265

Анонимен

преди 4 години

Тонката, с рогата напред си.

264

Баце

преди 4 години

До Скептик до БацеБаце, така е, аз съм малко прос, но се пак не е вежливо да ми отговаряш по тоа каруцарски начин, баце. Защо вместо да се обясняваш като Пената на Учредително събрание на "новия" ЦеСеКа, не ми кажеш името на светилото вирусолог, който така претенцьозно си споменал? Аз съм сигурен, че тва е по-смислено за да си покажеш ерудицията, вместо некои други области. Благодаря ти от сърце за разбирането, Баце!

263

Анонимен

преди 4 години

Абе Годжи освен от КУРана от друго не умират ли. Работех в погребална агенция преди две години. Знаеш ли колко копах на ден. Точно 15 човека. От 40 до 75 годишни. Едни бяха алкохолици с цероза на черният дроб. Други наркомани прекали ли с дозата а трети от глад и мизерия. Тези ли ги броите и всички ги слагате под знаменатела на КУРаната.

262

Хе хе хе

преди 4 години

До Анонимен Много слабичък тоя короновирус ! При грипните епидемии ,умират в пъти повече по света .Миналата година на Земята са починали официално регистрирани 646 000 х. от грип . А колко не са регистрирани ?Та затуи, тъи рехав ми се види . Нещо яко настъпват парата във сФирката .

261

Анонимен

преди 4 години

282 ето го поредния конспираторХАХАХАХА си направя книга с изказванията им. То няма такива филми хахаха на губи ли са, на хапове ли са

260

Анонимен

преди 4 години

Жената на 60 г. е страдала от чернодробна недостатъчност, артериална хипертония и исхемична болест на сърцето.-----Тая млада баба що така болна?Вирусът май я е спасил от мъките. Якото къркане е опасно за черния дроб.

259

Скептик до Баце

преди 4 години

"Тоа .... " Иначе и едно свястно изречение не можеш да сглобиш.

258

ПсихоЛогнат

преди 4 години

До робството има още няколко фази.Сега сте на фаза отхвърляне и набиране на смелост. След военното положение ще сте на тиха агресия и домашно насилие. Следва отчаяние и разкаяние. На финала е благодарноста към системата, че ви е осигурила храна срещу отнемане на права.Не разбирате ли, че всички носите вируса? Помислете как ще го активират. Това да ви послужи за отговор защо не се правят тестове.

257

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 271 Страхливците плачат ,нали ! Една лъжа не можеш да напишеш ,както трябва ,нали страхопъзльо ?Пии хапчета !

256

Бау

преди 4 години

Всеки седи и се гледа в огледалото и си казва "Аз съм здрав, прав и нищо ми няма! Ще го изкарам без проблем! Да му мислят болните и старите!" Има няколко проблема в това изказване... Ти може да изглеждаш здрав/прав ама да не си. Ти може да си мислиш, че ще го изкараш ама да ти повлияе лошо и да те затрие. Последното си е чист егоизъм .. отвратителен...

255

Скептик до Баце

преди 4 години

Нещо ми простееш Баце. В Българският език съществува буквичкта я. "Да вода Кака Мара, какво било..." издава че прикриваш мякане. Не е обидно. Всички сме провинциалисти. Ти явно си обаче Скептик-Комплексар.

254

Баце

преди 4 години

До Анонимен 267Баце, понеже спомена тоа хубав християнски празник Великден, дали си си мислел че един ден ше го сложиш в едно изречение с пожелание за нечия смърт, па даже и за да се повеселиш?

253

Анонимен

преди 4 години

Бойко, ЕС и НАТО съсипаха България

252

Анонимен

преди 4 години

Бойко нали каза че ще увеличава пенсиите от Октомври?

251

Шаши

преди 4 години

Еиий, тук кипят страсти, та пушек се вдига. За всички си сипвам, една малка 100 грамка.

250

Анонимен

преди 4 години

Тежко ще изкарат положението кебапчиите и хората работили на минимална а останалото в плик.При мен продажбите се увеличиха над 300% едвам смогвам с доставките. Имам онлайн магазин за сек$ артикули.

249

Анонимен

преди 4 години

До скоро имах един в ФБ които по цял ден говориш за конспирации, правителства, кой го крал и там баналните неща. Доксто единия ден преди седмица последния му пост беше, че е починал близък приятел от covid. Внимавайте, какво си пожелавате. Правите се на интересни и после ще плачите.

248

Анонимен

преди 4 години

До 263 , Мен , смях се като прасето Пепа . Взе ми думите от устата. А аз си мислех че съм единствения който така мисли .

247

Пена

преди 4 години

Язе и Вуте данъци в кочинката не плащаме.

246

Анонимен

преди 4 години

Ало, щаба! Ние тук се скъсваме да обясняваме колко е страшно положението, а вие ми вадите по 20 случая дневно. Хайде, увеличете темпото. Великден идва, удобен момент. Ще кажем, че хората са се събирали и заразата е вече навсякъде.