174

Без изключения!

преди 4 години

Мерките които се вземат би трябвало да са валидни за всички. Без изключение, дали си обикновен човек или Божи служител. И най- малкия пробив някъде ще компрометира всичко к. се прави.

173

до 188 никой

преди 4 години

СЗО са абсолютни престъпници. Трябваше да препоръчат задължително носене на маски още в началото след Ухан. Примера на китайците японците Корея Филипините беше пред тях. Но те умишлено! твърдяха, че маска трябвало само за заразените. И малките им мозъчета (вижте онзи грозник от СЗО за справка) не можаха да зацепят, че никой не знае кой е заразен освен ако не е вече в болницата.

172

Mister Cro

преди 4 години

Мерките в БГ са крути, не защото Б.Б., щабът му и олигархията, искат да ни ограничат или напълно отнемат гражданските права, защото стадото и без това си е достатъчно послушно! Според мен истината е доста по-проста - правителството много добре знае трагичното положение на здравната система, която ще се разпадне дори при една стотна от това, което се случи в Италия. При италиански сценарии тук труповете ще са в пъти повече. И тогава ще стане страшно за управлението.......

171

маската

преди 4 години

Не трябва да се дава власт на *** военни кратуни. Пример е Чернобил. И тези 2 седмици закъснение за маските. Ако беше въвел маски преди 2 седмици (и да бяха затворили границите, а не да прибират берачите на жилязу) можеше да си ходим спокойно по улиците, да спортуваме да си работим, а не финасови кризи икономически, психически. Е ама те който щяха да спасяват, как щяха да изпъкнат като велики?

170

teo

преди 4 години

Не може да бъде в Русе да няма заразен от коронавируса, след като Русе е една от вратите на България!!! Явно комунистическият кмет въвежда завесата по комунистически, както по време на Чернобил !!! Русенци молят ген. Мутавчийски да назначи проверка за Русе!!!

169

Анонимен

преди 4 години

Законите вече са: "Защо си с маска, защо си без маска?"Има закон срещу маски, фереджета, бурки. Има закон за маски.

168

Анонимен

преди 4 години

На брифинга защо половината са без маски? Глоба за тях ще има ли? Или МС им е бащиния/частна собственост и не е задължително?

167

Анонимен

преди 4 години

Работя в бизнес парка, имам колеги италианци, испанци. Питам ги имат ли познати, роднини, които да са заразени...никой няма нито един познат, който да е заразен или да е лежал в болница...нищо не искам да кажа, но се замислям....24352

166

Mister Cro

преди 4 години

До Анонимен 198 Принципно си прав, но тонът в това мрънкане се задава от баце ти Бойко и дори от ген.Мутафчийски!!! Прави ми впечатление как посочените двама (особено баце) проявяват раздразнителност и почват да хленчат или да отправят заплахи дори и при само леко неудобен или критичен въпрос, зададен им от някоя мисирка! Направо са нетърпими и супер глезени!!!

165

Анонимен

преди 4 години

Униформата не е пълна без фуражка. Маска и фуражка да станат задължителни. Или да се облекат като лекари в бели халати.

164

маската

преди 4 години

*** военни тиккви най-сетне светнаха. Еврика. Аз това го пиша тук повече от две седмици. Този началник (проф доктор генерал лейтенат и прочее) не каза ни най нагло, че маски трябвало да носят само болните, т.е заразените. Но кои са те не знаел и не казва. Ама и теста даже бил 80-50-40% верен. Хахахаххаха. Логика -100%. И това го каза преди 10 дена. Жалко че и в другите страни явно има много кухи военни тиквии, защото ето даже Израел, който е дал Нютон и Айнщайн чак сега се осветиха.

163

МИЛИАРДИ

преди 4 години

Щом и другите следвали нашите мерки, това ни окоражава да продължим!КОИ СА ТЕЗИ ДРУГИТЕ?ШВЕЦИЯ, ДАНИЯ, НОРВЕГИЯ, ХОЛАНДИЯ, САЩ, АВСТРАЛИЯ, ИРАН? В ГЕРМАНИЯ ОГРАНИЧЕНИЯТА СА МНОГО ПО ЛЕКИ...ПРЕКАЛЕНИЯТ СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ!АМА ТУК ГОВОРИМ ЗА ЕДНИ 5-6 МИЛИАРДА МАЙ? А?

162

Ххх

преди 4 години

По научни данни,големите бради,са едни от най- големите инкубатори за опасния вирус. В този смисъл хората с бради би трябвало да спазват карантина. Това се отнася най- вече за свещениците, к. масово са с големи бради и имат голям обществен контакт с много хора, предимно рисков контингент. Това би трябвало да се вземе под сериозно внимание.

161

Офф ,да се омита

преди 4 години

Гледам плешивия коремен хирург вече 20 дни по няколко пъти на ден.Не казва НИЩО освен колко много мислят как да ни ликвидират.И колко са болните.Ограничения ,забрани ,закани и невиждани глоби.-Кога ще направят скриЙминг на всички българи?Кога ще има поне маски и дезинфектанти?Диктатурата на Тиквата ,Каскета и Вируса ще ни довърши преди да сме стигнали пика на заразата.

160

Анонимен

преди 4 години

Значи всеки иска от държавата,а когато държавата поиска се започва- ама това е репресия,имаме гражданско право и всякакви критики и мрънкания ! Какво щели да правят хората в неплатен ? Какво ли ? А защо са в неплатен,а не в платен ? Другият вариянт е борса ! Ако си си плащал реални осигуровки по члена за съкращение ще вземаш 80%от заплатата си 9 месеца.Сега да видя тарикатите,които хитрееха и лъжеха държавата с години като не си плащаха осигуровки и криеха данъци.Видов ден,приятели !

159

Анонимен

преди 4 години

Прави смисъл да се пляска на балкона против вируса корона.

158

Анонимен

преди 4 години

Тези нови мерки само показват, че не само НЕ идва края на карантината, ами ще става още по зле. В един момент няма да има никакво значение колко болни имаме, и въобще има ли вирус, идеята е съвсем друга, вируса си е просто причина...

157

Никой

преди 4 години

Аз лично повече не вярвам на този човек,който създава правила от това ,че някой истерясал му е писал мейл .А не от препоръки на СЗО.

156

gf hf mf :>

преди 4 години

До wtf,Потвърждавам за София, а едно време се виждаха съзвездията, сега...Както казва Петър Симеонов - овцете се смеят на фактите, а се вкопчват в лъжите. и наистина ни готвят просто преместване от един затвор в друг. Вируса го доказа, но ще е късно когато се усетят повечето, ако въобще се усетят. :)

155

Х

преди 4 години

Прави смисъл да се носят задължително маски в закрити пространства. Но на открито, когато не правиш контакт с никой, не прави смисъл.