74

Ако ЕС се разпадне

преди 4 години

Имате ли представа какво ДЪРВО ще гризнете тогава?!?Като ви затворят границите, като ви спрат фондовете и престанат да ви натискат управляващете да спазват някакво приличие?

73

от 79

преди 4 години

имах предвид "до 75" и да допълня - всяко комунистическа държава ползва големите държавни компании за да "разтоварва" реалният си дълг върху тях...

72

до 76

преди 4 години

приятел, явно е, че не си учил финанси и без да се обиждаш нека ти обясна приятелски за да знаеш за напред. Китай е Комунистическа държава - това ако не знаеш значи, че всички Големи Компании са на Държавата. Това дето ти Гледаш е Държавен Дълг, т.е. Заемите на Комунистическото Правителство на Китай - то не Отчита, че Всички тези Компании, не са Частни като в САЩ и Европа, а са Държавни. За това за Китай трябва да Гледаш - Общия им Дълг, което включва и дълга на тези Държавни Компании!!

71

Анонимен

преди 4 години

На Българите ще ни дойде акъла в главата, когато се изнесем от ЕС, помощите спрат и пак започнем да си търсим спонсор, за да ни пълни гушките, да ни оправя пътищата, да ни модернизира системите за управление и да ни дава работа. И тогава ще започнем да се самоизяждаме.На тия, които им се иска ЕС да се разпадне, кажете, кой искате да ви е господар?

70

Циник

преди 4 години

Евросъюза се *** в Монструм диктатор, в който напълно изплющели дърти рептили като MehrKills и Юнкер еб.. ват мaмата на всичко що беше европейско.Много се надявам този гнъсен конструкт да се разпадне. Европа заприлича на афгано-арабо-африкански сук.

69

Анонимен

преди 4 години

Кой ще даде парата ? Аз като давам пара искам дупенце

68

До 71

преди 4 години

Гледам и публикациите на ЦРУ за публичния дълг в проценти за миналата година, и там Япония е на първо място с 236% от БВП, следвана от Гърция, Ливан и Венецуела.

67

по въпроса

преди 4 години

Има хора които биха искали ЕС да се разпадне, искали са го преди, искат го сега, ще го искат и в бъдеще. Причините да го искат са различни, примерно защото когато са били млади не е имало ЕС или поне България не е била в него. Или други причини, примерно за да са малки и слаби разединени държави.Ако има коронавирус, тези хора ще казват че ЕС трябва да се разпадне щото има, ако няма вирус, трябва да се разпадне щото севера не храни юга, щото шофьорите трябвало да спят в хотели и подобни.

66

факт

преди 4 години

умрел не мое се спаси!

65

Анонимен

преди 4 години

До СССРИ сега ще се оправят, защото предвидливо конвертираха външния си резерв в злато и го репатрираха.

64

до 65

преди 4 години

не те знам какво гледаш, защото каквото гледаш е фалшива новина, ако четеш английски е то ти статия от Ройтерс:"China's debt tops 300% of GDP, now 15% of global total"няма по-задлъжналя държава от Китай, след тях са Канада, със същите над 300% от БВП дълг. За сравнение, кога ЕС спаси Гърция, техният дълг беше една 120% от БВП-то им! Така, че Китай, с години напред да произвежда на пълна пара и да продава на целият свят, не може си върне дълговете - реално Китай е Пирамида!

63

ЕС се разпада

преди 4 години

Европейския съюз се разпада като Съветския съюз !!!! Опитват се да удължат агонията !!!! ЕС е пътник !!!

62

Анонимен

преди 4 години

нали знаете къде отиват 1 трилион от тез пари ? при стоковите борси. нека да спасим първо милярдерите, после милионерите и после да дадем на депутатите, а те квото дадат на фирмичките си и те на работниците си.спете спокойно , така и така истината малко хора я виждат камо ли разбират.това няма да е последният ковид който ще видим.

61

Анонимен

преди 4 години

Истинската превенция не се прави със заделяне на пари, защото парите си губят стойността във време на криза, СССР го е измислил - държавен резерв, горива, храни, одеала и дрехи, лекарства и мед. консумативи, суровини - метали, цемент. Благодарение на държавния резерв СССР се възстановява само за 10 години след края на втората св. война и помага също на т.н. държави-сателити като България.В България също е имало държавен резерв но е окраден от тикво-шайката по време на мутрокрацията.

60

Да довърша

преди 4 години

До Foreign Debtе Люксембург

59

ЕС се разпада

преди 4 години

ЕС фалира !!! ЕС се разпада !!!!

58

Foreign Debt

преди 4 години

До до 56Не говори глyпости, а виж статистиката за външния дълг по страни. САЩ е на първо място, а Китай са едва на 11-то. Най-богатата държава по PPP е и най-задлъжнялата на глава от населението.

57

Аз Чух

преди 4 години

че КоронаВируса бил 8-мото дете на Урсула - с баща Си Дзинпин!

56

Анонимен

преди 4 години

Ако се осъществи плана на тези тези комунисти ЕС ще бъде продаден на Китай и то доста евтино.Китай даже и война няма да са водили.Впрочем Китай пусна вируса с подобна цел.Първо отслабване на Америка и второ ,купуването ЕС на безценица. Сега разбрахте ли защо Англия напусна ЕС.

55

язе

преди 4 години

Опаа, започна се "ще спасяваем света". Отново.