59

Анонимен

преди 4 години

Какъв е начинът да се работи в Русия за квалофицирани хора, знае ли някой. По интернет всеки може да се свърже с руска компания и да се кандидатира, повечето квалифицирани хора знаем руски, но какви са законовите изисквания - право за работа, Русия не дава право на граждани от ЕС да работят, или?

58

Анонимен

преди 4 години

До земеделецА вие се научете да плащате и да спазвате законите. Съжалявам, но е падарна иконимшко. не воже български домати по-скъпи с 1,50 от вносните. Череши по 6-7 лв. за кг. , а сега да сме родолюбци. данъци не плащате, касови апарати за пред органите, надници по 20-30 лв. с минимални осигуровки - това ли ви е патриотизма.

57

Бригада в Зомбиленд

преди 4 години

Разбирам им "оптимизма" на агенциите, финансово мотивиран е, но като гледам Дони как се е засилил да овладява ситуацията, към средата на май не им мърдат на американците 2-3 милиона заразени (това е оптимистичният вариант, между другото). За починалите хайде да не давам прогнози, че става гадно. А разни патици и гъсоци със сгъстен въздух между ушите още си мечтаят да им послугуват. Ми... нема начин да има начин. Ще минете без малко потни доларчета тази година.

56

Гробокопач

преди 4 години

До АнонименДетето, вчера гледам бичи с майка си на руски;))) Английският ич го не кльопа, същински бащичко;))), но руският го бичи яко;))) Интересно;)))

55

Анонимен

преди 4 години

Тръмп вече не нужно да годни мексиканците които влизат нелегално да работят за американските фермери. Мното американци вече са принудени да работят за по ниско заплащане от мексиканците, на мексиканците ще им е по изгодно да си работят в мексико. Това е добре, САЩ ще се изчистят от имигрантите, има и ползи от вируса и от кризата.

54

V

преди 4 години

Блокада на икономиката от герб .А туризъм ще има ли ? щото държавната ясла ще си вземат заплатите дори да не бачкат ;)

53

Анонимен

преди 4 години

Рекордни в историята 3,3 милиона нови безработни за последните 7 дни в САЩ. Темповете, с които американците губят работата си са спиращи дъха! според Министерството на труда, 3,3 милиона човека са подали заявления за изплащане на първоначални обезщетения за безработица и то за изтеклите 7 дни.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Тръгвам да работя в Русия. Още утре. Вие сте психясали покрай тази карантина. Я по-добре всички като теб отидете да работите там и дано да е по-дэлта - 20 години или доживот.

51

Анонимен

преди 4 години

При невъзможност да се работи в САЩ ,студентите дали ще предпочетат да отидат в Рашка,там вируса е символичен,а как мислите?Специално питам руsoфилиsтиците ,постоянно рекламиращи Рассия!Щото според мен и 1 студент няма да отиде.

50

Анонимен

преди 4 години

Бригадите започват в края на месец май. Което на теория означава, че да се случат, то до 2 месеца максимум всичко с този вирус трябва да е приключило и да сме се върнали напълно към стария начин на живот, което лично на мен ми изглежда доста нереалистично. Ако беше така, нямаше да отменят Олимпиядата.

49

Анонимен

преди 4 години

Гледайте руски филми в ютюб, киноконцерна Мосфильм има канал в YouTube с филми HD качество и английски субтитри. Така се учи най-лесно език. За работа в Русия се иска език, без език няма да получите разрешително за работа, в Русия има много строги закони за гастарбайтерите. Препоръчвам ви филмите на Карен Шахназаров.

48

земеделец

преди 4 години

Българското селскостопанство има нужда от хора !! Целогодишно има работа за рязяне на дръвчета, съдене на пепер, домати и тяхното бране !!! Научете се да бъдете част от нашето общество, а не роби! Тук сте родени и тук пренадлежите на тази държава. Престанете да ходите по света и като видете зора да се връщате и да ви помагаме! Госпоожицата учила за журналист ще продава сладки ?? Я бързо при мен на нивата!

47

Анонимен

преди 4 години

Освен там да работят в някоя болница или морга, друго не виждам.

46

Анонимен

преди 4 години

Не мога да ходя на интервю за работа заради тия КПП-та.

45

Българска студентка

преди 4 години

Ох, дано бюрото по едюкейшъна ни пусне да продаваме сладки в Провинстаун, мечтата ми е да продавам сладки в Провинстаун в САЩ да изкарам доларчета.

44

До 42

преди 4 години

Много си прав. Чака ги съдбата на латинска Америка.Но решението е на капитала. Той ги събра и направи държава. Ако не си намери ново място, след глада, пак ще ги вдигне.

43

Bond

преди 4 години

Мамини златни....даже и кредити теглили, за да заминат. Предприемачи!Живи да ги ожалиш, ама да отиде да помогне на баща си/дядо си на нивата/лозето - сакън, ще му имиджа.

42

Млад човек

преди 4 години

Ами ще мием за долари, няма за рубли да мием. Ние младите хора обичам долари, да изкараме долари и да си купуваме беенвета.

41

Анонимен

преди 4 години

Шистовите компании в САЩ масово фалират след като Русия напусна преговорите със Саудитска Арабия и отказа да ограничи производството на нефт за да запази цената му.

40

Totenkopf

преди 4 години

Сладко щели да продават - смех на квадрат, тоя път плешо е прав никъде няма да ходите.