн. да се заразят, но и какво от това? Важното е колко ще се разболеят и за съжаление колко ще умрат в крайна сметка.И с тези фалшиви положителни, а после отрицателни тестове( като Дибала , а не е кой да е) вече съвсем не вярвам на тези цифри

32

Хемус

преди 4 години

Щом се заглеждам по жени,значи съм Ок!Другото е Ала-бала

31

ДртПрч

преди 4 години

В повечето болници няма и болни с коронавирус, но и никакви други болни, защото приемът е забранен, с изключение на наистина спешните случаи.Лекарите чакат коронавируса с нетърпение. Иначе глад.

30

До 29

преди 4 години

1%-2% на 6 милиона са 60-120 хиляди. А сега си помисли къде ще ги настаниш тези болни и кой ще ги лекува. А, между другото, не знаеш дали няма да си ти в тази статистика. Защото те възрастните хора може и да не ги спасяват, но ще спасят някой на 16 пред този на 25, защото на този на 25 му остава статистически по-малко живот. Хайде със здраве и по-малко глупости говорете.

29

Анонимен

преди 4 години

Първо...И роман да напишете тук с всякакви версии, теории и обиди към всеки, който не ви е симпатичен... АБСОЛЮТНО НИЩО НЯМА ДА ПРОМЕНИТЕ... Второ... Със злоба и без ум в главата само ще покажете, колко близо сте до едно жалко съществувание, което може да предизвика единствено... презрение...

28

Анонимен

преди 4 години

Докато г-н Б. Борисов управлява, няма от какво да се страхувате. Той е велик държавник и е помислил за всичко!! Само слушайте какво ви казва и ще преживеете кризата

27

ДртПрч

преди 4 години

В момента болниците не работят, ама не защото няма болни за опериране, а защото плановите операции са забранени. Другият месец лекарите ще са на 1/2 заплата.

26

до анонимен

преди 4 години

Напротив, колкото по-късно "лепнеш" вирусът толкова по-еволюираал ще е--------Нека ти го обясно по-простичко!Първият Щам на Вируса е най-агресивен и опасен, защото е попаднал в непозната и агресивна среда в която се бори за оцеляването си - нашия Имунитет го атакува!След определен брой рецпиенти Вируса придобива "памет" как да се "договори" с имунитета ни без да ни навреди фатално.Следващия Щам е по-лек, неговият събрат още по-лек и т.н., и т.н.В последствие се превръща в лека хрема.

25

ДртПрч

преди 4 години

В момента крадат така, както и комунист не е крал.

24

Да

преди 4 години

Айде да попитам тези, които бързат да ходят на работа по време на световна карантина, какво точно ще работят? Ако произвеждаш авточасти, кой ще ти ги купи като завода-майка е спрял производството? Ако работиш в ресторант, кой ще ти влезе в ресторанта? Ако работиш в хотел, кой ще ти влезе в хотела? След като нещо не работи по време на карантина е защото не е важно.

23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 21Няма нищо за пукане, глупчо.Ще поумрът малко и това е евсичко.Фирата ще е 1-2% на 1'000'000 =макс 20'000 Останалите няма да го усетят.Това е положението.Старци и недъгави с лоши здравословни навици ще са жертвите.Ще има и изключения НО те са пренебрежимо малки за да се коментират.И да, няма да свърши до лятото а след година и половина.

22

Анонимен

преди 4 години

До 2Да бе успех при толкова народ завърнал се от Италия,Испания,Германия,Франция,Англия.

21

Munchen_DE

преди 4 години

До АнонименАми тогава, като те заболи зъб - огледалцето, клещичките и... кой както може да се оправя. Желязна логика.

20

2

преди 4 години

Епидемията при нас, а и другаде също е още в начален стадий.Пик вероятно ще има след месец... Така, че сметки и статистика е смешно... да правят.