59

Анонимен

преди 4 години

Плаща стотици милиони за ускорение на глобализма. Дава един милион за последиците от тази политика. Що рече ?

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакво общо има коментара ми с БСП?Ти добре ли си?Писах,че coросоидите искат да съборят ГЕРБ от власт и писаха,че ако ГЕРБ падне,ще има голям терор над населението и ще ги горят живиЧерните балони,фланелки,знамена с които протестират срещу ГЕРБ,са на ислямска държава и тоя горе

57

Махало

преди 4 години

Питах съседа Пешо - той знае много за футбола, политиката и икономиката - коя държава и как точно Сорос е ограбил. Пешо се затрудни и каза, че трябвало да помисли. Докато той се сети, някой тум може ли да ми обясни с две-три изречения?

56

1

преди 4 години

1 000 000 евро... Този се подиграва - 1 милисрд трябва, милион е като стотинки за него

55

Анонимен

преди 4 години

Изключително гнусен *** ..

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Писаха,че ако съборят ГЕРБ и дойде на власт,ще ви горят живи,мислете за кого гласувате!"По добре да те изгорят жив отколкото да те управляват ненормалниците русофили от БСП.

53

Анонимен

преди 4 години

Моля не показвайте Сорос, защото така предизвиквате силен сърбеш на хaлкaта у русофилите което е предпоставка за предаване на коронавируса по полов път.

52

Анонимен

преди 4 години

СОРОС ДАВА ПОСЛЕДНИТЕ СИ ПАРИ, ЗА ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА БЪЛГАРИЯ -https://youtube/watch?v=g5p_ya49RskПисаха,че ако съборят ГЕРБ и дойде на власт,ще ви горят живи,мислете за кого гласувате!

51

уточнение

преди 4 години

Този дърт измамник трябва да виси с главата надолу!Никой не е навредил на страната ми повече от този ...

50

Анонимен

преди 4 години

До Активист на БКПЩото той не е бил в Освиенциум,а е работил за нацистите през ВСВ

49

Анонимен

преди 4 години

Защо ми изтрихте коментара,това самата истина,хората на ей тоя горе, се опитват да свалят правителството на ГЕРБ!А неговите хора са хората с черните балони,знамена,фланелки на ислямска държава!И ако правителството на ГЕРБ падне,ще има голям терор в България срещу населението!

48

Митко 19см

преди 4 години

Орбан днес като вземе тотално цялата власт в Унгария...---*** си милее по тоталитаризма, след като видя, че не може да прокопса в едно свободно и отворено общество (pun intended).

47

питомници мършояди

преди 4 години

Да не сме зли. Целия журналистически бранш храни човека.Защо бил дал само 1милион. Ами така се хранят крокодили : Хвърляш една мръвка между тях и се радваш на зрелището.

46

Анонимен

преди 4 години

Където се появи тоя,настъпват кражби,мизерия,насилие и глад

45

Истина и правда

преди 4 години

Това е добро дело дори и да е само израз на човечност и будна съвест.а не здравословен страх и покорство на Божията заповед да се помага на хората в нужда за оцеляването им, за разлика от много корумпирани миионири диктатори които забогатяват беправомерно ограбвайки милиони бедни за да обогатятя само себес и и свързани с тях съуастници в престъпността като нацистки комунистически и исамски терористи които само ограбват с измама и терор, убиват за да ограбят като зверове които не се насищат.

44

ха

преди 4 години

Тоя не е ли пукнал още?

43

Bond

преди 4 години

Орбан днес като вземе тотално цялата власт в Унгария /за ужас на всички тoлepасти/ ще използва милиона за бодлива тел за лагерите, където ще набута всички НПО-та при тъмнокафявите.

42

Анонимен

преди 4 години

Дьорд кърти мифки! Да живее Сорос!

41

ivailo

преди 4 години

Хахх, 1 милион... А колко милиарда е спечелил незаконно ??

40

След като

преди 4 години

с извратената си псевдодемократична политика,която привилегировамалцинствата,за сметка на издържащото ги мнозинство,Сорос нанесеогромни щети на обществото по света,за милиарди $, и ерозирасъзнанието му, с някакво милионче търси индулгенции от Унгария?Надали подкрепяния от мнозинството Орбан ще му върне НПО-тата иуниверситета в Будапеща.По-вероятно няма да вземе милиона и ще мукаже да си го навре на топло място,на сянка под корубата.А ние защотърпим още вредните НПО-та да се месят навред?