251

Анонимен

преди 4 години

Карантина ме удари много тежко лично мен, но реално наистина като че ли България е една от най-слабо засегнатите от епидемията страни в Европа, ситуацията в Сърбия, Румъния к Гърция е далеч по-тежка например.

250

Анонимен

преди 4 години

България е добре ваксинирана с БЦЖ.------Това много добре го знаят, но за да изкярат пари от ЕС не е важна бройката на жертвите, а продължителноста на лок даун на държавата. Под 2 месеца няма отърване.

249

Анонимен

преди 4 години

Досега щом толкова дни нямаше цели семейства пламнали в домовете си,значи няма и да пламнат.Сега за тези дето се връщат от чужбина задължителна карантина и толкова.До Великден макс и тогава да се решава.Ако се увеличат заразените нека продължат карантината,ако обаче броя е същия,значи България е добре ваксинирана с БЦЖ.

248

Мунгеле

преди 4 години

Изолацията не помага, а имунизацията.

247

Анонимен

преди 4 години

Според гербаджиите,ТОЙ имал право да се разпорежда с живота на другите.Май антихриста се е появил.Лъжлив богоугодник с мръсни номера.И това ще свърши.Казано е в Библията.

246

Анонимен

преди 4 години

"Да пуснем младите напред" може да са го казали злобните пенсионери, заради които има тези мерки !!!

245

Анонимен

преди 4 години

На построените от ГЕРБ стадиони по села и махали дойде звездния час! За да докажат, че парите не са усвоени с цел кражба, управляващите могат да използват тези ненужни инак съоръжения, като ги превърнат в временни карантинни лагери за внезапно прибралите се невъзвращенци. 30 дена на чист въздух палатка в стадиона, и ако не показват респираторно заболяване, да се прибират по домовете.

244

Анонимен

преди 4 години

Нас не ни интересува какво прави Русия. Може да отидат при предната част на Курск в Баренцевом море, хич не ми пука.Интересува ме какво прави правителството и парламента. И как унищожават държавата.

243

-

преди 4 години

Че то вие броите болните!!!Както броите бюлетините - с измама!!!

242

Анонимен

преди 4 години

изгледайте-краят на играта- план за световно поробване

241

дО 270

преди 4 години

Това във фейса ли го прочете..?)

240

Бай Шиле

преди 4 години

До Анонимен 270Путин е в Русия, не е тук!

239

Анонимен

преди 4 години

България не може да пламне защито старите са имунизирани с БЦЖ. Иначе като се върнаха 200000 от запада досега да беше пламнала 10 пъти.Малий *** и страхлив народ се навъди по демокрацията 30 годишни ще сгрибате.

238

Анонимен

преди 4 години

Борисов да не бърза,защото както върви работата сега сме в пика и след Великден ще вървят към спад,ако не и по-рано.Ще рипне тоя народ и ще ги измете всичките от парламента!

237

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Аз още отсега мога да ви кажа кога ще са тия 3 поредни дни със спад на болните -28, 29 и 30 ДЕКЕМВРИ 2020

236

Анонимен

преди 4 години

И други намразиха узурпаторите от ГЕРБ. Диктатурата на тиквите - нов филм на ужасите, много по-смъртоносен от испанския грип и ебола взети заедно.

235

Анонимен

преди 4 години

Нека някои обясни защо в парламента,където не носиха маски,ръкавици до оня ден,където бяха навряни един в друг,където допира беше всякакъв и буквално си дишаха във вратовете,как от 250 човека са заразени само 3.Ако кажете,че са вземани мерки и затова е такъв процента на заразени,какъв е проблема тези мерки да се проектират и във обществото, при затворените бизнеси и обекти?

234

Анонимен

преди 4 години

Живея в Германия бе ждрольо. Нямам нищо общо с Русия, но мразя ГЕРБ. Забранено ли е да мразиш хунтата и полицейщината?

233

Кольо

преди 4 години

В Италия 4 дена имаше спад и после пак тръгнаха нагоре какви мерки ще вдигаме ? Мерките трябва да се затягат и трябва да кажем реалната цифра на болните 500 човека това е твърде оптимистично но изглежда добре за представителна извадка

232

Анонимен

преди 4 години

Ще има спад но в главата на чутондурите.Него го има отдавна.