201

Хари

преди 4 години

На милиционери не вярвамНа полицаи същоОсобено ако са от времето на идийота Живков,който Брежнев го командваше и го наричаше -лисицата мрсна

200

Шаши

преди 4 години

до Турист: Тази работа, няма да стане. Не е,като да седиш в офис. Изчакай да почнат масово да съкращават, да ги налазят лизинги, ипотеки, изплащания. Тогава ще гледаме сеир.

199

Циник 5

преди 4 години

В Германия се нарушават конституционни права на поразияGrundgesetz - а стана "жертва на новия инфекциозен закон".Хората вече се питат - дали това не е "тренировка" за NWO Новия Световен Ред?Медиите из целия свят са ПОДЧИНЕНИ на правителствата. Цензypaта вилнее - в YouTube, Facebook, Instagram и т. н.Още 2010 година Бил Гейтс открито заявява:- Трябва са се възползваме от възможностите на здравеопазването, и ваксините за.... НАМАЛЯВАНЕ на световната популация!PS. Баннат съм - мaйната виЧао

198

ДНЕС

преди 4 години

Днес ще направим 200-300 теста на един блок в София кв. Овча Купел. Утре ще ви кажа колко са новите заболели в България.,......WTF

197

Анонимен

преди 4 години

13ти АПРИЛ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

196

Бг гражданин

преди 4 години

Тъкмо се научих да не ям и взех че умрях!

195

Анонимен

преди 4 години

Докторът на неуките снощи уволнил Медицинския съвет, пълен с доктори на науките!

194

Tурист

преди 4 години

Като се изкашлям 2 пъти и ще избягат и власти и всички

193

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 220"Ако не може да издържите един месец,значи сте имали сериозни финансови проблеми и преди това!"Точно! Аз мога да изкарам около 2 години и половина с моите спестявания и нива на разходите, а ако ги свия още малко може и повече, и това е без да изкарам един лев в това време. Ама по заведния не ходя, по почивки също не освен веднъж годишно, ям си домашна храна, не ползвам нов смарфон на скъп абонамент и не пуша. Пия вино и бира умерено, но качествени. Тва е.

192

Анонимен

преди 4 години

Защо не започнете да броите всеки ден, със същия патос, хората останали без работа? Мисля че цифрите ще са доста по-стряскащи

191

Ф.С.В.

преди 4 години

Защо нито един журналист не попита Щабът- Тези излекувани пациенти кой ги излекува и къде ?? Защото това са хора самоизлекували се у дома - И от там ще ви стане ясно че Здравната система не работи- явно ги слагат на някое легло пациентите и затварят вратата и каквото стане !! Повечето Частни Болници само фиктивно имат легла и специалисти -целта е никой с Ковид да не влиза)

190

Анонимен

преди 4 години

Ами те всичките от медицинския персонал все от почивки се заразиха не от работа с болни пациенти.Едните от чужбина ,другите от Пампорово,Банско.

189

Анонимен

преди 4 години

избирател За дПси то ли гласуваш?

188

Винету

преди 4 години

Най-вероятно родените след втората световна война в България са имунизирани срещу този виурс с ваксината БЦЖ, но засега това не е потвърдено, но се коментира от здравни експерти в САЩ, Европа и други държави по света. Ако се окаже вярно трябва да направим паметници на БКП и всички комунистически лидери във всички градове и села в България в знак на признателност от нашето поколение.А не като главния пожарникар на републиката, който постоянно плюе по комунистите и казва,че правели само лесни неща

187

справедлив

преди 4 години

Този жалък човечец с генералските пагони като говорител на МЗ ли работи?Нещо друго освен да чете някакви стъкмени стотистически данни ,върши ли?Все пак не е ли редно като коремен хирург да е в операционната?Или понеже са забранени плановите операции ,дреме в тв студията?

186

roki

преди 4 години

ДО ВСИЧКИ СМЕЛЧАЦИ:Излезте навън!Махнете си маските!Направете така, че да се заразите!Излекувайте се!Пожелавам ви го от сърце и тогава докажете в каква измама са ни вкарали..........не само нас, а целия свят!!!

185

хмм

преди 4 години

До ТТТТТслед 13-ти март ще питат къде . глад ните

184

Анонимен

преди 4 години

До турист да вземат да ва пуснат да си живейти живот като български туристи после няма да обвинявате лекари и правителство всичко на ваша сметка като туристи български.

183

избирател

преди 4 години

До хмммТова беше добро!!!"СТОЙ СИ В КЪЩИ! *** ЗДРАВ!!!"Позволи ми да го цитирам,по някога?

182

Анонимен

преди 4 години

Ако не може да издържите един месец,значи сте имали сериозни финансови проблеми и преди това!Пари за черни дни,разбирам че почивките и гюбеците по чалготеките са били приоритет за вас,да сте мислили!