254

ПроСоТо

преди 4 години

айде,стига толкова!..направихме му достатъчна реклама на тоя.-Да са оттегля в "афтоклъстера"..Махайте го!

253

Кое е по-добро

преди 4 години

Събирането на Шипка или събирането на много хора на футболния мач в Бергамо , откъдето е тръгнала заразата в цяла Италия и Испания. И двете събития водят до много лоши последици по-време на вирусната пандемия.

252

Бедняк

преди 4 години

До По-добре 258Може да искаш някаде да минеш за оригинален и даже за умен! Твоя работа. опитай се! Но с такива аргументи че някакво си посещение на Шипка от еди кой си е заразило цяла България? Разправяй го в къщи, на деца, внуци, правнуци! Но не и в селската кръчма, тогава наистина ще докажеш че си едно няма нищо. Събитията на Шипка са от репертоара на Бойко Борисов...тогава нямаше още карантина, нямаше полицейски час, а самият Бойко беше в Турция и какво е донесъл от там и защо е бил там?

251

един от нас

преди 4 години

Позитивизъм та дрънка - нас на Шипка вирус не ни лови. Румба ти Баба Ванга ли си, или Нострадамус? Целия свят е пламнал , а на теб не ти пука. Кажи нещо хубаво за народа НИ.

250

12_5

преди 4 години

М даааНие изтраяхме 5 години теб10 години ГербТа какво са 3 год , корона...Силни сме не благодарение на вас а въпреки

249

Стига бе

преди 4 години

Стига сте се занимавали с този , Занимавайте се онзи Льольо , дето ни кара на Шипка да се заразяваме , защото него вирус не го ловяло.

248

Кармен Младенова

преди 4 години

Кратка статистика: от 1990год. та до днес малки и по големи кризи по света и у нас.

247

М, да

преди 4 години

Като вида Плевнята се сещам колко неадкватни са тея мамини синчета - цял живот на държавна работа без да се наложи да използват мозъка си за нещо полезно. Назначени от Решетников на висша служба , без някакъв ценз за тази работа - отиват на Шипка на инат , за да се покажат колко са над народа и същевременно създават предпоставики за заразяване на много хора., без да си дават елементарна сметка какво са свършили.

246

Koko

преди 4 години

Мишо кой те пита ?

245

анонимен

преди 4 години

Този пак изпълзя

244

Щирлиц

преди 4 години

По-добре кьоравите да си пият веселите хапчета,и да не забравят,че официално социализЪма приключи преди 30години.

243

Анонимен

преди 4 години

Не ние интересува мнението на някакъв си комсомолски секретар със зачервени бузи.

242

А аз прогнозирам ...

преди 4 години

Знаеш ли к'во? Мъртви плажни козохранители ...

241

ПЕНКО

преди 4 години

БОЙКОВИЯТ "ВАМПАЙАР ФАЙЪР " - ОТ ГЕРМАНСКАТА МАКЕДОНИЯ - С ЖЕЛАНИЕ ДА Е СЪЩЕСТВИТЕЛНО ЗА БЪЛГАРИТЕ !?!?!?

240

М, да ...

преди 4 години

Когато вида Плевнята се посещам, че ако не бе 89то, то такива мамино-татини синчета на бкп номенклатрата щяха да са неизменно закотвени във власта и управлението на държавата! Отърване от такива няма да имаше!

239

един от вас

преди 4 години

Негативизъм , та дрънка.Росене , ти Баба Ванга ли си или Нострадамус ?Скрий се в хралупата си и не плаши хората с недомислици.

238

По-добре

преди 4 години

Предупреждение за всеобща криза . Отколкото лъжливо и надменно успокоение от връх Шипка и зараза на целия народ.- пълна безотговорност и непукизъм.

237

Анонимен

преди 4 години

Плевнелиев прогнозира: Поне 3 години ще трае тази криза-------------Какви три години, бе, сМехурко!За три години криза, от западната либерал-демокрация няма и помен да остане!Дали се сещаш какво ще се случи с "пантофки" като тебе при новата обществена форма на управление която ще настъпи???

236

Анонимен

преди 4 години

ДКМС секретарчето Расимчо станало виросолог-епидемиолог!?Мъ, това "кУмсомолците" съ все всестранно развити личности, бе!Викам, да го пратим у Италия или Испания..., абе, я най-добре съветник на Трумпето у Америката!Тъман и Ню-Йоркската борса шъ упрай!!!!!Ъм, тъй де, то у нас и без туй "спецове" колкуто щеш, един повече или по-малку за нас туй не е проблем!

235

Успокоение

преди 4 години

Румбоида успокои плебса , че няма вирус и него самия не го лови. Затова избирайте . Нема вирис - ходете си на Копринка и се целувайте и прегръщайте по комунделски. Има вирус - стойте в къщи и не се показвайте. И без това електората на комуноидите намалява и намалява.