84

КоронаШипка

преди 4 години

Мангъров и шайката от Токуда тъкмо да станат милионерчета от бързите тестове и Баце им дръпна килимчето из под краката.

83

Анонимен

преди 4 години

Тези бяха големи ***, но поне научихме нещо за световното изобразително изкуство. А тоя в средата изглеждаше като да защитава изпитна работа за 3-ка. Много ме забавляваха, но от друга страна ми стана мъчно, колко жалки са хората начело

82

ресто

преди 4 години

Коста Костов и компания бързо разкриха Боко истерията. Тоя толуп не приема чуждо мнение. И другото което е сега му падна да вземе заем за да не се разбере,че хазната е празна. Боко хората скоро ще излезнат и ще трябва да си ходищ в Барселона.

81

Анонимен

преди 4 години

предатели!

80

степан

преди 4 години

Защо никой не си направи труда да направи статистика с миналогодишна дата за починалите през същия месец и ги съпостави за да сме наясно с цифрите без жертвите от автомобилните произшествията и средната им възраст.

79

Анонимен

преди 4 години

#Оставка ! ***!и си вземи калинките аналиев, тъпислав дончев, владко с мозъчето гладко...

78

Анонимен

преди 4 години

Съветът просто доказа думите на Дянков,че БАН са едни феодални старчета .Тези хора наука никога не са правели и няма да правят.

77

Ашколсун !

преди 4 години

Академик Бойко Борисов - главен вирусолог на Републиката !На него не му трябват учени. Той ги разбира тия работи по-добре от професорите.Стига му генерал Годжи да съобщава всяка сутрин бройката, който Бойко му дава ...От другите файда няма. Той Боко може и хирургически операции да прави, но не се е оптивал.Иначе е сигурен, че може ... Хора, усещате ли какъв човек си играе с живота ни ? Със съдбите ни ? На нас, на нашите семейства, на децата ни ?Докога, хораааа ????

76

До. 76

преди 4 години

Б.Б не е генералисимус а е пожаникар.Въобще е хубаво всеки да върши това за което има компетентност. Но и това положение е по добро отколкото чекистите от БСП,ДПС и другите партий управлявани от ДС да изплуват отново както всъщност е било от 89 г. насам !

75

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Бойче, защо разпускаш тоя щаб толкова бързо ?Да не би, да са отказали учените глави, да участват в цирка, който правите с броя на заразените ?

74

seira

преди 4 години

"ДРУГАРЯТ" БОРИСОВ ОБВИНИ ДОЦ. МАНГЪРОВ ЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ДЕЗИНФОРМАЦИЯ!КРАДЕЦЪТ ВИКА: "ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!"ДОКОГА?!НАРОДЕ!!!!!

73

Анонимен

преди 4 години

Преди няколко дни, когато Бойко се беше за обиколил с българските светила в медицината и ги прекъсваше арогантно се отвратих от дъното на душата си. Исках да чуя тези умни хора, но не би. Бат ви Бойко е генералисимус във всички човешки области.

72

Анонимен

преди 4 години

Пък у нас, освен най-тежките случаи, изследват Боко - ежедневно, и така трябва!, както и депутатите и техните семейства, затова процентът на смъртност е нисък, а грижата за българския пациент - една от най-добрите в Европа.

71

Българин 1

преди 4 години

МЕСарите щели да бъдат назначени в Президентството!!!

70

Българин 1

преди 4 години

Ей разгеле една добра алгоритмична новина!!!Айде юруш на минусите !!!

69

Анонимен

преди 4 години

За какво ни е Медицински съвет, като имаме доктор на пожарникарските науки, който разбира от всичко и лекува всичко, като селска врачка, даже още повече.

68

(-_-)

преди 4 години

Що толкова скоростно ги прекратиха бе, щото изобличават тежкото малоум и е на щаба ли?

67

Анонимен

преди 4 години

В Италия изследват само най - тежките случаи, затова е висока смъртността. Също всеки който има коронавирус, го пишат умрял от коронавирус. Като при нас вчера човек с раково заболяване получи мозъчен инсулт и после се оказа че имал и коронавирус. Писаха по умрял от коронавирус. Реално смъртността е доста под 1%.

66

до 63

преди 4 години

Даже и да го хване, ще го пусне. Той да не пада по долу от Чък Норис?

65

Nokia

преди 4 години

Тия бяха специалисти, а в НОЩ какви са?