111

Анонимен

преди 4 години

да не е на 13 а да е на 30 ама сме все на опъки вместо да се спотиме и да гледаме как по добре и по бързо да се справиме

110

до 114

преди 4 години

***...а ако няма икономика хората здрави ли ще са според теб.който го е страх да си стои вкъщи,утре по телевизията ако ви кажат че и от главоболие се умира пак ли ще си останете по къщите.като стадо овце сте.

109

Анонимен

преди 4 години

Най- новото видео на Киро Брейка в ЮТУБ от вчера "Намразих се, че винаги познавам"!Направи ги на мармалад всичките отново! Голям!

108

днеска

преди 4 години

спрях фирмата. Защо ще плащам данъци, като няма да работя?

107

Анонимен

преди 4 години

Направо го отменяйте още сега.

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 106Не ща човек със средновековно мислене да ми говори за средновековие. Доколкото знам с в Средновековието никога не е имало карантини всички на воля са се заразявали и са мрели с милиони. Нямало е кой да ги спре и почти половината население на Европа се е скрило, както благоволи да се изкаже евродепутатът. Добре че днес знаем малко повече и умеем да реагираме малко по - адекватно на невидимите зарази. Но в мисленето си някои хора си остават назадничави. Което е трагично.

105

Shshs

преди 4 години

До кога мислехте че ще върви алъш-вериша? На 60% от хората до 40 годишна възраст в София всяко второ изречение им е "Давай да въртим бизнес." И като опциите се сведат до "дропшипинг от Али Експрес или Амазон с реклама във фейсбук", "Да направим някоя апликацийка" или "Да купуваме земя" се прибират напушени и опиянени. На мен ми трябват 300 лева за сметки и храна, а с 1500 въртя цяло домакинство без лишения, а на Вас колко Ви трябват драги съграждани за да се задоволите и намерите душевен покой?

104

ЦИНИК

преди 4 години

Вий гражданята му мислете!На село сме добре.Раута колкото щеш.Ранъ има ракия и вино има сичко си произвеждаме паръ даваме за ляп,сол и шарлан само.Дреими колко жа продължи извенредното деридже!Мислете му гражданята!

103

Анонимен

преди 4 години

да премахнат извънредното полужение и да се тръшнеме всичките най добре ще бъде Ама те пък си вдигнаха заплатите ама няма да има на кой да ги даряват

102

Разпускайтеседянката

преди 4 години

До девети септември или направо до Хелоуин.

101

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 83 И с какво толкова се храниш? Да не пазаруваш само от деликатесния? Тогава не знам, не мога да те мисля. Спасявай се. Би трябвало ако имаш претенции да имаш и с какво да ги задоволяваш. А ако не си спестил поне за един хляб то какво да си мислим за теб? Не те знам що за човек си, но от това което чета работата не ми изглежда добре. какво работиш? Кажи ни, изповядай се. Но сигурно ще те е срам да ни кажеш. Затова спри.

100

Анонимен

преди 4 години

Добре, върнете се в средновековието, щом сте решили. Дръжте се като крепостни селяни, оградете си градовете със стени, садете картофи в центъра на улица Граф Игнатиев. Хайде да ви видим докъде ще я докарате така с тези средновековни карантини.

99

Грух

преди 4 години

Ха ха ха. Да наблегнем на фактологията защото явно тази медийна манипулация е промила мозъка на много страхливи мижи-мижитурки. 30 г. едни и същи ви разграбват националните богатства, държат ви с ниски заплати, вдигат ви данъците и ви поставят под нивото на едни други етноси. Сега ви водят към една страхотна икономическа криза в която ще има yмpeли, но от глад, а в това време освободената дупка в пазара ще се заеме от външни фирми. За народа ще останат кредитите. А БЕ ВИЕ ВЯРНО ЛИ ИМ ВЯРВАТЕ?

98

БСП са гад.ини

преди 4 години

***.ата червена крава пак се е изказала непремерено. А бе, п.тка смотана, НИКОЙ В СВЕТА не знае колко време ще продължи кризата, за да прави реален анализ на щетите и как да се възстанови икономиката след това.

97

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ след като теглят 10 милиарда заеми и то ако им дадат парите, остава им само да плячкосат банките, защото държавата беше тупана като брашнен чувал и нищо не остана.

96

Анонимен

преди 4 години

До Пук И кой е виновен? Карантината ? Не. Попитай пишман бизнесмените които и три месеца не могат да изкарат в екстремни условия. Това вече се започна и не е нужно да се правиш на лош пророк. Всички знаят докъде води подобна ситуация, която допълнително се подхранва от такива многознайковци и използвачи чакащи на държавната трапеза отървавайки се от всичко излишно - разбирай работници и служители. Кой реве? Защо? Мисля че аз знам отговора. А някои не искат да го знаят

95

Анонимен

преди 4 години

Къде е тоя вирус, дайте го насам.Ще падне голямо търсене ако го няма PCR теста. Нищо друго не може да го открие.

94

Анонимен

преди 4 години

Ако няма хора, няма да има и държава и икономика.

93

Анонимен

преди 4 години

Лъсна цялата ни стабилност, бацета - три седмици и сме дотам. Ся, някой ще почне да сочи за пример Америка - факт, там безработните са осемцифрено число вече, но също така и мерки подготвят, та тях някак не ги мисля. Ама ние тука явно никаква идея нямаме какво да правим и как.

92

БТА

преди 4 години

До 13 май, не четете ли новини.