412

Burike

преди 4 години

Не разбрах?Каза нещо,или просто пръдна?Ако е последното великият пилот поне не е напълнил гащите!ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ,АКО ИСКАТЕ,НЯКОЙ ДА ВИ УВАЖАВА,ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИГРАЕТЕ РОЛЯТА НА ТЕЛЕФОНЕН СЕКРЕТАР, НА К.Н.

411

Анонимен

преди 4 години

Никакви тестове рече Винету , щото резултатите ще се окажат потресаващи.По-добре маТряла да тъне в невидение и да си мисли , че ние правим нещо.

410

До Морски

преди 4 години

Морски къде го прочете това. Защо ръсиш глупости и лъжи.

409

морски

преди 4 години

Един от малкото умни управници.Световни учени,вирусолози отчетоха,че италианските власти и други като тях са направили грешка и увеличили смъртността като са обездвижили милиони хора в къщи без слънце,без чист въздух.

408

Възмутен

преди 4 години

Про*ст дема*гог който работи против народа си. Това е Радев. В този критичен момент да поощрява неразсъдливите към неподченение е тежко престъпление. Нямям думи. Как може да има хора които да го защитават? Помислете какво върши този гладен за власт братоубиец.

407

Mister Cro

преди 4 години

Аве гербави *** много докачливи станахте, не давате дори съвет да му бъде даден на вездесъщия премиер-слънце, па макар и от президента на Републиката! Не съм гласувал от десет години, но оттук нататък ще гласувам винаги срещу вас, понеже ми писна Тиквата всяка сутрин и вечер да ми говори назидателно и виспкомерно пт ТВ екрана. Време е интелигентни хора да поемат тая държава. Аман от мутрафони!

406

Д. Т.

преди 4 години

80% от коментарите изглеждат написани по един начин- атака, с ясно изразена антипатия към президента, а след това харесвани и одобрени по същия начин. По-ясна атака от *** не съм виждал никога.

405

страх лозе НЕ пази!

преди 4 години

Президентът каза и друго, а именно, че за да се тегли такъв заем от правителството означава. че ХАЗНАТА Е ПРАЗНА! И още, крайно време е Борисов да се СМИРИ. Явно министър председателстващия се страхува от ИСТИНАТА И ПРЕЗИДЕНТА и мисирките МУ услужливо покриха в централните емисии ТЕЗИ ДУМИ на президента. Затлъстяха и мисирките МУ

404

Товарищ

преди 4 години

Явно добре плащат на троловете. Абе вие, които пишете само гадости и и охулвате мерките на управляващите или сте слепи и глухи или мразите България. *** не пишете това, което може да се случи на вас. Г-н прецедента е българофоб и дребнав комплексар, което е жалко за нас като народ, че сме избрали случаен човек за неслучайно място. По принцип един генерал трябва да гледа мащабно на нещата, не е дребнав, но явно тези титли ги дават на кого ли не и то не за заслуги, ами ей така.

403

Миньор

преди 4 години

От короновируса все някога ще се оттървем но от простотията НИКОГА! Маските били едро сито и нямало нужда да се носят от здрави хора . Абе аланкоолу как разбрахте кой е заразен и кой здрав след кото може спокойно да пръскаш зараза и да се имаш за здрав ! Това дърто *** здравния министър е за изхвърляне с шут !

402

1

преди 4 години

До Анонимен-452, колкото тиквата ли?

401

Анонимен

преди 4 години

Радев-ветото кога стана доктор да дава акъл?

400

Анонимен

преди 4 години

Никой не казва най-важното! Огромното мнозинство от хората ще обеднеят от извънредното положение и карантината. Поне сто пъти повече от починалите. Хората трябва да знат, че има 90% вероятност да живеят по-зле в резултат на ограниченията, докато без тях има 1-2% риск да загинат.

399

Анонимен

преди 4 години

Радко... Не говори, по-умен ще си!!!

398

Анонимен

преди 4 години

Нищожеството пак се е активирало. Нищожеството е по - вредно за вас и от корона вируса. Игнорирайте Нищожеството, стъпчете Нищожеството, не му давайте да диша. Той е едно голямо НИЩО!!!

397

Бунгар

преди 4 години

Може..може другарю Радев. Кой е казал , че само това са мерките.Глобите са за тези които се правят на велики и слушат глупостите които говорят вашите подръжници,както и вие.Не манипулирайте и не подвеждайте хората.Мерките са всеобхватни и правилни.Видими са резултатите.Помогнете с нещо ако можете,но е излишно да говорите общи приказки,и то неверни.

396

Китаец

преди 4 години

В Ухан сработи Тъй че МОЖЕМ червен налъм

395

Анонимен

преди 4 години

Има ли грамотни хора тук? Има ли истински коментари, или наизустени простотии се изписват всяка вечер аман от безхаберни безделници.

394

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 438: Т'ъп си ти, драгиА по статията: "Не можем да спечелим тази "война" единствено с глоби, с насаждане на страх, на чувство на вина и на неизвестност в населението".Някой да не е съгласен?

393

още по тъжен факт

преди 4 години

Някой да ми каже какво честваме на 19 февруари ? За полуграмотния некадърник Борисов, това се яви като празник и започна да честити на хората. Той половината електорат на примитивите на ГЕРБ са неграмотни, другата половина полуграмотни. Ееее видими резелтати пълен крахна всичко, национална катастрофа и бързоизчеваща бедна нация.