128

Анонимен

преди 4 години

Очаквам от довечера да сме задължени да излизаме само с термометри. Вуйчо е подписал дотговор за внос на 6 милиона термометри. Трябва да се пласират за да спечели по 30 лева на термометър. Моля ви помогнете му да спечели 180 милона за ден два!

127

Анонимен

преди 4 години

Всички комунисти без маски!- те и без това намаляват прогресивно

126

Анонимен

преди 4 години

до 136 В кой магазин не те пускат без маска или в коя банка, бе идиооот?За лъжлива информация, ако си журналист те вкарват в панделата според новия закон за короната.

125

wtf

преди 4 години

Имам две кучета бойна порода. Вчера им хвърлих кюфте и си спретнаха грандиозен скандал заради кюфтето. В другата стая купата им стоеше пълна със скъпи гранули, но те искаха да се докоснат до екстрите на елита им (в случая аз)Йерархията, Санчо си казах аз, и се замислих, че утре мога да им дам още малко надежди с парче луканка, и ще спестя гранули. ха-ха

124

Анонимен

преди 4 години

Това което се случва с носенето на маски е показател за липса на образованост и професионализъм. Пълно безхаберие за ставащото. Нулева грамотност. Нулев морал и ангажимент към хората.

123

Анонимен

преди 4 години

И как да знам дали съм болен от COVID-19 ??? Затова се носят маски, за да не заразиш другите. В някои банки и магазини добре правят - без маска няма как да влезеш вътре.

122

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

От Снощи - До Днес на Обяд ,Всички Маски се Продадоха ,Включително и тези които ще бъдат произведени за напред,На Лакомниците за Бърза Печалба - Честито,Понякога и Държавата си има Номера ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

121

gf hf mf :>

преди 4 години

До wtf,Да очакваме ли Martial Law? :)

120

ГЕРБ Е МАФИЯ

преди 4 години

Утре може някоя фирма на наш другар от ГЕРБ да внесе милиони термометри. Тогава какво ? Ще ни задължат да ходим с термометър под мишница ли ?

119

Чук

преди 4 години

Призовавам всички истински опозиционери да не носят маски и да се разхождат по цял ден в западния, южния, северния и всички други паркове.

118

Qpwoeiruty

преди 4 години

Това се превърна в трагикомедия "Няма пилот в самолета".... Защото самолета е F16 а не грипен.

117

Анонимен

преди 4 години

Един колега германец дойде на работа с маска от обикновените (1 брой, подарили му я). Седя с нея през целия работен ден, като не броим пътя от и до вкъщи. Вътре сигурно беше станало леш от дишането. Викам му Тези маски не трябва ли да се сменят?, а той Аз вкъщи ще си я изпера. На другата сутрин беше със същата маска. Във влак видях човек с една тези с филтъра да си я оставя на масичката, където са пипали всички, и оттам обратно на лицето.

116

Анонимен

преди 4 години

нямам нищо против да нося маски, обаче такива няма по аптеките, от сутринта съм обиколил 7 аптеки и няма, даже на някои места им е писнало да ги питат и са сложили табелки, а самият факт че въпросния "щаб" тепърва ше поръчва маски е достатъно показателен за ненормалното управление на държавата

115

Гуфу

преди 4 години

Като почнем да мрем по улиците, не дай си боже, тогава и в *** в къщи ще ходите с маска ама ше е късно. Не гледате ли кво става в Италия и Испания. Имахме шанс при нас да дойде по-късно. Мамка му, кво ще ви стане да си стоите в къщи 1 месец и да носите маска когато отидете до магазин. Ама ние в БГ сме все селски тарикати. Разхождаме кучето цял ден и отиваме до аптеката за по-пряко през целия парк. Само военното положение ще оправи нещата. Каквото сами си направим никой друг не може.

114

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Щях да вярвам, че маските са необходими, ако ги бяха направили задължителни още в началото на цялата тази истерия.Първият заразен в България беше открит на 08.03. Да не говорим за първият заразен в Европа, а да не говорим и за първият заразен в Китай.Та от тогава насам мина много време. Взеха се какви ли не мерки - извънредно положение, КПП-та, декларации, затваряне на хотели, магазини, ресторанти ...И чак вчера ! На 30.03 някой се сети, че маските били предпазвали.Мирише на печалбарство ...

113

Слави Трифонов

преди 4 години

до 121 Е той "гръмна" АЕЦ Козлодуй един ден през 90-тте и за малко да ме вкарат в затвора заедно с екипа на КУ-КУ! ))))

112

Анонимен

преди 4 години

Значи лекарите могат да ходят с маски по цял ден и да си рискуват живота. Разни дриш.льовци не - щото са големи мъже и та.рикати и това ги дразни. Италианците и те бяха така от.ворени и сега по 1000 на ден умират

111

Анонимен

преди 4 години

В сряда без сутиен и така до неделя.

110

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110медицинското предписание по " здравословни причини" се издава от лекар специалит в своята област се издава на конкретно лице, като се описва причините за това, министъра нито е експерт, нито може да издаде групова заповед без да са описани конкретно здравословните причини на всяко лице по отделно, промени в закона може да прави само НС, така че наистина е налице превишаване на правомощията от страна на министъра, така че следва да бъде съден !

109

12

преди 4 години

Кой носи маска, е от ГЕРБ. Бой по канчето.