190

Анонимен

преди 4 години

Всички бели едвам връзваме 1.2 млрд. Само Китай са 1.4млрд., а всички азиатци 4.4млрд.Това е краят!

189

?

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААОпитай пак?! Към 1/3, ако не и повече са , пустини и необработваеми земи в САЩ. Аризона( население малко повече от БГ) и Невада, и т.н, могат да ядат само камъни.

188

До 215

преди 4 години

Не САЩ , а Германия първа инвестира в Китай и сега бере плодовете си.ФВ има завод от 1981г.

187

Аферата драйфус

преди 4 години

Всички азиатци са такива погрешно е да се мисли че яидиш ли виетнамците или японците или корейците са други.Същия шит.

186

Анонимен

преди 4 години

Нека не се лъжем САЩ развиха Китай основно за да нападне Русия.Цени на производство население и тн са второстепенни.След Сащ тръгна и Западна Европа за да не изгуби конкурентноспособност.Но Сащ почнаха първи да ходят там.За да скарат Русия и Китай и Китай да им свърши работата.Само че Китай знаят че Русия е ядрена сила и ще използва оръжие ако стане война и за ужас тръгнаха не към Русия а към Запада Т да не величаем Америка те ги създадоха да не се правят на невинни.

185

Анонимен

преди 4 години

Абе не разбирате ли, че няма сила освен САЩ, която да възпира Китай?Рашките могат да ги манипулират с транспорта до Европа, но ако тръгне Пътят на коприната, няма кой да ги възпира и за това.

184

Анонимен

преди 4 години

Всичко ще се нареди мирно . Просто амбициите на китай ще бъдат попарени. Те ще се свият както винаги са го правили и ще чакат докато се забрави. Дано последното никога не стане.

183

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 197Русия е 150 милиона миризливи паляци, повечето от които са абсолютни пияндета и оскотели. Те затова си имат диктатор за управляващ и това няма никога да се пормени, защото самите им управляващи винаги са имали тази политика - иначе не биха могли да управляват като царе, тъй че Русия няма никакъв потенциал, ако не се реформира, а не може да се реформира, заради целенасочена политика. Нали точно това е проблема заради който стоят в изолация. Порочен кръг от който нагоре НЯМА!

182

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен205Това от известно време е невъзможно. Не се возят в открити автомобили и е нямало инциденти през последните 10тина години.

181

Анонимен

преди 4 години

Всички нещастия и войни по света идват от САЩ!

180

Анонимен

преди 4 години

Падне ли САЩ идва световна гражданска война,Китай ще се подчини по един или друг начин.Разпада на системата ще върне Китай с 200 години нзад

179

Анонимен

преди 4 години

Ами да опита. Ще стане още по-интересно. В САЩ при такива експерименти обикновено съпругите на експериментаторите крещят панически докато им събират парчета от мозъка на задната седалка на автомобила катко една президенска булка в Далас на 22 ноември, 1963г.

178

Анонимен

преди 4 години

Руснаците също са наплашени от инвазията на китайците!Между другото глупавата политика на демократите в САЩ натика Русия в "прегръдката" на Китай!

177

Анонимен

преди 4 години

Руснаците никога не са били завоеватели и никога не са имали мания да управляват света. Какви глупости пишат тука русофилите за някакъв нов световен ред управляван от Русия? Просто ако не е САЩ, Китай ще управлява. Все някой трябва да управлява. Ама като почнат да ви управляват жълтурите ще ви стане интересно.

176

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРеално погледнато това с вируса е измама. Ако се погледнат статистиките умрелите през този сезон не са повече от предишни години. Просто някой , вероятно китай , си реши проблема с протестиращите но му изтърва края.

175

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Русия е най-богатата на ресурси държава,Но са прахосници и диваци и живеят в мизерия

174

Анонимен

преди 4 години

*** а се оправя само с неговият противовес национал социализма.Либерастите се оправят само с шпицкома ди Вафен сс.

173

Анонимен

преди 4 години

Русия е два континента. Русия е най-голямата държава в Европа, заема близо 50%, повече площ от Европа отколкото всички страни на ЕС взети заедно. Русия е център на голяма Евразия. Там са ресурсите, там са богатствата на света.

172

до интересно

преди 4 години

Интересно ми е как ще ги оправи Тръмп. Ще ги национализира и ще въведе планова държавна икономика, може би, или? Много ми е интересно!---------Ами, ако го преизберът и не му пречат може поне да опита!

171

Анонимен

преди 4 години

На русофилите каква ви е играта? И особено тоя с купоните за храна. Тук не става въпрос за САЩ vs Русия, а за САЩ vs Китай или направо Света vs Китай, защото падне ли САЩ всички ще работим на китайците за 150$ на месец. Даже мисля че накрая САЩ и Русия ще се обединят срещу Китай, Тръмп никога не е казал лошо за Русия, защото значе че не те са проблема а китайците.